Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında açık olmak gerekirse istediğim şey kafa dengi biriyle bu şehri doya doya gezmek...
istanbul'a daha önce hiç gelmemiştim. ilk geldiğimde de çalışıyodum bu sebeple gezemiyodum. şimdi ise yeterince zamanım var ama yapayalnızım. tv ve internetten ibaret hayatım....yani kurstur dernektir çok düşüncüm ama istediğim bu değil maalesef...özgürce gezip tozmak..tatlı anılar biriktirmek...yarın birgün çocuk sahibi olursam bu çok zorlaşıcak çünkü(
Bende yaklaşık 1,5 senedir istanbuldayım.
Akşamları eşimle vakit geçiriyoruz,gündüzleri ise internet,ev işi,kitap.
İstanbulun tadını çıkarıyoruz ama.
Mesela ben tek başıma çıkarım giderim taksime,gezerim,bir cafede oturup biramı yudumluyorum,alışveriş yapıyorum,kitapçıları geziyorum,sonra evime geliyorum.
Birilerine ihtiyaç duymuyorum açıkcası.
ben de ilk zamanlar yalnız çıkıyodum kadıköy'de alışveriş yapıp bi cafe'de nefeslenip poşetlerimle karşılıklı çay içiyoduk:)
ama bir yerden sonra insan etten kemikten bi arkadaş arıyo. anı birlikte paylaşabileceği, laf olsun diye kahve falı baktırabileceği, ne bileyim bi bluz denediği zaman 'sence bu nasıl oldu?' diye sorabileceği... eşim sağolsun tam kafa dengimdir. haftaiçi akşamları ve haftasonu çok eğlenceli geçiyo ama haftaiçi akşam 6'ya kadar bazen inanılmaz sıkılıyorum. kitap okumak film izlemek iş güç yapmak hep bir yere kadar gezmek tozmak istiyo insan kız kıza ama olmuyo işte.............
Benim bütün arkadaşlarım kk da,hepsi çok özeller benim için.
Burda tanışma topikleri var bir dene,belki kafana uygun arkadaş bulursun.
Buluşmalar falanda oluyormuş okuduğum kadarıyla.
rastlamamıştım o topiclere zaten fazla girmiyorum ama bi araştırayım neden olmasın:))
anadolu yakasındayım..
Spora yazılabilirsin, halk eğitim kurslarına gidebilirsin. Resim, ebru, gitar, keman, yemek kursları ne bileyim bilgisayar kursları, nakış kursu, cilt bakımı kursu.... Biiiir sürüü kurslar var ve hem eğlenceli bir uğraş edinmiş olursun, hem de arkadaş edinirsin. Kurs çıkışı gezersiniz, çay içersiniz.
Ben üniversite okumama rağmen bu tarz kurslara gidiyorum, spora gidiyorum. Tavsiye ederim.![]()
Bence hemen aklına yattıysa harekete geç öyleyse
Hem can sıkıntını atarsın, hem vücuduna faydalı, hem de arkadaş edinirsin.![]()
arkadaşlar 1 yıldır istanbul'da yaşıyorum. evlenerek geldim buraya. ama hiiiç çevrem yok, işim de yok çok sıkılıyorum. bu şehirde yalnızken ne yapılır???
Canım ben de İzmirliyim ama eşimin işi gereği Bandırmada bulunmak durumundayız.Seni çooook iyi anlıyorum.Çevre edinmek için kadınlardan oluşan spor salonlarına kaydol.pilates eğitmenliği yapıyorum burada kent konseyine gittim gönüllü bayanlara dersler verdim.dil kursuna yazldım aynı zamanda yardım seveler derneğine üye oldum bi şekilde çevremi genişlettim.hatta konseyde farklı dernek gruplarıyla tanıştım onların hamilelik okulu etkinliklerine katıldım.Burası Bandırma!Sen bir düşün bakalım ben istanbulda olsaydım kim bilir nerelere giderdim :)))arkadaşlar 1 yıldır istanbul'da yaşıyorum. evlenerek geldim buraya. ama hiiiç çevrem yok, işim de yok çok sıkılıyorum. bu şehirde yalnızken ne yapılır???