- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Jasminium84
Sıkılmışsınız . .
Özümüzde hepimiz yapayalnızız. .
Kızınız ve işiniz var şükredin. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız en başta kızım için iyi olmalıyım
yavrum her akşam eve gidiyorum gözümün içine bakıyor ki onunla ilgileneyim eğleneyim onunla oyun oynayalım diye
ama bu psikolojide yetersiz kalıyorum ona
daha sık buralarda olacağım artık
iyi geldi yazışmak
haklısınTamam canim. Hayatinda kolayliklar dilerim.
Paranoyak olma devamli ama dikkatli de ol. Her yazanla da bulusma yani. KK de ne kadar aktif , ne kadar yeni uye gibi. Herkes okuyabiliyor KK yi biliyorsun. Bu zamanda belli olmuyor.![]()
binlerce şükür olsunSıkılmışsınız . .
evet gerçekten ya kendi mutluluğumdan çaldığım yetmiyormuş gibi bi de onun zamanından ve mutluluğundan çalıyorumBen hep söylerim..
Karşımda nasıl bir anne görmek istiyorsam öyle anne olacağım dedim..
İşten eve dönüp kapıdan içeri girmeden tüm sorunlarımı, sıkıntılarımı kapıda bırakıp içeri giriyorum..
Hiçbirşey evlatlarımdan daha değerli değil..
Bazen benim de bunaldığım, çok canım sıkkın olduğu zamanlar olmuyor değil..
Nadir de olsa böyle durumlarda çocuklarımdan özür dileyip telafi edeceğimi söylüyorum ve ediyorum da..
Çok çok nadir yaşandığı için bu durumlar onlarda anlayış gösterip bu kez onlar destek olmaya çalışıyor..
Dediğim gibi hiçbirşey evlatlarımızdan daha kıymetli değil..
Bizim gözümüzün içine bakıyorken nasıl kendi sıkıntılarımı onlara yansıtabilirim?
Ne hakla?
Sonra zaten bakıyorsunuz ki siz de mutlusunuz..
Ilk gunku gibi derkendemek hala etkisi ilk günki gibi devam ediyor
biraz daha sakinleşince ve anlatmak istersen dinlerim :)
benim çalıştığım yerde de ne yazık ki öyleyeni taşındım. şu an hiç arkadaşım yok. çalıştığım yerde de yok. insanların tek derdi dedikodu malzemesi bulup yaymak olmuş yazık
haklısın bol dua en huzur vereni aslındaAllah bize bizden yakın iken yalnızlık mı?
O da neymiş?
Açarsın ellerini, tüm sıkıntını anlatırsın.
Ha kelimeye dökmesen bile,
Şüphesiz ki Allah kalpleri en iyi bilendir.![]()
hani anlattıkça o günü yaşıyor gibi oluyorum demişsin ya demek ki yaşadığın olayın etkisi hala ilk günki gibi devam ediyor demek istedimIlk gunku gibi derkenanlmdm cnm
bu şu an olayın bi üst levelini yaşıyorum. samimiyet kurmadım. tehlikeliler çünkü. dedikodu malzemesi de vermedim. şimdi de durduk yere bana gıcık olanlar, aramın birazcık iyi olduğu insanlarla konuşmuşlar çok belli. şimdi onlar da tavırlı. yaptığım hiçbişey de yok. ergenlik hareketleri bunlar. yazık diyorum kendilerine. bırak arkadaşlığı selam bile verilmemesi gerekilen insanlar bunlar. ay dolmuşum bu konuda bayabenim çalıştığım yerde de ne yazık ki öyle
halbuki yaşıtım o kadar çok kız var ki
ama hepsi kimden ne laf alsam da abartıp abartıp başkalarına anlatsam derdinde
Ne yazik ki ben de ayni durumdayim evlendikten sonra cevremden uzakta oldugum icin hep yalnizim cok yalnizimbir tane gerçek arkadaşım yok
sıkıntılı zamanlarımda buluşup ya da telefonlaşıp konuşup dertleşebileceğim ya da hıçkıra hıçkıra ağladığımda çıtını çıkarmadan benim sakinleşmemi bekleyecek sonra da teselli olabilecek bir kişi yok etrafımda
Allah canlarına sağlık versin ailem var - annem, babam, halam, babaannem her zaman yanımdalar ama her sıkıntımı onlara anlatamam ki üzülürler belki benden de çok..
çok mutsuzum, derdim bir değil, içinden çıkamadığım akıl almama geeken şeyler ise tonla.
ama bir tane dostum yok..
bütün arkadaşlıklarım yüzeysel, hepsi ben iyiyken varlar, kötüyken ara ki bulasın
ama yok içime ata ata dert sahibi oldum, bir gün patlayacağım
sağlığımdan olacağım diye korkuyorum çünkü kimseyle konuşmuyorum kimseye anlatmıyorum kendi kendime yaşıyorum
bazen nefesim kesilir gibi oluyor korkuyorum küçücük kızım var bana bişe olsa o ne yapar sonra
bunu da buraya niye yazdım bilmiyorum akıl verilecek şeyler de yazamadım sadece bunaldım bu kadarcık olsun yazayım istedim sanırım.....
