çok yalnızım :'(

kesınlıkle katılıyorum yanı.milletın sewgılısı,eşi dogum gununu bıle unutuyor onalar naapsın.burcun ne merak ettım ayrıca yasının 25 oduguna bende ınanmıyorum klasık ergen bunalımları bunlar

ne diyosun sen ya klasik ergen falan
iftira atıyorsun yaşım 25 ergen değilim
sana hakkımı helal etmiyorum..tanımadığın biri için bu kadar kesin konuşamazsın

Başlarda ay dönümleri hatırlanır sonra zamanla geçer.Bu hep böyle.Bence üzülme normal bir durum.

eğer sevgilin var ve hala kendini yalnız hissediyorsan ilişkini gözden geçir canım..
yıldönümü ay bilmemnesi çokta önemli değil:34:

Daha neler göreceksin,neden sıkıntı yapıyorsun.Hiç bir acı taze kalmadığı gibi hiç bir mutluluk da ebedi olmuyor.Erkeklerden beklentimizi az tutmalıyız bence:20:

ne diyosun sen ya klasik ergen falan
iftira atıyorsun yaşım 25 ergen değilim
sana hakkımı helal etmiyorum..tanımadığın biri için bu kadar kesin konuşamazsın
25 yasında değilsin demedım kac yasındasın bılemem ben sadece 25 gıbı davranmadıgını dusunuyorum.ortada bır hakta yok helal etmeyecek bır durumda.neyse..

Canım inan bunlar o kadar ufak şeyler ki, Allah sağlık ömür verirse bunları 1 sene sonra hatırlamayacaksın bile:31::31::31::31:
Yada hatırlasan da gülüp geçeceksin:)
Ömrümüz çok kısa hayat çok kısa, böyle ufak şeylerle nolur güzel gönlünü üzme:31::31:
Hayatta ne dertler var, şükret haline, şöyle bi camdan dışarı bak derin bi nefes al ve şükret:))))

Ayrıca yorum yapan kızlar yorumlarda niye bu kadar acımasızsınız ya:''( Biraz daha soft şeyler yazsanız düşüncenizle beraber:(

25 yasında değilsin demedım kac yasındasın bılemem ben sadece 25 gıbı davranmadıgını dusunuyorum.ortada bır hakta yok helal etmeyecek bır durumda.neyse..

klasik ergen bunalımı falan diyorsun sen beni tanıyormusun hayatta neler yaşadığımı biliyormusun? evet beni alaya alan kimseye hakkımı helal etmiyorum.
bi ergen varsa kendini kanıtlamak uğruna millete yok 25 değilsin falan diye tanımadan suçlamada bulunan sensin

Son düzenleme:
Canim seni anliyorum sen boyle ozel bir gunde hatirlanmak istemissin.
Bu anormal bir durum degil yani...
Kim istemez ozel gunde hatirlanmak.
Sanirim cok hassas birisin kendini boyle seyler icin yipratma inan ki degmez...
Bende esimin dogum gununu unuttum olabiliyor.
Esim kirilmisti ozur diledim o gunden sonra dikkat ettim.
Esimi cok seviyorum sevgi bununla olculmez inanki.

olabilir canım bence böyle şeyleri takma kafana erkekler bizim kadar ince düşünceli değildir rahat ol ilişkini yaşamaya bak yalnız değilsin bak sevgilin sana açıklama yapmış seni sneşelendirmeye çalışmış umursamayabilirdi...

benim sevgilim de ilk yıldönümünü, doğum günümü kutlamadı, yani kutlu olsun dedi geçti. ben de üzülmüştüm, en azından beni bi yemeğe götürsün istiyodum. bunu onunla baya konuştum, belki bikaç ay şakayla karışık laf sokup durdum :1: senede 2 gün benim için küçücükk bişi yapsan çoook mutlu olurum ben diye diyee açıkladım durdum. sonuç: sevgililer gününde ve sonraki doğum günümde çok güzel günler geçirdik. çabaladı yani. zaten o kadar zaman sevmese senle birlikte olmaz ama işte erkekler böyle. söylemek lazım, dürtmek lazım, kavga etmeden söylenmek lazım :1::1:

klasik ergen bunalımı falan diyorsun sen beni tanıyormusun hayatta neler yaşadığımı biliyormusun? evet beni alaya alan kimseye hakkımı helal etmiyorum.
bi ergen varsa kendini kanıtlamak uğruna millete yok 25 değilsin falan diye tanımadan suçlamada bulunan sensin
hııııııı ergenim ben

Önceki bir kaç konudan özet

… ilşkimizi artık yürütemiyorum
...sorunlarımı yansıtıyorum
…az önce kava ettik çok saçma bişi içn
…neden bilmiom hastamıyım neyim

