çok yalnızım :'(

o beni seviyor..ben sorunlarımı elimde olmada ona yansıtıyorum bende seviyorum onsuz olduğumu düşünüce çok üzülüyorum

hayattaki tek sorunum bu değil evet büyük bişey de değil..annemde hasta..evde ortammım zaten kötü..canım sıkıldığında buraya yazıp biraz olsun rahatlıyordum..o bile burnumdan geldi alacı yorumlar yüzünden..neyse Allah size yaşatmasın yinede..başkasının hayatına tanımadan etmeden alaycı bakıp ergen falan denmeyeceğini bilemeyeck kadar ergen kendini beğenmişsiniz..üyeliğimin iptalini konumunda kapatılmasını istiyorum..artık rahatlamak için burayada ihtiyacım yok. kendini kanıtlamaya çalışan 3 5 ergen sevinin.

iyi niyetli arkadaşlar da var son bi yardım edin üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?

Moderatörlere mesaj at,üyeliğin kapanır merak etme.
Artık tavsiye vermeyeceğim nasıl olsa dinlemiyorsun.
Sadece ben senin yerinde olsam açarım bir blog yazar,çizerim,dertlenirim,ağlarım,yazarım,sevinirim,yine yazarım...
Çünkü burası forum platformu. Sen sorarsın herkes kendi bildiği gibi cevaplar.
Ama sen hiç bir cevabı beğenmiyorsun,kaale almıyorsun.
İyilikle söylediklerimizi umursamıyorsun,insanlar sıkılıp dalga geçmeye başlayınca farklı olaylar anlatıyorsun?
Eeeee ne anladık biz bu işten?
Evet derdin büyük olabilir hem evde,ailenle hem ruhsal durumunla hem de erkek arkadaşınla,yazıp rahatlamak istiyorsun da aç bir blog yazarsın bol bol. İnsanların da sana verdiği beğenmediğin tavsiyelerini okumak zorunda kalmazsın.
Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

Moderatörlere mesaj at,üyeliğin kapanır merak etme.
Artık tavsiye vermeyeceğim nasıl olsa dinlemiyorsun.
Sadece ben senin yerinde olsam açarım bir blog yazar,çizerim,dertlenirim,ağlarım,yazarım,sevinirim,yine yazarım...
Çünkü burası forum platformu. Sen sorarsın herkes kendi bildiği gibi cevaplar.
Ama sen hiç bir cevabı beğenmiyorsun,kaale almıyorsun.
İyilikle söylediklerimizi umursamıyorsun,insanlar sıkılıp dalga geçmeye başlayınca farklı olaylar anlatıyorsun?
Eeeee ne anladık biz bu işten?
Evet derdin büyük olabilir hem evde,ailenle hem ruhsal durumunla hem de erkek arkadaşınla,yazıp rahatlamak istiyorsun da aç bir blog yazarsın bol bol. İnsanların da sana verdiği beğenmediğin tavsiyelerini okumak zorunda kalmazsın.
Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

burda bi dk. ben kimsenin yorumuna hakaret edici bişey demedim
yaşın 15 gibi diyenlere aa evet haklısınz mı demem gerekiyor
herkes bildiği gibi cevaplar ama alaya alanların ayıbı o
buraya işinize gelmeyenlere söyleyinde isizn istediğiniz gibi konu açsınlar hatta talimatları da siz verin
Allah sizede hayurlısını nasip etsin ne diyim.

belki de onu yeterince sevmiyorsun ya da o seni sevmiyor. ortada yoğun bir tatminsizlik var , ama bu hatırlamama olayı sadece senin bahanen olmuş.

belki de onu yeterince sevmiyorsun ya da o seni sevmiyor. ortada yoğun bir tatminsizlik var , ama bu hatırlamama olayı sadece senin bahanen olmuş.

aynen arkadaşım katılıyorum ya benim ki ihale aldılar 1 aydır gece 12 de geliyor eve gün boyu mesaj bile yok yoğunluktan hiçte problem etmem daha ben hatırlamam özel günleri ama hiçte sorun olmaz aramızda seviyormuyum deliler gibi seviyormu Allahımdan sonra 2. güvendiğim problem edip kendini boşa üzme bence

evet herkesin normal yorum yaptığı konuyu dalgaya alıp karşındakine ergen demenden ne olduğun belli oluyo merak etme :51:

bu ne şiddet bu ne celal !!!

