• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok Yalnizim....

anladım cnm.umarım bebek çalışmaları en yakın zamanda sonuç verir.eminim o zaman daha kolay ısınacaksın yaşadığın yere.ancak eşine olan sevginden ve evliliğinden eminsen tabi bebek sahibi olmandan yanayım.herşeyin hayırlısı.ailende üzülüyordur bu duruma o zaman

Ailem neye uzuluyordur anlamadim?
Ben hep ailelerimize karsi iyi guler yuzlu mutlu gorunuyorum, anlatamiyorum kimseye icimdekilerini o yuzden birikiyor bu duygular ve esime patliyorum napabilirim,
baska kimim var...

Ezel78 arkadasim dediklerinde sonuna kadar haklisin, cok dogru bir tani koydun. Fakat esimden daha cok ilgi ve alaka bekleyipte gorememekte beni uzuyor. Iste bazen bende boyle patliyorum. Ben onun icin herseyimi feda ettim daha guzel bir iliski daha cok ilgiyi hakediyorum ondan, haksizmiyim... ben onu dusundugum icin turkiyeye geldim. Kendisi biraz gururlu oldugu icin yurtdisina gelip orada kalmak istemedi.
Esim orayi istemiyor ki donemeyiz keske istese..

anlıyorum hangi kadın ilgi istemezki değilmi çok haklısın ama işte malesef öyle olmuyor herşey istediğimiz gibi yürümüyor ve hayaller suya düşüyor çoğu zaman.
erkeklere çoğu zaman kızıyorum ama hakda veriyorum bu adalet terazisinin iki kefeside ağır basıyor bir haklı yok ki her iki taraf da haklı kendince.
fedakarlık nedir güçlü.z?
Herşeyden vazgeçip,hayatımızı birilerine adayıp sonra da onları ömürleri boyunca emrimizaltına almak ve ben senin için şunu şunu yaptım şunalrı göze aldım ,sende mecbursun bana bunu ödemeye ve isteklerimi yerine getirmeye demek mi?insanların bu fedakarlığınızı burunlarından getirmek mi?
Fedakarlık yapıp yapmamak bizim elimizde olduğuna göre neden verdiklerimizin karşılığını isteyip hayatları ipotek altına alıyoruz.hem kendimize hemde karşımızdakine bu eziyeti yapıp mutsuzluğa adım atıyoruz.

sonuçta bir tercih yapıp eşinle tr.ye gelmiş yeni sayfa açmış ve yepyeni bir hayat kurmuşsun. silkelenip lütfen artık mutlu olmanın daha fazla nasıl adapte olurumun çaresine bakına.s..

offf kolay degil iste
ben herzaman boyle degilim ama acik sozlu biri olmadigim icin, icine kapanik ve cok duygusal biriyim. O yuzden duygularim birikip bazi zamanlar boyle duygu patlamasi oluyor..
Adapte olmaya caba gosteriyorum ama esiminde yardimci olmasi lazim degilmi. Ailemden ayri kalmam daha yeni sayilir. Ben fedakarlik yaptigimi ve sende boyle boyle yapacaksin diye dile getirmiyorum esime karsi.

Neyse arkadaslar terapiye sonra devam edelim :))) bugunluk bukadar yeter zannimca
hepinize tesekkur ederim yanimda oldugunuz icin...a.s.

:sende benim gibi yalnızsın benimde pekarkadaşım yok kafama göre birini bulamadım ailenle enazından sıksık telefonla internetle falan görüşme imkanın yokmu bayramlarda tatillerde gidemiyormusun arkadaş edinmeyi dene zaten birsüre sonra çocuğun da oldumu onunla ilgilenirsin bende çocukta yok amaben ailemle sıksık görüşebiliyorum allah büyüktür elbet bizedeyardım edecektir :teytey::teytey:

Tabiki insan ailesini çok özler anlıyorum ama sizde aile kuracaksınız ve çevre edinmek istemiyor gibisiniz...
o zaman eşinize karşıda sevginizden şüphe duyabilir insan sonuçta mutlaka evlenip ailenizden ayrılacaktınız..
Benim eşim uzaya gitse giderim valla hiç düşünmem.

canım sen aileni çokkk özlemissin kıyamam sana :1hug:
benım ablamda yurtdısına gelın gitti onu çok ozluyorusss senağlama gerci bu sene 5.yıla girdik ama gurbetlık çok zor bee arkadasım.. ablamın 3 yasında oğlu varda onunla vakıt gecıyor işte..
annen en azından yanına gelse kalsa senın yanında , yada senın tek gidebilme imkanın yokmu hiç??
bebişiniz olsa oyalardı senı azda olsa..
Allahım herseyı gonlune gore versın canım... a.s.

aileden uzakta olmak kötü ama herseyini eşinde bulman lazım sana anne baba olacak yeri geldiğinde allah yardımcın olsun.

Sagolun arkadaslarim..
Gorusuyorum tabi internetle msn de, ama kendimi iyi hissetmeyince gorusmuyorum her turlu imkan olsa da onlarin yerini tutarmi hic... neyse can SIKINTIM yine basladi gezmeye gitmistik erken donduk hop yine eve biseye yaramadi

arkadaslar hamileyim ! artik yalniz degilim Allahim sana sukurler olsun cok tesekkur ediyorum sana
rabbim...Beni yalniz birakmadin...
senağlama <<<<<<< mutluluk gozyaslari

Son düzenleme:
senin adina cok sevindim
arkadasim bende ailemi birakip yurt disina geldim senanliyorum: sen yine tr desin kendine zamanla arkadaslar bulabilirsin
insallah bebegin sana ugurlu gelir
benimde cocuk yok bende cok istiyorum yalniz oldugum icin
insallah senin yalnizligin sona erer

Son düzenleme:
benimde ailem başka şehirde ben görücü usulü evlendim ama genede sonuç aynı burda bir akrabam tanıdığım yok insan doğduğu yerde değil doyduğu yerde kalmalı ..tabi çok zor bu bilirim ama hayat eherkezin istediği gibi olmuyo fakat bunu sen seçmişin minarayi çalan kılıfını hazırlar sen böğle düşündükçe daha çok bulanıma girersin ben burdaki çektiğimi sana anlatsam dudakaların uçuklar eşimle çok mutluyum iki evladım var ailem yanımda olsa 4x4 lük bir hayatım olur ama sende bilirsin hiçbişi 4x4 olmaz illa bir yandan ağdırır hayat bizi onun için takma sende bu hayatına alışmaya çalış eşinden destek al çevre edinmeye çalış..

Arkadaslar artik bunalimda diiLim cok sukur gecti..

belediye kurslarina yazildim ve bebegimde var artik Baska bisey istemiyorum sadece bebegime sag salim kavusayim ins..Şeniz

Sagolun yinede yorumlariniz icin

Ne güzel keşke burdaki herkesin sorunu böyle hemen hallolsa...
İnşallah Sağlıkla kucağına al bebeğini canım...
ohhh nede güzel oldu çokta güzel olduhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Janselii sagol canim evet, keske herkesin derdine hemen care bulunsa degilmi.
Allah herkesin yardimcisi olsun.

tsk ler bu arada ins bebisimi dedigin gibi saglicakla almayi yuce mevlam nasip eder..
:Saruboceq:

diilin yoksa zorlanırsın elbette ama bak biz varız burda üzülem :teselli:

Uzulmuyorum artik arkadaslarim sadece bebegimin sagligi yerinde oldugunu ogrensem baska bi uzuntum yok hamileyimde bebisim gozukmedi ultrason ve vajinal ultrasonda. kontrol gununu iple cekiyorummmmm

Back
X