Cok yalnizim

mimise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
99
28
48
İzmir
Iyice icime kapandim kendimi cok yalniz ve degersiz hissediyorum bugune kadar icime attiklarim bir anda aglamama neden oluyo hickira hickira gecer diye bekliyorum ama gecmiyor mutlu degilim yasadigim hayattan bu hayattaki yerimden ben burada bu hayati yasamiyor olmaliydim diyorum surekli kendime manevi olarak sevgiye cok acim ve sevdiklerimi uzaklatiriyorum kendimden hic konusmadan muhabbet etmeden o kadar sıkıcı biri oldum ki gulmeyi unuttum bunun sonu nereye varacak bu ruh halinden nasil cikarim bilmiyorum sizce ne yapmaliyim bunu nasil atlatabilirim

Bir an önce harekete geçmelisin, neden diye sorgulamaya devam edersen bir yere varamazsın. Yaşına, durumuna uygun bir kursa başla. Dersane, ehliyet, spor, hobi vs. Yeni insanlarla yeni başlangıçlar yap. Nasıl başlarsa öyle devam eder, güzel sohbet ortamı yaratmalısın. Düşünmeye vaktin olmasın, düşündükçe kafayı yiyor insan.

Bir de bu içine attıkların ne? Eğer sadece sosyalleşerek aşamayacağın şeylerse terapiye ihtiyacın olabilir. Yarını bekleme tam şu an kalk harekete geç, al eline bir defter neler yapmak istediğini yaz. Günde kaç lt su içtigini bile yaz. 21 gün sonra dön deftere yazdıklarını tekrat oku, ne kadar geliştiğini gör. Alışkanlıklar ortalama 3 haftada kazanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…