olabilir benım yazılarımı fıkırlerımı bı ergen gıbı gorebılırsın bır baskasıda olgun bulabılır sorun yok yanı:34:

bana gore de sen 25 gibi hiç ama hiç değilsin neden bu kadar hiddetlenıyorsun illa senın begendıgın yorumları mı yapmalıyız...25 olduguna şaşırınca neden bana bırden esas ergen sensın gıbı çocukça bir dalaşa girdin anlayamadım...

bana gore problem ettıgın seyler komık

babandan bahsetmıssın geçmiş olsun ama genelde hep dertlerını erkek arkadasın ustunden açıyorsun daha mı cok acıtıyor

hayatta herkesın bir sınavı var benımde bır cok derdım var ve buraya rahatlamak ıcın bır konu actıgımda birisi abartıyorsun dıye yorum yazsa saldırısa gecmek yerıne hakkaten dogru mu acaba cocukca mı davranıyorum dıye kendımı sorgular ve rahatlarım demekkı ben abartıyormusum dıye dusunurum.

neyse yaa son yorumumdur zaten sızınle konusulmuyor cunku...

bu ne şiddet bu ne celal !!!

olabilir benım yazılarımı fıkırlerımı bı ergen gıbı gorebılırsın bır baskasıda olgun bulabılır sorun yok yanı:34:

bana gore de sen 25 gibi hiç ama hiç değilsin neden bu kadar hiddetlenıyorsun illa senın begendıgın yorumları mı yapmalıyız...25 olduguna şaşırınca neden bana bırden esas ergen sensın gıbı çocukça bir dalaşa girdin anlayamadım...

bana gore problem ettıgın seyler komık

babandan bahsetmıssın geçmiş olsun ama genelde hep dertlerını erkek arkadasın ustunden açıyorsun daha mı cok acıtıyor

hayatta herkesın bir sınavı var benımde bır cok derdım var ve buraya rahatlamak ıcın bır konu actıgımda birisi abartıyorsun dıye yorum yazsa saldırısa gecmek yerıne hakkaten dogru mu acaba cocukca mı davranıyorum dıye kendımı sorgular ve rahatlarım demekkı ben abartıyormusum dıye dusunurum.

neyse yaa son yorumumdur zaten sızınle konusulmuyor cunku...

bende seni ergen olarak görünce saldırıya mı geçmek oluyor ani işine gelmeyince?
biz senin bi arkadaş numaralı konularına laf ediyomuyuz :1: :1: :1: :1: :1: :1:
isteyen istediği gib konu açıyor ben kendimi bilip milletin konusuna salça olmuyorum
bende çok meraklıydım senle konuşmaya :20:

ben kendimi sorguluyorum işine geldiği gibi konuşuoyrsun alaya almana sinir oldum beni tanımadan saldırmana demekki sen bendende beter durumdasın canım ne diyim kimse seni önemsememiş ona buna saldırıp kendini kanıtlıyorsun yazık Allah yardım etsin ego tatmini seninkisi

cvp yazmaan gerek yok görüşlerini değerli bulmuyorum..mümklünse konumdan uzak dur

Asu neden hurremlanda satasiyorsun ki bende soyldim daha once yasina gore olgun olmadigini begenmiyorsan tessekur eder gecersin neden yok hakkimi helal etmiyorum filan diyorsun buda moda oldu simdi begenilmiyen yoruma hakkimi helal etmiyorum demek burda kimin kIme ne gibi bi hakki geciyorki ayrica kimse dalgada gecmedi senle ergen gibisin demis fikrini soylemis konuna yorum yapcak kisileri kendin secme sansin yok saygi cercrvesinde herkes yorum yapabilir zaten dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar :40:Birde insanin hayatindaki olumsuzluklar insani kamcilar daha cabuk olgunlastirir ama sende tam tersi annen ve babana acil sifalar diliyorum...

