aileyi bırakmak kolay değidir elbette ama
ailenizi bıraktığınız için yoksa eşinizle evlendiğiniz için mi pişmansınız
yani ailemin yanında olsaydım eşim eşim olmasamıydı diyorsunuz
yada her ikisi mi ??
Yurtdisinda yasayan biri olarak öncelikle tebrik ederim canim..!
Bence cok büyük bir cesaret gösterdin...ben yapamazdim allah biliyor...
Ailene olan özlemin cok dogal...insan ha dediginde gidip göremiyor, dokunamiyor hali ile hasret yakiyor yüregini...fakat her ne olursa olsun...sen bir karar verdin...sevdin..evlendin..ve kendin bir aile olmaya adim attin...bunun nerde olmasi önemli degil ...önemli olan esinle anlasman huzurlu ve mutlu olmandir....hem bundan sonra senin yerin esinin yanidir kanimca....
Tabiki esinin ailesi hicbir zaman senin ailenin yerini tutamaz...fakat bir nebze sende artik o ailenin bir parcasi sayilirsin...es, dost, akraba bu iliskiler karsilikli yürür arkadasim...sen insanlara gidip gelmezsen, Cay demledim buyrun gelin demesen insanlarda sana uzak kalir...kendini hem soyutlamak hemde yanlizliktan sikayetci olmak olmaz....sende ugras vermelisin...
Ayrica sunuda söylemek istiyorum ..saglikli olsunlar...mutlu olsunlar...hayatta olsunlar varsin uzak olsunlar .....Sevdiklerimiz....:teselli:
temmuzda 2 yil olacak evleneli. Onun ailesini de zaman zaman kendi ailem gibi gormuyorum.. olmuyor iste. cocuk icin ugrasiyoruz
Arkadasim, ayni bu dediklerini evlenmeden once bende dusunuyordum. Ama iste evlendikten sonra ailenin dediklerini soylediklerini anliyorsun.. Esim yetmiyor bazen. Diyorum ya cok calisiyor Yurtdisinda calisma saatleri belli haftasonlari tatil. Burada oyle olmayinca ben boyle depresyona giriyorum ondan daha fazla ilgi alaka bekliyorum ama oda sevgisini gosteremeyen biri soguk.. Ailesiyle tabiki gorusuyoruz akraba ziyaretleri yapiyoruz zaten baska gidebilecegim bir yer yok onun ailesinden baska, ama iste koskoca evde yalniz olunca anlayin iste.......
BEBS, ailemle yasamak degil kastettigim, yani evlenmis olsam bile ailemin kaldigi sehirde yasamak isterdim hep boyle hayal ederdim ama iste olmadi. temmuzda 2 yil olacak evleneli. Onun ailesini de zaman zaman kendi ailem gibi gormuyorum.. olmuyor iste. cocuk icin ugrasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?