- sevgilimde patladı yeter be derdin ne lan dayanamıyorum artık böyle hayat mı olur ne illet bi kızsın sen dedi
- o da bende can bile kalmadı saçma sapan şeyler için kendi kenidni mi yiyosun ne istiyosan yap dedi:43:

…ya neden böye yapıyorum ben bilmiyorum
…yapıp yapıp saçma sapan şeyler yaşıyorum..
...artık ilşkimiz sağlıklı değil hepte benim yüzümden

...bidaha yapma arkadaşımız bile değil dedim
...tamam dedi ama ben susmadım

- o da ne b.k yersen ye dedi..:19:

…ama neden bilmiyorum konuşmaya devam ettim

- o da neden böyle yapıyosun çok bunaltıyosun kalbim sızlıyo dedi..
- sen beni bunaltıp bunaltıp bi gün öldürcen rahat etcen bu olcak dedi
- çok uzattım sonra o ne b.k yersen ye dedi

…konuşmaya devam ettim..hastamıyım ben..artık böyle düşünüyorum..
...durduk yere ne hale geldik

sevgilimle sorunlarımız vardı barışmıştık..bugün 2.yıl dönümümüzdü..unuttu..
- çok özür dilerim dedi.. beni eğlendirmeye çalıştı..
... ama çok mutsuzum :43::43:
... çok yalnız hissediyorum kendimi :43::43: artık sevmiyor demekki eskisi gibi..eskiden ay dönümlerini bile ktlardı:43:
... sadece ağlıyorum :43:

Bu yaşadığın şeylerin hepsinin sorumlusunun sen olduğunun farkındasın...
Senin asıl sorunun sorunsuzluk. Böyle devam edersen Allah öyle bir dert verir ki sana (Allah korusun) bütün bunları düşünecek 1 saniye vaktin bile kalmaz.
Biraz etrafındaki insanların ne dertlerle uğraştığına bi bakta haline şükret önce...
Benim eşimin malesef tedavisi mümkün olmayan bir rahatsızlığı var ve yavaş yavaş ilerliyor. Hiç bir ameliyat ilaç tedavi YOK YOK YOK. Dr yapacak bir şey yok diyor. Yerimde olsan ne yapardın merak ediyorum ?
Sen dert ve çaresizlik nedir biliyormusun ? Bildiğini hiç sanmıyorum ...
Biyolojik yaşın 25 olabilir ama piskolojik yaşın 15i geçmez...
Hemen hemen aynı yaştayız ama senin yaptıkların şımarıklıktan öte bir şey değil...
Bu durumdan kendi çabanla kurtulamıyorsanda acilen psikolojik yardım alman gerek yoksa sevgilini kaybedeceksin ...

Son düzenleme:
Önceki bir kaç konudan özet

Bu yaşadığın şeylerin hepsinin sorumlusunun sen olduğunun farkındasın...
Senin asıl sorunun sorunsuzluk. Böyle devam edersen Allah öyle bir dert verir ki sana (Allah korusun) bütün bunları düşünecek 1 saniye vaktin bile kalmaz.
Biraz etrafındaki insanların ne dertlerle uğraştığına bi bakta haline şükret önce...
Benim eşimin malesef tedavisi mümkün olmayan bir rahatsızlığı var ve yavaş yavaş ilerliyor. Hiç bir ameliyat ilaç tedavi YOK YOK YOK. Dr yapacak bir şey yok diyor. Yerimde olsan ne yapardın merak ediyorum ?
Sen dert ve çaresizlik nedir biliyormusun ? Bildiğini hiç sanmıyorum ...
Biyolojik yaşın 25 olabilir ama piskolojik yaşın 15i geçmez...
Hemen hemen aynı yaştayız ama senin yaptıkların şımarıklıktan öte bir şey değil...
Bu durumdan kendi çabanla kurtulamıyorsanda acilen psikolojik yardım alman gerek yoksa sevgilini kaybedeceksin ...

sen neler yaşayarak geldim bugüne biliyormusun? liseye başladığımda babam hastaydı elinde ilaç poşetiyle intihara kalkıştı..olmayan şeyleri gördüğünü söylerdi..benim çocuklarım değilsiniz derdi..bi kere biiz odada değil salonda yatırttı ve ben o gece bizi öldürcek dedim ve korkmadım..şımarılıklık yapacak 1dk olmadı hayatımda beni tanımdan suçlayacı yorum yapan kimseye hakkımı helal etmiyorum
Allah eşinize sağlık versin ama hastalık ne kadar kötüdür bende iyi bilirim
15i geçmez benim yaşım madum psikolojj yaşım farklı koşulları kıyaslayarak buna karar veren senin yaşın 7yi geçmez arkadaşım

buraya konu açan insanları küçümsemeyi marifet sanıyor sizin gibi ergenler

dert görmemişm ben gece yarısı evde beni çağıırıyorlar gitmem lazım diye bağıran bi baban oldu mu hiç?
bu kadar emin konuşmalara bak görende 25 yılımı senle geçirdim zanneder

