çok yalnızım....

valla benim arkadaşlarım da kendi sorunları olduğunda çıkıyorlar ortaya. Güzin Abla muamelesi görürüm hep ama Güzin Abla nın bir problemi olduğunda kimse yoktur ortada. Veya eğlenmek gülmek için ara ki bulasın.

zaman okadar kotu kı bı dostunun omuzunda ıstesende aglayamıyor dostuna bıle kolay kolay derdıne bellı edemıyorsun
dost kavramı bıle degıstı artık
bence ne kadar az ınsan okadar huzur
aılen saglıklı sıhhatlı oldukdan sonra uzulme bence
bı sorunun olursa benımle paylasabılırsın :)
çok teşekkür ederim :KK68::KK68:

Genel olarak eşin ile muhabbetin seni yormuş bunaltmış, anlattığın kadarıyla gerçekten zor biri. Eğer söylediklerini dikkate almıyor 5 yaşında çocuk gibi cevaplar veriyorsa bu senin sinirlerini daha çok yıpratır. Aile terapistine gidip olumlu sonuç alanlar çok var. Yaşadığın şehirde de bi ton vardır şimdi, keşke gitseniz.

Başka biri de öneride bulunmuş forumda önce kaynaşma sonra da buluşmalar düzenleniyor sağlam arkadaşlıklar da kuruluyor. Benim 29 kişilik whatsapp mayıs anneleri grubum var her sıkıntımı anlatıp rahatlıyorum. Sayısız buluşmalar da düzenlendi. Bi bakın sen de kitaplar hakkında konuşanlar var, geyik bölümü var illa bir yer dikkatini çeker gerçi prensesinle kız kıza takılıp gezmek bile terapi gibi gelir sana, az biraz daha büyüyünce dertlerini de anlatırsın arkadaş olur yol gösterir:anne::KK200:
beraber vakit geçirebilmek için büyümesini dört gözle bekliyorum valla :)
bi kere sakin zamanımızda öfke kontrolü için terapiste gitmeyi önerdim ne gerek var saçmalama dedi, aile terapisine sanmıyorum ki ikna olsun
ben yine bana kalıyorum yani dediğin gibi biraz forumu kurcalasam iyi olacak ;)

bir tane gerçek arkadaşım yok
sıkıntılı zamanlarımda buluşup ya da telefonlaşıp konuşup dertleşebileceğim ya da hıçkıra hıçkıra ağladığımda çıtını çıkarmadan benim sakinleşmemi bekleyecek sonra da teselli olabilecek bir kişi yok etrafımda
Allah canlarına sağlık versin ailem var - annem, babam, halam, babaannem her zaman yanımdalar ama her sıkıntımı onlara anlatamam ki üzülürler belki benden de çok..
çok mutsuzum, derdim bir değil, içinden çıkamadığım akıl almama geeken şeyler ise tonla.
ama bir tane dostum yok..
bütün arkadaşlıklarım yüzeysel, hepsi ben iyiyken varlar, kötüyken ara ki bulasın :KK43:
ama yok içime ata ata dert sahibi oldum, bir gün patlayacağım
sağlığımdan olacağım diye korkuyorum çünkü kimseyle konuşmuyorum kimseye anlatmıyorum kendi kendime yaşıyorum
bazen nefesim kesilir gibi oluyor korkuyorum küçücük kızım var bana bişe olsa o ne yapar sonra
bunu da buraya niye yazdım bilmiyorum akıl verilecek şeyler de yazamadım sadece bunaldım bu kadarcık olsun yazayım istedim sanırım.....
İnşallah yakında bol bol arkadaş bulursunuz. Samimi bir kişi bile olsa yeter aslında. Bazen insan yarım saat konuşunca bile rahatlıyor. Ama insanlar ben il oluyor maalesef. Kendisinin ihtiyacı yoksa fazla yaklaşmıyor. İnşallah bulursun gönlüne göre birini.

