çok yalnızım....

Allah yardimcin olsun guzel kardeşim. Arkadaşlık biraz şans işi.. Kafa dengin çıkmamış karşına demek ki. Uzme canını.. Zaten liseden sonra edinilen arkadasliklar yuzeysel ve çıkar iliskisine dayanır genellikle. Allah yardımcın olsun. Kızına acil şifalar versin Allah cc.

Evet doğru bu boşluğu yaratan büyük ölçüde eşim
Eskiden kendi kendime yeterdim çünkü ailem hep yanındaydı bi tane de çok yakın bir dostum vardı herşeyimi paylaştığım dünyalar benimdi
Ama şimdi ailemle yaşadığım sıkıntıları paylaşamıyorum eşimle de konuşmak o kadar zor ki ya da belki de ben mi kendimi anlatamıyorum bilmiyorum ama durum bu sonuç yalnızlık
Sorunlarımız olduğunu kabul etmediği için konuşmamız mümkün değil daha doğrusu sorunların ana kaynağının ben olduğunu iddia edip asla kendinde hata bulmayacağı için konuşmamız manasız

Amin Can'ım çok teşekkürler

Yalnızlık maalesef çağın hastalığı hiçkimse gerçek dost değil kimseden kimseye fayda gelmiyor Allah yardımcınız olsun

Ya c
Yaa cikartacak olsan benmkiler hep cikik zaten.ben aklima geldikce agliyorum bes dakka sonra geciyo

Rabbim daha büyük skıntı vermesin cnm

Bende de yok aynı şekilde
Bazen çok bunalıyorum eş, okul, çocuk
Ailem ayrı terane
Şöyle bir arkadaşım olsa bir kahve yapsam otursak sabaha kadar konuşsak dertleşsek..

Bende de yok aynı şekilde
Bazen çok bunalıyorum eş, okul, çocuk
Ailem ayrı terane
Şöyle bir arkadaşım olsa bir kahve yapsam otursak sabaha kadar konuşsak dertleşsek..
Ya evet Nasıl özlüyorum kahve içip fal kapatıp fincan soğusun diye beklerken saatlerce muhabbet ettiğim günleri ( o kahve buz olurdu buuuuzzzzz öyle bi dalardık ki konuşmaya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…