- 30 Ekim 2022
- 35
- 13
- 18
- 43
- Konu Sahibi stare stare
-
Size iyi gelen seyleri yapmaya calissaniz. Hobilerinizle alakali kurs, spor aktiviteleri, boyle boyle sosyallesirsiniz. Bir de geri durmayin, girisken olun, ilk adimi baskalarindan beklemeyin.Arkadaslar merhaba hiç arkadaşım yok tüm ailemi kaybettim hiç kimsede arayıp sormuyor çok bunaldım artık.calisiyorum ama hep gruplasma var aralarına giremiyorum hep bir dedikodu. Sadece iş dışında buluşma konuşma yok.aslinda kimse kimseyi sevmiyor ordada anlamıyorum insanları hep tekim evde işte disarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum
tüm ailenizi nasıl kaybettiniz ölümlemi?Arkadaslar merhaba hiç arkadaşım yok tüm ailemi kaybettim hiç kimsede arayıp sormuyor çok bunaldım artık.calisiyorum ama hep gruplasma var aralarına giremiyorum hep bir dedikodu. Sadece iş dışında buluşma konuşma yok.aslinda kimse kimseyi sevmiyor ordada anlamıyorum insanları hep tekim evde işte disarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Evet ölümle kaybettimtüm ailenizi nasıl kaybettiniz ölümlemi?
İş arkadaşlarıyla çok sıkı fıkı olmayın zaten dedikodu olan ortamda başınız yanar.Kendinize yeni çevre edinecek ortamlara girin.
Allah Razi olsun sizlerden arkadaslarBu sadece sizin sıkıntınız değil çağın sorunu şu zamanda yalnız yaşayan eşinden ayrılmış o kadar çok kadın var ki ... Bende yalnız yasiyorum bir sürü imtihanlardan geçmiş bir insanim. Evinizi ferahlastirmaya bakın sadelesmeye güzelleştirmeye değiştirmeye huzurlu bir ortam olusturun kendinize.maneviyata yönelin kitap okuyun film izleyin yürüyüşe çıkın .Bir iki komsunuzu kahveye davet edin sonrasinda siz gidin . İki gerçek dost edinirseniz size yeter
Çok üzüldüm gerçekten benzer şeyler yaşamıştım sizi anlayabiliyorum konuşup dertleşmek isterseniz yazabilirsiniz ne zaman isterseniz.Arkadaslar merhaba hiç arkadaşım yok tüm ailemi kaybettim hiç kimsede arayıp sormuyor çok bunaldım artık.calisiyorum ama hep gruplasma var aralarına giremiyorum hep bir dedikodu. Sadece iş dışında buluşma konuşma yok.aslinda kimse kimseyi sevmiyor ordada anlamıyorum insanları hep tekim evde işte disarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Merhaba yeni gördüm yazdığınızıÇok üzüldüm gerçekten benzer şeyler yaşamıştım sizi anlayabiliyorum konuşup dertleşmek isterseniz yazabilirsiniz ne zaman isterseniz.
Yazınızı yeni gördüm maalesef ankarada degilimankaradaysanız görüşebiliriz
Halk eğitimin kursları işe yarıyor, bir deneyin derim.Arkadaslar merhaba hiç arkadaşım yok tüm ailemi kaybettim hiç kimsede arayıp sormuyor çok bunaldım artık.calisiyorum ama hep gruplasma var aralarına giremiyorum hep bir dedikodu. Sadece iş dışında buluşma konuşma yok.aslinda kimse kimseyi sevmiyor ordada anlamıyorum insanları hep tekim evde işte disarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum
iş yerindekilerle mesafeli bir şekilde vakit geçirebilirsiniz belki siz soğuk davrandığınız için size yaklaşmıyorlardır, bunun dışında halk eğitim kurslarına yazılabilirsin hiç yoktan kurs saatleri içerisinde muhabbet edebileceğin insanlarla tanışırsın, sosyal medya tanışmalarına güvenmiyor olabilirsin anlıyorum ama artık bu çağda bu da normal bir şey gerçekten içine sinen insanlarla görüşebilirsinArkadaslar merhaba hiç arkadaşım yok tüm ailemi kaybettim hiç kimsede arayıp sormuyor çok bunaldım artık.calisiyorum ama hep gruplasma var aralarına giremiyorum hep bir dedikodu. Sadece iş dışında buluşma konuşma yok.aslinda kimse kimseyi sevmiyor ordada anlamıyorum insanları hep tekim evde işte disarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?