kuzum ben pozitif olmayı severim, işyerindeki bi bayan bi gün bana ne güzel ya dedi bu kadar yoğunluğunuzun stresiniz arasında bile yüzün hep gülüyorRose çok sıkılmışsın çok üzüldüm, nasıl pozitif birisin halbuki. Eşin ile de çok uyumlu görünüyordunuz. Sürekli alttan almak güçlü durmak yıpratır insanı. Ağlamak istediğin zaman ağla gülmek istediğin zaman gül, sırf eşin somurtma dediği için onun istediğini yapma. Dediğin gibi robot değilsin sen , çalışan anne olmak zaten zor bir de prensesinin sağlık sorunu daha bi yorucu gelmiştir. Eğer minik kuzu duyuyorsa merak etme arkadaşlarından geri kalmaz, hem Allah sevdiği kulunu sınar.
aranın birazcık iyi olduğunu sandığın insanlar da aslında arkadaş markadaş değilmiş sanabu şu an olayın bi üst levelini yaşıyorum. samimiyet kurmadım. tehlikeliler çünkü. dedikodu malzemesi de vermedim. şimdi de durduk yere bana gıcık olanlar, aramın birazcık iyi olduğu insanlarla konuşmuşlar çok belli. şimdi onlar da tavırlı. yaptığım hiçbişey de yok. ergenlik hareketleri bunlar. yazık diyorum kendilerine. bırak arkadaşlığı selam bile verilmemesi gerekilen insanlar bunlar. ay dolmuşum bu konuda baya
zaman okadar kotu kı bı dostunun omuzunda ıstesende aglayamıyor dostuna bıle kolay kolay derdıne bellı edemıyorsunbir tane gerçek arkadaşım yok
sıkıntılı zamanlarımda buluşup ya da telefonlaşıp konuşup dertleşebileceğim ya da hıçkıra hıçkıra ağladığımda çıtını çıkarmadan benim sakinleşmemi bekleyecek sonra da teselli olabilecek bir kişi yok etrafımda
Allah canlarına sağlık versin ailem var - annem, babam, halam, babaannem her zaman yanımdalar ama her sıkıntımı onlara anlatamam ki üzülürler belki benden de çok..
çok mutsuzum, derdim bir değil, içinden çıkamadığım akıl almama geeken şeyler ise tonla.
ama bir tane dostum yok..
bütün arkadaşlıklarım yüzeysel, hepsi ben iyiyken varlar, kötüyken ara ki bulasın
ama yok içime ata ata dert sahibi oldum, bir gün patlayacağım
sağlığımdan olacağım diye korkuyorum çünkü kimseyle konuşmuyorum kimseye anlatmıyorum kendi kendime yaşıyorum
bazen nefesim kesilir gibi oluyor korkuyorum küçücük kızım var bana bişe olsa o ne yapar sonra
bunu da buraya niye yazdım bilmiyorum akıl verilecek şeyler de yazamadım sadece bunaldım bu kadarcık olsun yazayım istedim sanırım.....
Genel olarak eşin ile muhabbetin seni yormuş bunaltmış, anlattığın kadarıyla gerçekten zor biri. Eğer söylediklerini dikkate almıyor 5 yaşında çocuk gibi cevaplar veriyorsa bu senin sinirlerini daha çok yıpratır. Aile terapistine gidip olumlu sonuç alanlar çok var. Yaşadığın şehirde de bi ton vardır şimdi, keşke gitseniz.kuzum ben pozitif olmayı severim, işyerindeki bi bayan bi gün bana ne güzel ya dedi bu kadar yoğunluğunuzun stresiniz arasında bile yüzün hep gülüyor
evet gerçekten öyleyim bi gün önce eşimle kavga kıyamet kopsun ertesi gün hiçbişey yokmuş gibi insanlarla gülerim konuşurum yüzüm güler somurtmam
bunu da zoraki yapmam çünkü severim gülmeyi
ama sanırım sınırı aşmaya başladım özellikle eşimle ilişkim konusunda belki farkında değil ama bana zarar vermeye başladı ben ona sinirinden bıktım dediğimde sen kendine bak diyor senin bu tavırların beni yıprattı sinirlerime hakim olamıyorum dediğimde durup düşünmek yerine he he eminim öyledir deyip geçiyor çünkü sanıyor ki onun gibi sırf karşımdakine karşı cevap verebilmek için "ama senin yüzünden ben böyleyim" diyorum hayır bir gerçeği dile getiriyorum ben ama anlatamıyorum işte
o hep böyledir ben bişe derim o da asıl sen kendine bak der
bişeye kızarım yapma derim senin yüzünden yaparım der
o yüzden ben de öyle yapıyorum zannediyor kendimi anlatamıyorum bu da beni artık çok yoruyor
o yüzden asık suratla dolaşıyorum evde gülmek zor geliyor o da buna kızıyor evet kendi tarafından bakınca haklı ama niye böyleyim bunu düşünmüyor hiç
dediğin gibi hem çalışıp hem eve yetişmek çok yorucu çok zor hele bekarken hiç iş yapmaya alışmayan biri için
bi de üstüne sorunlar olunca pilim bitmiş gibiyim
ama mutluyken seve seve yapıyorum
istiyorum ki kızım tertemiz yerlere bassın
eşim sevdiği güzel yemeklerden yesin
dolaplarım derli toplu olsun
ama yok işte herşeye olan hevesim gibi bunlara da tükendi
amin canımm inşallah kızımın sağlığı yerinde olsun, Allah başka dert tasa vermesin yaşayacağı en büyük sıkıntı bu olsun başka ne isterim ki