Cok Yalnizim....

guclu.z

OgLu$uM BuyuyoR
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
455
8
96
40
Hollanda

Arkadaslar merhaba

cok yalnizim... Ben ailemi esim icin feda ettim...
Yurtdisindan Turkiyeye geldim ama burada hic bi ailem yok Cok yalnizim..

Herseyi icime atiyorum esim bu sIKINTIMI gideremiyor, beni anlamiyor.
Hic bi arkadasim yok..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ben ailemi istiyorum bi imkanim olsa keske zamani geri alsam.. Pismanlik duyuyorum
Allahim beni yalnizlikla imtihan ediyor herhalde, okadar zor ki dogup buyudugun yeri aileni birakmak, ben boyle bir hata yaptim ve acisini cekiyorum... Kimselere bisey diyemiyorum

Ailemi cok istiyorum cok ozluyorum Allahim ne olur yardim et...
offfffffffffffff
senağlamasenağlamasenağlama

arkadaş edinemiyor musunuz. bulunduğunuz şehirde, komşularınız olmalı..onlarla görüşseniz...
ayrıca,ailenizi arasanız,barışmayı deneseniz.. belki,affederlerdi sizi.. artık evlenmişsiniz. belki aramanızı bekliyorlardır..

eşinizle iletişim probleminiz var mı
sıkıntılarınızı anlatın, daha fazla ilgiye ihtiyacınız olan bir dönemde olduğunuzu söyleyin.
biraz dışarı çıkın, çevre edinmeye çalışın.

aileyi bırakmak kolay değidir elbette ama
ailenizi bıraktığınız için yoksa eşinizle evlendiğiniz için mi pişmansınız
yani ailemin yanında olsaydım eşim eşim olmasamıydı diyorsunuz
yada her ikisi mi ??

ailemle kus degilim, benim tercihimdi sevdigim kisiyle evlenmek.. onlarda saygi duydular istemeselerde.. telli duvakli gelin oldum.
Ama oyle komsular disari cikip cevre edinmek bilmedigim bir yerde yapamiyorum.. istemiyorum.
Esim ile bazen iletisim problemleri oluyor evet, ama anlatiyorum beni anlamiyorsun diyorum oda sen beni anlamiyorsun felan filan iste... Simdi agladim agladim disari cikacaktim basim agriyinca vazgectim...

Son düzenleme:

sevmeseydim eger evlenmezdim, ama evlensem bile ailemin yaninda kalirdim ayrilmazdim onlardan, sayet zamani geriye alabilseydik...

. Ben ailemi esim icin feda ettim..
bu yazınızdan bunu çıkarmıştım.yani dargın olduğunuzu.. feda ettim yazdığınız için..umarım çevre edinebilirsiniz.... .

yani feda etmek degilmi bu, Butun sulalemi ailemi birakip ona geldim ama mutsuzum iste... kendim ettim kendim cekecegim...

cnm belki biraz zamana ihtiyacın var.evlilik kararı alıp bunu uygulayacak olgunluğa eriştiysen.hem evlenip hemde ailenle yaşamak gibi bir lükse hiçbir yerde sahip olamazdın zaten.bu seferde başka sorunlar çıkacaktı.alışana kadar kısa ziyaretler yapabilirsiniz.ancak evli genç bir hanıma aldığı kararlara bağlı kalıp eşininde artık onun ailesi olduğunu kabul edip bazı sorumlulukları taşıyabilmesi gerekir.bir süre sonra belki bebeğiniz olur.ve dahada bağlanabilirsiniz birbirinize.hem evlenip hemde anne babayla yaşamak biraz tuhaf olmazmıydı:uhm:

BEBS, ailemle yasamak degil kastettigim, yani evlenmis olsam bile ailemin kaldigi sehirde yasamak isterdim hep boyle hayal ederdim ama iste olmadi. temmuzda 2 yil olacak evleneli. Onun ailesini de zaman zaman kendi ailem gibi gormuyorum.. olmuyor iste. cocuk icin ugrasiyoruz

acaba diyorum kurslara katılsanız,ahşap boyama,takı vs... sizi, oyalar,bir çevre edinmenizi sağlar.
peki eşinizin evli arkadaşları yok mu... onların eşleriyle görüşseniz.....

Yurtdisinda yasayan biri olarak öncelikle tebrik ederim canim..!

Bence cok büyük bir cesaret gösterdin...ben yapamazdim allah biliyor...

Ailene olan özlemin cok dogal...insan ha dediginde gidip göremiyor, dokunamiyor hali ile hasret yakiyor yüregini...fakat her ne olursa olsun...sen bir karar verdin...sevdin..evlendin..ve kendin bir aile olmaya adim attin...bunun nerde olmasi önemli degil ...önemli olan esinle anlasman huzurlu ve mutlu olmandir....hem bundan sonra senin yerin esinin yanidir kanimca....

Tabiki esinin ailesi hicbir zaman senin ailenin yerini tutamaz...fakat bir nebze sende artik o ailenin bir parcasi sayilirsin...es, dost, akraba bu iliskiler karsilikli yürür arkadasim...sen insanlara gidip gelmezsen, Cay demledim buyrun gelin demesen insanlarda sana uzak kalir...kendini hem soyutlamak hemde yanlizliktan sikayetci olmak olmaz....sende ugras vermelisin...