Son düzenleme:
Asu neden hurremlanda satasiyorsun ki bende soyldim daha once yasina gore olgun olmadigini begenmiyorsan tessekur eder gecersin neden yok hakkimi helal etmiyorum filan diyorsun buda moda oldu simdi begenilmiyen yoruma hakkimi helal etmiyorum demek burda kimin kIme ne gibi bi hakki geciyorki ayrica kimse dalgada gecmedi senle ergen gibisin demis fikrini soylemis konuna yorum yapcak kisileri kendin secme sansin yok saygi cercrvesinde herkes yorum yapabilir zaten dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar :40:Birde insanin hayatindaki olumsuzluklar insani kamcilar daha cabuk olgunlastirir ama sende tam tersi annen ve babana acil sifalar diliyorum...

kimseye yüklndiğim yok herkes içn geçerli
siz söyleyince yorum yapmak oluyo ben söledğimde saldırmak oluyor :ssz:
konum kapansın diye msj da attım burayada yazdım kapanmadı..yani başka yorum istemiorum ergenlerin yorumuna ihtiyacım yok

tanımadan dalga geçtiğiniz insanalara hakkınız geçiyor hak illa maddi olmaz

Son düzenleme:
bende seni ergen olarak görünce saldırıya mı geçmek oluyor ani işine gelmeyince?
biz senin bi arkadaş numaralı konularına laf ediyomuyuz :1: :1: :1: :1: :1: :1:
isteyen istediği gib konu açıyor ben kendimi bilip milletin konusuna salça olmuyorum
bende çok meraklıydım senle konuşmaya :20:

ben kendimi sorguluyorum işine geldiği gibi konuşuoyrsun alaya almana sinir oldum beni tanımadan saldırmana demekki sen bendende beter durumdasın canım ne diyim kimse seni önemsememiş ona buna saldırıp kendini kanıtlıyorsun yazık Allah yardım etsin ego tatmini seninkisi

cvp yazmaan gerek yok görüşlerini değerli bulmuyorum..mümklünse konumdan uzak dur
çok guzel tahrık edıyorsun benım gıbı relax bır ınsanı bıle! şimdi sana bir şey yazardım da banlanmak ıstemıyorum.Allah akıl fikir versin.

çok guzel tahrık edıyorsun benım gıbı relax bır ınsanı bıle! şimdi sana bir şey yazardım da banlanmak ıstemıyorum.Allah akıl fikir versin.

ya sen anlamıyomusun bi çık git konumdan sus ya..tamam yorumunu yaptın sus demekten anlar insan..konum kapansın yazdım msj attım kapanmadı napabilirim bnu yazdıktan sonra ne diye yazıyosun ya bu ne yapışkanlık yeter bi git ya

konum kapansın diye msj atıyorum ama kapanmıyor yani ben artık kapoanmasından yanayım ergenlerin yorumlarıyla uğraşmamk için lütfen biraz anlayış

ya sen anlamıyomusun bi çık git konumdan sus ya..tamam yorumunu yaptın sus demekten anlar insan..konum kapansın yazdım msj attım kapanmadı napabilirim bnu yazdıktan sonra ne diye yazıyosun ya bu ne yapışkanlık yeter bi git ya
sana mı sorucam bu ne sevıyesızlık sen kımsın bana sus dersın yapıskan dersın. ıstersem cıkar gıderım ıstersem kalır yazarım bana ne yapacagımı soyleyemezsın sen

sana mı sorucam bu ne sevıyesızlık sen kımsın bana sus dersın yapıskan dersın. ıstersem cıkar gıderım ıstersem kalır yazarım bana ne yapacagımı soyleyemezsın sen

seviyesiz olmasan kapansın diye mesaj yazdığım konuma yorum yapmazsın aman ne yazarsan yaz sallamıyorum ben zeka yaşı 12 olanlarla uğraşamam tatlım ama bi tavsiye kovulduğn yere gelme komik oluosun :27: dahada cvp yazıp düşmem seviyene :1:

kimseye yüklndiğim yok herkes içn geçerli
siz söyleyince yorum yapmak oluyo ben söledğimde saldırmak oluyor :ssz:
konum kapansın diye msj da attım burayada yazdım kapanmadı..yani başka yorum istemiorum ergenlerin yorumuna ihtiyacım yok

tanımadan dalga geçtiğiniz insanalara hakkınız geçiyor hak illa maddi olmaz

Kimse senle dalga gecmedi neden anlamak istemiyorsun?ben sana saldiyorsun dedim mi?
Suan sende bizim gunahimizi aliyorsun,kimin ergen olduguda ortada by by

ya lütfen konum kapansım yteliğim iptal edilsin burası dahada geriyo beni o kadar mesaj attım lütfen biri görsün.

Son düzenleme:
Back
X