İnşallah yakında bol bol arkadaş bulursunuz. Samimi bir kişi bile olsa yeter aslında. Bazen insan yarım saat konuşunca bile rahatlıyor. Ama insanlar ben il oluyor maalesef. Kendisinin ihtiyacı yoksa fazla yaklaşmıyor. İnşallah bulursun gönlüne göre birini.
inşallah
yalnızlık gerçekten kötü ya
kendime yetebilirim aslında ama böyle sıkıntılı zamanlarda yanıma bi destek arıyorum galiba

bir tane değil ki hangisini anlatayım

kızımın işitme engelli olması
maddi sıkıntılar
eşimle sonu gelmeyen kavgalarımız
onun siniri
onun hiç bir dediğimi dikkate almaması
bunların yanısıra günün getirdiği sıkıntılar; işyerindeki sıkıntılar, kızımın beslenmesi vs vs....
ama bunları yaşadığım anda bir arkadaşıma telefon açıp dertleşebilmeyi çok isterdim
o anda içimdeki sıkıntının dağılıvermesini
ama yok işte hepsi içimde dağ oldu resmen
Allah yardmcın olsn cnm.. kızın doğuştan mı işitme engelli çok üzüldüm kaç yaşında ? tedavisi yok mu?

Allah yardmcın olsn cnm.. kızın doğuştan mı işitme engelli çok üzüldüm kaç yaşında ? tedavisi yok mu?
amin canım çok teşekkür ederim
evet doğuştan ve ne yazık ki tedavisi yok
işitme cihazı kullanmak zorunda ama yine de buna da şükür cihazla da olsa duyuyor Allah başka dert vermesin kuzuma

bz bize yeteriz. şu zamanda herkesn dostluğu samimiyetsiz
amin canım çok teşekkür ederim
evet doğuştan ve ne yazık ki tedavisi yok
işitme cihazı kullanmak zorunda ama yine de buna da şükür cihazla da olsa duyuyor Allah başka dert vermesin kuzuma

amin :KK42: çocğm doğdktan snra çook duygusal oldmm. en kıymetli varlığmz onlar

sıkıntılı zamanlarımda buluşup ya da telefonlaşıp konuşup dertleşebileceğim ya da hıçkıra hıçkıra ağladığımda çıtını çıkarmadan benim sakinleşmemi bekleyecek sonra da teselli olabilecek bir kişi yok etrafımda
Allah canlarına sağlık versin ailem var - annem, babam, halam, babaannem her zaman yanımdalar ama her sıkıntımı onlara anlatamam ki üzülürler belki benden de çok..
çok mutsuzum, derdim bir değil, içinden çıkamadığım akıl almama geeken şeyler ise tonla.
bütün arkadaşlıklarım yüzeysel, hepsi ben iyiyken varlar, kötüyken ara ki bulasın :KK43:
sağlığımdan olacağım diye korkuyorum çünkü kimseyle konuşmuyorum kimseye anlatmıyorum kendi kendime yaşıyorum
bazen nefesim kesilir gibi oluyor korkuyorum küçücük kızım var bana bişe olsa o ne yapar sonra
bunu da buraya niye yazdım bilmiyorum akıl verilecek şeyler de yazamadım sadece bunaldım bu kadarcık olsun yazayım istedim sanırım.....
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm. Allahın izniyle her derde deva dualar var .. Yalnız değil kimse . Ne zaman istersen konuşabiliriz özelden de yazabilirsin bana .

bz bize yeteriz. şu zamanda herkesn dostluğu samimiyetsiz

amin :KK42: çocğm doğdktan snra çook duygusal oldmm. en kıymetli varlığmz onlar
Gerçekten öyle kızım doğduktan sonra ben gerçekten kimseyi bu kadar sevmemişim ve sevemem de dedim
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın en zoru bu olsa gerek :KK43:
Kızımın kırkı çıktıktan sonra yazlığa gittik annemlerin, öğlen uyudu kızım biz de yatağın etrafını da cibinlikle kapladık ki sinek ısırmasın diye eşim dedi ki ister misin sinek içinde kalmış olsun ben yok ya baktık yoktu sinek falan dedim
Sonra kızım uyandı sen sivrisinek yatağın içinde kal kızımın yüzünün 7 yerinden ısır :KK43: oturup ağlamıştım biliyor nusun ya o daha küçücük kaşınsa kaşıyamaz bile lanet sinek ne istedin kızımdan falan diye :)

Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm. Allahın izniyle her derde deva dualar var .. Yalnız değil kimse . Ne zaman istersen konuşabiliriz özelden de yazabilirsin bana .
Aminn
Teşekkür ederim :)

Gerçek hayattan daha iyi geliyor bana kendi fikrim tabi ki sanalda tanışmak demek gerçekte görüşmemek değil ki açık ve net söyliyim sanalda tanıştığım arkadaşlarla gerçekte görüştüğüm oldu ve çok harika insanlardı (herkes öyle olacak değil tabi)
İşte güven olmuyo ya bu zamanda kimseye insan çekiniyor sanada birileriyle tanışmaya ama şunu da söyliyim bende eşimi sosyal medyada tanıdım :KK48:

hani anlattıkça o günü yaşıyor gibi oluyorum demişsin ya demek ki yaşadığın olayın etkisi hala ilk günki gibi devam ediyor demek istedim
yani o olay karşısında üzüldüysen zamanla daha az üzülürsün ya sen de o daha o aşamaya gelmemiş demek istedim umarım anlatabilmişimdir kendimi biraz cümleler saçma oldu gibi ama :KK49:
Evt bende olay cozulmedigi muddetce ilk gunku tazeligini koruyo buda bnm acimdan cok kotu bisey.o yuzden hatirlamamaya calisiyorum takmiyorum.onume bakip mutlu oluyorum dusunmuyorum hicbirini

aynı durumdayız benim de hiç arkadsım yok

Bende seninle aynı durumdayım hiç arkadaşım yok benim de kızım var bende onu düşündüğüm için birsey yapamıyorum çok mutsuzum çookkkk kimse anlayamaz hergünüm ağlamakla geçiyor

Allah var Allah yar..
Bunu bilir bunu söylerim.
Ölümden başka herşeyin çaresi var.
Sıkıntıların üstesinden gelecek güç sizde yeter ki gücünün farkına var. Asla kendini koyverme. Allah yüreğine ferahlık versin.

Allah var Allah yar..
Bunu bilir bunu söylerim.
Ölümden başka herşeyin çaresi var.
Sıkıntıların üstesinden gelecek güç sizde yeter ki gücünün farkına var. Asla kendini koyverme. Allah yüreğine ferahlık versin.
Aminnn
Şu sıralar tükenmiş hissediyorum, herşeye herkese karşı bıkkınlığımda var belki bu yüzden bu ümitsizliğim

Evt bende olay cozulmedigi muddetce ilk gunku tazeligini koruyo buda bnm acimdan cok kotu bisey.o yuzden hatirlamamaya calisiyorum takmiyorum.onume bakip mutlu oluyorum dusunmuyorum hicbirini
Ben de öyleyim ya da öyle olduğumu sanıyordum, bu zamana kadar tatsızlık olmasın, Can'ım dah fazla sıkılmasın diye takmadığım umursamadığım üzerinde duymadığım herşey gün yüzüne çıktı ve hepsi bi taraftan sıkıştırıyor resmen :(

Bence sizin en büyük sıkıntınız eşiniz. Eşinizle iletişiminizin olmaması. O yüzden içinizdeki büyük boşluk, kendiniz, yanlız hissetmeniz.
Malesef günümüzdeki arkadaşlıklar çok yüzeysel bir hal ardı. Dostluklar, arkadaşlıklar çıkar ilişkisi düzeyine indi. Tabi insanız, sosyal varlıklarız.. İnsanlar yalnızlaştıkça, aslında doğamızdan, varoluşumuzdan uzaklaşıyoruz. Bu yüzden kendi içimizdeki o boşluk dolmuyor..
Zaman vakit buldukça, sosyalleşebileceğin bir kursa gitsen. Haftada 1 saat bile olsa, size iyi gelir..
Eşinizle, tatile çıksanız. Sorunlarınızı, sıkıntılarınızı çözmeye çalışanız, çokta iyi olur..

Back
X