çok yalnızım :'(

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
sevgilimle sorunlarımız vardı barışmıştık..bugün 2.yıl dönümümüzdü..unuttu.. 2.yıldönümümz kutlu olsun dedim takvimine baktı telefonun ben 5i sanıyodum aşkım gecede hep tezle uğraştm çok özür dilerim dedi..bende gece hep tezle uğraşmıştım ama hiçbişey demedim..bütün gün üzgünüm o da beni eğlendirmeye çalıştı..sinirli değilim..tartışmadım kavgada etmedim ama çok mutsuzum :43::43: çok yalnız hissediyorum kendimi :43::43: artık sevmiyor demekki eskisi gibi..eskiden ay dönümlerini bile ktlardı:43:
içimden ne kızmak tartışmak geliyor sadece ağlıyorum :43:

dertmi bu sevgilin var illa her dakika arayıp sorması mı gerek saçmalık ilgi delisisiniz sevgilisi arayanı soranı olmayan biz ne yapacak ölek mi:33:

2 yıldır beraber oldugunuza göre sevmemesi mümkün diildir heralde :) ztn erkeklerin bi coğu yıldönümünü hatırlamaz ki bence tavır yaparak gününü ziyan etmişsin

sen kendine dert ariyorsun arkadasim,
insanlik hali unutmus olabilir ozurde dilemis,
nedir bu sevmiyor gibi laflar,
sevgisini boylemi olcuyorsun...

ve ben yine yasiniza gore olgun olmadiiginizi dusunuyorum...:40:

bence bıraz fazla abartmışsınız ne var kı unutmuş olabılır hem tez hazırlıyormuş

böyle küçük şeyler ıçın kavga etmeye değmez

bende unuturum böyle şeylerı benım herıf bıkere hazırlık yapmış bende şaşırmıştım meğer yıldönümüymüş
ne gerek var yanı bıde çok saçma gelıyor bana böyle günler, sevıyorsak her gün özel olmalı..
bende artık çızelge yaptım kı burdan takıp edıyorum bozuluyor yoksa benımkı hatırlamayınca :27:

ayyy ayyyy daha neler yaa üzülcek baska seymı bulamadın... cokmu onemlı 2.yıl donumu olunca ne olck be tatlım :)

aman ne olacak canim,

yildönümü pek unutmayizda,

ben bi kere dogum günün unutmustum yani cok yogundum basim kalabalikti,sonra kivira kivira kutladim

bana dedigi tema vakfi bile senden önce kutladi dedi :)

gecen sene kpssye deli gibi calisiyordu benimkini unuttu yani unutmadida 00:00 oldu mu iyi gecelr dedi gitti..

hemen söyledim:) unuttun unuttun diye ama hicte takmadim,insan hali yani unutuluyor...

sen kendine dert ariyorsun arkadasim,
insanlik hali unutmus olabilir ozurde dilemis,
nedir bu sevmiyor gibi laflar,
sevgisini boylemi olcuyorsun...

ve ben yine yasiniza gore olgun olmadiiginizi dusunuyorum...:40:

Daha once 25 oldugunu, soyledi yanlis hatirlamiyorsam. Artik 25 yasinda olduguna bende pek emin olamiyorum.

şaka gibisiniz gercekten yanı buna üzülünür mü?

actıgınız konulara bakılırsa her seyı cok abartıyorsunuz bu sızı takıntı sahıbı yapar

bu kadar ılgı bekleyen her seyı problem eden bı sewgılısı oldugu halde sızden ayrılmadıgına gore sevıyor ben katlanamazdım herhalde

Arkadasim diger konularinida biliyorum.
Sen tam bir dram kralicesisin.
Aglamak icin sebep arıyorsun.
kesınlıkle katılıyorum yanı.milletın sewgılısı,eşi dogum gununu bıle unutuyor onalar naapsın.burcun ne merak ettım ayrıca yasının 25 oduguna bende ınanmıyorum klasık ergen bunalımları bunlar

önemli olan sevginiz canım birbirinize karşı beslediginiz duydular yıldönümler falan bunlar sadece ufak detaylar ve çok da önemli olmayan şeyler hiç kafana takmanı gerektirecek bir durum yok bence

kavga etmemekle en iyisini yapmışsın tatlım ama içinde de çok tutmamaya çalış bunlar bir ilişkide önemsiz şeyler bence önemli olan birbirinizi ne kadar sevdiğiniz.

4 yıl cıkıp 2 yıldır evli olduğum adam benim doğum günü tarihimi karıştırıyo ben ne yapim acaba :27:

şaka gibisiniz gercekten yanı buna üzülünür mü?

actıgınız konulara bakılırsa her seyı cok abartıyorsunuz bu sızı takıntı sahıbı yapar

bu kadar ılgı bekleyen her seyı problem eden bı sewgılısı oldugu halde sızden ayrılmadıgına gore sevıyor ben katlanamazdım herhalde

:46::46::46::46::46::46:

daha once kı konularınızda kı gıbı yıne abartmıssınız olayı :9:

bence cok fazla gereksız seylere kafayı takıp dert arıyorsunuz kendınıze .

Arkadasim diger konularinida biliyorum.
Sen tam bir dram kralicesisin.
Aglamak icin sebep arıyorsun.

Daha once 25 oldugunu, soyledi yanlis hatirlamiyorsam. Artik 25 yasinda olduguna bende pek emin olamiyorum.

yorumlarınızı kınıyorum
buraya sandığınız gibi küçük yaşta olupta eğlenmek için falan konu açmadım yemin ederim
dram kraliçesi diyen arkadaş fazla büyük konuşma baban sinir hastası olup etrafta olmayan şeyler görse sen kimblir nasıl olurdun
çok kırıldım burda derdimi yazınca rahatlıyordum biraz

biride takmış 25 değilsin diye
Arkadaşlar gerçekten sıkıntılarım var burda rahatlıyordum
madem bu kadar alaya alındım yazıklar olsun...hayatta herşeyin sebebi vardır..bidaha yazmam zaten dahada canm sıkıldı
bu mesajımla da eğlenirsiniz..kınıyorum..

Son düzenleme:
Back
X