- 13 Nisan 2007
- 33.586
- 102.233
- 1.123
- 46
o beni seviyor..ben sorunlarımı elimde olmada ona yansıtıyorum bende seviyorum onsuz olduğumu düşünüce çok üzülüyorum
hayattaki tek sorunum bu değil evet büyük bişey de değil..annemde hasta..evde ortammım zaten kötü..canım sıkıldığında buraya yazıp biraz olsun rahatlıyordum..o bile burnumdan geldi alacı yorumlar yüzünden..neyse Allah size yaşatmasın yinede..başkasının hayatına tanımadan etmeden alaycı bakıp ergen falan denmeyeceğini bilemeyeck kadar ergen kendini beğenmişsiniz..üyeliğimin iptalini konumunda kapatılmasını istiyorum..artık rahatlamak için burayada ihtiyacım yok. kendini kanıtlamaya çalışan 3 5 ergen sevinin.
iyi niyetli arkadaşlar da var son bi yardım edin üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?
Moderatörlere mesaj at,üyeliğin kapanır merak etme.
Artık tavsiye vermeyeceğim nasıl olsa dinlemiyorsun.
Sadece ben senin yerinde olsam açarım bir blog yazar,çizerim,dertlenirim,ağlarım,yazarım,sevinirim,yine yazarım...
Çünkü burası forum platformu. Sen sorarsın herkes kendi bildiği gibi cevaplar.
Ama sen hiç bir cevabı beğenmiyorsun,kaale almıyorsun.
İyilikle söylediklerimizi umursamıyorsun,insanlar sıkılıp dalga geçmeye başlayınca farklı olaylar anlatıyorsun?
Eeeee ne anladık biz bu işten?
Evet derdin büyük olabilir hem evde,ailenle hem ruhsal durumunla hem de erkek arkadaşınla,yazıp rahatlamak istiyorsun da aç bir blog yazarsın bol bol. İnsanların da sana verdiği beğenmediğin tavsiyelerini okumak zorunda kalmazsın.
Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.