evet baslikdada okudugunuz gibi cok yalnizim;
bir bucuk yillik evliyim yabanci bi ulkeye geldim kendimi cok yalniz hissediyorum burda;
insanlar burda hep ic ice sadece kendi aileleriyle bir birlerine gidip geliyor komsuluk iliskisi fazla yok;
ben istiyorumki gorusebilecegim insanlar olsun;
bikac kisiyle tanismama ragmen herkes cocuklarini esini isini bahane ediyor ve zamanim yok diyor;
esim aslinda cok iyi biri ama ailesi bile fazla gidip gelmez;
kimse kapimi acmiyor; ben kotu bir insan degilim; neden insanlar bu kadar kendi kabuguna cekilmis anlamiyorum;
herkesin tek yaptigi ise gitmek face ev baskada bisey yok;
benim durumumda olanlar varmi arkadaslar???
yaşadığınız ülkenin yabancı dilini bilmiyorsanız dil kursuna gidebilirsiniz ya da biliyorsanız başka kurslara, gezip görmediğiniz çok yer vardır eşinizle boş zamanlarınızda gezebilirsiniz, puzzle alıp yapabilirsiniz,evcil hayvan alabilirsiniz su kaplumbağası ya da kedi gibi,film kitap keyfi yapabilirsiniz
evet baslikdada okudugunuz gibi cok yalnizim;
bir bucuk yillik evliyim yabanci bi ulkeye geldim kendimi cok yalniz hissediyorum burda;
insanlar burda hep ic ice sadece kendi aileleriyle bir birlerine gidip geliyor komsuluk iliskisi fazla yok;
ben istiyorumki gorusebilecegim insanlar olsun;
bikac kisiyle tanismama ragmen herkes cocuklarini esini isini bahane ediyor ve zamanim yok diyor;
esim aslinda cok iyi biri ama ailesi bile fazla gidip gelmez;
kimse kapimi acmiyor; ben kotu bir insan degilim; neden insanlar bu kadar kendi kabuguna cekilmis anlamiyorum;
herkesin tek yaptigi ise gitmek face ev baskada bisey yok;
benim durumumda olanlar varmi arkadaslar???
merak etme canım bende varım bir ay önce eşimin işi dolaayısıyla yurt dışına geldim.malesef okadar çok yalnızım ki anlatamam ne dil biliyorum nede yaşam tarzları bana uygun.malesef türkiyedeki gibi komsuluklar yok bu benim burda gördüğüm herkes kendi havasında artık evden dahi çıkmıyorum dışarı beni dahada bunaltıyor sen neredesin bu arada
ben belcikada yasiyorum,
buraya gelin geldimmm;
ya sizz???
yani bizde o insanlar gibi kendi kabugumuza cekilip yasayalimm;
cok zor ben aliskin degilim;
benim arkadaslarim cevrem vardi;
simdide burda hic kimsem yok;
dil kursuna gittim ve basariyla bitirdim zaten arkadaslar;
calisiyorumda ama bos zamanim oldumu yalnizligim geliyor aklima;
ailemden cevremden sevdiklerimden uzak bi hayat;
sanki su yalanci dunyaya bir daha gelecegiz;
yapayalniz yasiyoruzz cok uzuluyorummm coookk...
bunalımlardayım 10 gündür evden hiç çıkmadım dil kursunuda önceleri istiyodum suan nedense içimden gelmiyor
bence cikmalisiniz evde daha fazla kalirsaniz daha cok bunalima girersiniz;
ben calisdigim halde yinede bunaliyorum;
disari hic cikmamak daha kotu inanin...
yeniden kurslara baslasaniz iyi olur;;
temellimi yerlestiniz oraya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?