Ayrica sunuda söylemek istiyorum ..saglikli olsunlar...mutlu olsunlar...hayatta olsunlar varsin uzak olsunlar .....Sevdiklerimiz....:teselli:

Anladığım kadarıyla ailenizi özleminiz dışında bir sıkıntınız yok olmasında inşallah...

Ama aynı yerde de olsanız sonuçta ailenizin yanından ayrılıyorsunuz evlenince, kendi hayatınız bir yuvanız oluyor...

Aile destek veriyor her zaman bunun yokluğu sizdeki anlıyorum ama bence bu kadar sıkmayın canınızı...

Sonuçta tercihler bizim değil mi? Hayatımızı kendimiz seçiyoruz yaşarken...

Mutlu olmak, kendi kendimizin Polyannası olmak gerekir bir yerde...

İnşallah en kısa zamanda da çocuk sahibi olursunuz... Mutluluklar...

yazildim canim kurslara yeni basladik 2 gun oldu. Esimin arkadaslari var ama onlarla da ayda 1-2 kez gorusuyoruz yani cok SIKI dost degiliz. Azda olsa cevrem var ama hepsi mesafeli.. esim hep calisiyor bi pazar gunleri bos yanimda olmadigi icin kendimi cok yalniz hissediyorum.. Eve geldiginde de aksam oluyor zaten iyice monotonlasti hayatimiz...

Arkadasim, ayni bu dediklerini evlenmeden once bende dusunuyordum. Ama iste evlendikten sonra ailenin dediklerini soylediklerini anliyorsun.. Esim yetmiyor bazen. Diyorum ya cok calisiyor Yurtdisinda calisma saatleri belli haftasonlari tatil. Burada oyle olmayinca ben boyle depresyona giriyorum ondan daha fazla ilgi alaka bekliyorum ama oda sevgisini gosteremeyen biri soguk.. Ailesiyle tabiki gorusuyoruz akraba ziyaretleri yapiyoruz zaten baska gidebilecegim bir yer yok onun ailesinden baska, ama iste koskoca evde yalniz olunca anlayin iste.......

:Saruboceq:
temmuzda 2 yil olacak evleneli. Onun ailesini de zaman zaman kendi ailem gibi gormuyorum.. olmuyor iste. cocuk icin ugrasiyoruz

slm güçlü.z; öncelikle içinde bulunduğun bunalımdan bir an evvel kurtulman ve sevdiğin insanla birlikte olmanın tadını çıkarman ve mutlu olman temennisinde bulunuyorum sana.
senin sıkıntını az çok anlıyorum hem doğup büyüdüğün alıştığın şehirden hem de ailenden uzak kalmanın handikapındasın.
sonuçta insan sıkıntılı anlarında bir komşu arkadaştan evvel anne baba varsa abi abla vs nin simasını görmek yanında olduğunu bilmek omzunda ağlamak dertleşmek ister yoklukları elbette zordur.
ama şu an yapabileceğin birşey yok hayatım sana aile olacak olan dost ana kardeş sevgili eş olacak kişi tam da yanında EŞİN onunla bunu başarabilirsen kendi içinde evliliğinde.
Belki ailenin özlemini gideremezssin ama yoklukları sana bu kadar dokunmaz diye düşünüyorum zira senin asıl sıkıntın eşinin ailesine adapte olmakta zorlanman ve çocuk için şu an uğraşı vermekten kaynaklı olabilir bilinçaltında bunların mücadelesini verirken çevrende tek desteğinin olmadığını düşünmenle seni bu handikapa sürüklemiş ve asıl olması gereken ve görmen gerekenleri görememişsin dediğim gibi evliliğinde bir sıkıntıdan eşinle ilgili bir şikayetinden bahsetmediğine göre mutlu bir birlikteliğin var o birlikteliğe sahip çık ve birbirinizin herşeyi olma adına çabala canım.

şu anda sahip olamadıklarına üzülüp zaman kaybedeceğine sahip olduklarına sıkı sıkıya sarıl ve mutlu ola.s.
yaradan en kısa zaman da (istediğinizi belirttiğin için) kucağınıza bir melek almayı nasip etsin eşinle mutlu huzurlu olman dileği ile.

Dönmeye imkanin varmi?? Esinle konustunmu hic?

Ezel78 arkadasim dediklerinde sonuna kadar haklisin, cok dogru bir tani koydun. Fakat esimden daha cok ilgi ve alaka bekleyipte gorememekte beni uzuyor. Iste bazen bende boyle patliyorum. Ben onun icin herseyimi feda ettim daha guzel bir iliski daha cok ilgiyi hakediyorum ondan, haksizmiyim... ben onu dusundugum icin turkiyeye geldim. Kendisi biraz gururlu oldugu icin yurtdisina gelip orada kalmak istemedi.
Esim orayi istemiyor ki donemeyiz keske istese..

anladım cnm.umarım bebek çalışmaları en yakın zamanda sonuç verir.eminim o zaman daha kolay ısınacaksın yaşadığın yere.ancak eşine olan sevginden ve evliliğinden eminsen tabi bebek sahibi olmandan yanayım.herşeyin hayırlısı.ailende üzülüyordur bu duruma o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…