Son düzenleme:
sen neler yaşayarak geldim bugüne biliyormusun? liseye başladığımda babam hastaydı elinde ilaç poşetiyle intihara kalkıştı..olmayan şeyleri gördüğünü söylerdi..benim çocuklarım değilsiniz derdi..bi kere biiz odada değil salonda yatırttı ve ben o gece bizi öldürcek dedim ve korkmadım..şımarılıklık yapacak 1dk olmadı hayatımda beni tanımdan suçlayacı yorum yapan kimseye hakkımı helal etmiyorum
Allah eşinize sağlık versin ama hastalık ne kadar kötüdür bende iyi bilirim
15i geçmez benim yaşım madum psikolojj yaşım farklı koşulları kıyaslayarak buna karar veren senin yaşın 7yi geçmez arkadaşım

buraya konu açan insanları küçümsemeyi marifet sanıyor sizin gibi ergenler

dert görmemişm ben gece yarısı evde beni çağıırıyorlar gitmem lazım diye bağıran bi baban oldu mu hiç?
bu kadar emin konuşmalara bak görende 25 yılımı senle geçirdim zanneder

Çok büyük geçmiş olsun hem senin babana hem de az önce yorum yazan gulay07'nin eşine.
Allahım tüm hastaların şifasını versin inşallah.
Peki..
asu_de babacığının bu hastalığı,sizin acı tecrübeleriniz sana hiç bir şey katmadı mı bu hayatta?
Boş işlere üzülmemeyi,hayatta asıl önemli konunun sağlık ve huzur olduğunu vs.
Hatırlıyorum ben ilişkiniz laçkalaşmış bitirin dediğimde bana da kızmıştın.
Sana huzur vermeyen,sürekli sorun aradığın ilişkiyi itekleme çabası ne?
Seviyorum deme hayatta inanmam,insan sevdiğiyle ve sevildiğiyle mutlu olur.
Ya sen çocuğu sevmiyorsun ya da çocuk seni sevmiyor peki neden uzatıyorsun?

Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için

bunu okumadınız heralde..konu açmak için dertten mahvolmanız gerekiyor diye bir kural mı var

burda insan 2dk rahatlamak istiyor ama heryerde olduğu gibi kendini kanıtlama peşinde olup ona buna çamur atma derdinde olan insanlar burda bile can sıkıyor

Çok büyük geçmiş olsun hem senin babana hem de az önce yorum yazan gulay07'nin eşine.
Allahım tüm hastaların şifasını versin inşallah.
Peki..
asu_de babacığının bu hastalığı,sizin acı tecrübeleriniz sana hiç bir şey katmadı mı bu hayatta?
Boş işlere üzülmemeyi,hayatta asıl önemli konunun sağlık ve huzur olduğunu vs.
Hatırlıyorum ben ilişkiniz laçkalaşmış bitirin dediğimde bana da kızmıştın.
Sana huzur vermeyen,sürekli sorun aradığın ilişkiyi itekleme çabası ne?
Seviyorum deme hayatta inanmam,insan sevdiğiyle ve sevildiğiyle mutlu olur.
Ya sen çocuğu sevmiyorsun ya da çocuk seni sevmiyor peki neden uzatıyorsun?

o beni seviyor..ben sorunlarımı elimde olmada ona yansıtıyorum bende seviyorum onsuz olduğumu düşünüce çok üzülüyorum

hayattaki tek sorunum bu değil evet büyük bişey de değil..annemde hasta..evde ortammım zaten kötü..canım sıkıldığında buraya yazıp biraz olsun rahatlıyordum..o bile burnumdan geldi alacı yorumlar yüzünden..neyse Allah size yaşatmasın yinede..başkasının hayatına tanımadan etmeden alaycı bakıp ergen falan denmeyeceğini bilemeyeck kadar ergen kendini beğenmişsiniz..üyeliğimin iptalini konumunda kapatılmasını istiyorum..artık rahatlamak için burayada ihtiyacım yok. kendini kanıtlamaya çalışan 3 5 ergen sevinin.

iyi niyetli arkadaşlar da var son bi yardım edin üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?

Mizahi tiyatro skeçleri gibi olmuş bu :) bir erkeğin sonuna kadar seveceğini düşünmen zaten başlı başına hata .. evliliğin ikinci günü daha birçok şeyi hatırlamayacaklar

Back
X