- 4 Eylül 2018
- 18.765
- 72.082
- 598
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Bize ne, neden yansın halbukiDiyor ya bende çok var anlatsam buralar yanar diye
Girmiş uçmuş nereleri yakicak
Evlerden ırak
belkide leona gitti
Işte ortaligi karistirip sözüm ona burayı yakicak sanki sorulduBize ne, neden yansın halbukibazı ergenlerin bu olayları bu denli büyük vaov tarzı yaşaması da tuhaf
Matematik ögretmenligi ögrencisi oldugunu düsündüm benAma zaten öğretmen değil belli. 21 yaşında ne atanması.
Hiç bi şey anlamadımİyi ramazanlar herkese çok yanlış birşey yaptım. Ben şu an yurtta kalıyorum ve kantine bakan birisi var ve ben bu kişiyi 3 yıldan beri tanıyorum neyse son zamanlarda baya yakınlaştık sadece konuşma anlamında işte nasılsın filan diyoruz onun da eşi tüp bebek tedavisiylr uğraşıyorlar bunu filan konuştuk o da sınavlarımı soruyor neyse ama çok yakışıklı birisiydi evlenmeden önce de tanışıyorduk fakat ben memleketime dönünce o evlenmiş neyse akşamüstü çok yanlış bir davranışta bulunup yanındaki çalışan arkadaşına numaramı verecektim arkadaşı dedi bekle filan ona numaranı direk ver neyse bekledim ben numaramı verdim çıkıyordum ki arkadaşı geldi dedi yüz yüze gördüm ama çok utandım direkmen kaçtım şimdi kantine gidip alışveriş yaparsam çok utanıyorum böyle bir. Yanlışı nasıl yaptım gidip özür dilesem mi yanlış düşüncelerim için
Kızgın demirle dağlamalı senin kukunu ancak iflah olursu pis sürt*ük.İyi ramazanlar herkese çok yanlış birşey yaptım. Ben şu an yurtta kalıyorum ve kantine bakan birisi var ve ben bu kişiyi 3 yıldan beri tanıyorum neyse son zamanlarda baya yakınlaştık sadece konuşma anlamında işte nasılsın filan diyoruz onun da eşi tüp bebek tedavisiylr uğraşıyorlar bunu filan konuştuk o da sınavlarımı soruyor neyse ama çok yakışıklı birisiydi evlenmeden önce de tanışıyorduk fakat ben memleketime dönünce o evlenmiş neyse akşamüstü çok yanlış bir davranışta bulunup yanındaki çalışan arkadaşına numaramı verecektim arkadaşı dedi bekle filan ona numaranı direk ver neyse bekledim ben numaramı verdim çıkıyordum ki arkadaşı geldi dedi yüz yüze gördüm ama çok utandım direkmen kaçtım şimdi kantine gidip alışveriş yaparsam çok utanıyorum böyle bir. Yanlışı nasıl yaptım gidip özür dilesem mi yanlış düşüncelerim için
Her şey Eğitim Fakültelerinin kontenjanlarının artılıp eğitimin içinin boşaltılması ile başladı.Bu arada gerçekten matematik öğretmeni misiniz? Bu nasıl bir anlatım şeklidir, sayın meslektaşım? Matematik branşında noktalama işaretlerini öğretmiyorlar mı?
Ben de inanamıyorum inekobasi Hanım. Herhangi bir eğitim fakültesi öğrencisinin bu denli kendini ifade edememesi çok üzücü. Bölüm ne olursa olsun siz bir öğretmensiniz ya da adayısınız. Hayatınız kendinizi ifade etmekle geçecek. Ama daha iki lafı bir araya getiremiyorsunuz. Anlatım bozukluğu yapmadan bir paragraf yazamıyorsunuz, anlatımdaki muğlaklıktan dolayı bilmem kaç kişi tahmin ederek durumu anlamaya çalışıyor. Üç gün sonra nasıl ders anlatacak, bilemiyorum.Her şey Eğitim Fakültelerinin kontenjanlarının artılıp eğitimin içinin boşaltılması ile başladı.
şu söylediklerinizden sonra kantinci ve yakışıklı adamın olaydan ve bunun hislerinden haberi bile olmadığını düşünmeye başladım.En son fuckbuddysine aşık olmuştu bu arkadaş, yolda birisi poposunu sıkmıştı, bir daha kimseyi sevmemeyeceğinden bahsediyor bir konusunda da. kızlık zarı ile ilgili de bir konusu vardı.
Açtığı konular sürekli sansasyonel olaylarben bu üyenin gerçek konular yazdığına inanmıyorum
çünkü aktif cinsel hayat bir kendisinde var, bir tek kendisi o çağdaş fikirleriyle cinsel hayat yaşıyor.Diyor ya bende çok var anlatsam buralar yanar diye
Girmiş uçmuş nereleri yakicak
Evlerden ırak
belkide leona gitti
Adam da almış mı yani numarayı?Niye nazmı yapıyorsun. Bi de kaçmış utancından bak hele.
Rabbim ıslah etsin
Cidden inanmıyorum böyle biri olduğuna sadece ortalığı karıştırıyorçünkü aktif cinsel hayat bir kendisinde var, bir tek kendisi o çağdaş fikirleriyle cinsel hayat yaşıyor.
misal o anlatsa buralar yanarmış ya; tüh ne safız bizler de seviştiğimizi sanıyoruz halbuki onun yaptığı seksin yanında bizimki bölünerek çoğalma. bir tek o ateşli sevişmeler yaşıyor.
neyse cidden bakınca "özgür" cinsel hayat sandığı da önüne gelenle yatıp kalkmak. evli adamları ayartabilmek yoldan çıkarabilmek, he bir de kendinden bahsederken "kadın" demek, bak bu en önemli kıstas.
ya ben de sanmıyorum tabii ki. okula falan da gittiğini sanmıyorum, aile evinde pc başında oturan hayatsız bir ergen irisi.Cidden inanmıyorum böyle biri olduğuna sadece ortalığı karıştırıyor
Ha böyle yaşayanlar yok mu var bu yaşamla övünenler dolu
Arkadaşı almış sanırım. Adama vermek içinAdam da almış mı yani numarayı?
Evli birini beklenebilirsin , hoşlanabilirsinYani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?