Çok yanlış birşey yaptım

Hiç bi şey anlamadım

Kızgın demirle dağlamalı senin kukunu ancak iflah olursu pis sürt*ük.

Bu arada gerçekten matematik öğretmeni misiniz? Bu nasıl bir anlatım şeklidir, sayın meslektaşım? Matematik branşında noktalama işaretlerini öğretmiyorlar mı?
Her şey Eğitim Fakültelerinin kontenjanlarının artılıp eğitimin içinin boşaltılması ile başladı.

Her şey Eğitim Fakültelerinin kontenjanlarının artılıp eğitimin içinin boşaltılması ile başladı.
Ben de inanamıyorum inekobasi Hanım. Herhangi bir eğitim fakültesi öğrencisinin bu denli kendini ifade edememesi çok üzücü. Bölüm ne olursa olsun siz bir öğretmensiniz ya da adayısınız. Hayatınız kendinizi ifade etmekle geçecek. Ama daha iki lafı bir araya getiremiyorsunuz. Anlatım bozukluğu yapmadan bir paragraf yazamıyorsunuz, anlatımdaki muğlaklıktan dolayı bilmem kaç kişi tahmin ederek durumu anlamaya çalışıyor. Üç gün sonra nasıl ders anlatacak, bilemiyorum.

şu söylediklerinizden sonra kantinci ve yakışıklı adamın olaydan ve bunun hislerinden haberi bile olmadığını düşünmeye başladım.
kendi kendine kuyruk sallamış, umarım salladığıyla kalır adam da düzgün bir adamdır buna yüz vermez de aklı başına gelir belki.

Diyor ya bende çok var anlatsam buralar yanar diye
Girmiş uçmuş nereleri yakicak
Evlerden ırak
belkide leona gitti
çünkü aktif cinsel hayat bir kendisinde var, bir tek kendisi o çağdaş fikirleriyle cinsel hayat yaşıyor.
misal o anlatsa buralar yanarmış ya; tüh ne safız bizler de seviştiğimizi sanıyoruz halbuki onun yaptığı seksin yanında bizimki bölünerek çoğalma. bir tek o ateşli sevişmeler yaşıyor.
neyse cidden bakınca "özgür" cinsel hayat sandığı da önüne gelenle yatıp kalkmak. evli adamları ayartabilmek yoldan çıkarabilmek, he bir de kendinden bahsederken "kadın" demek, bak bu en önemli kıstas.

Konu sahibi tam bir görmemiş. Aktif bir cinsel hayatının olmasını falan bir şey sanıyor. Hatta kadın kelimesini bile cinsel hayatının olmasıyla bağdaştıracak kadar sığ. Ve sanıyorum yüzüne bakıp konuşan, merhaba diyen herkesi de flört sanıyor. Muhtemelen kantinci de normal işinde gücünde belki, alış veriş yaparken iki laf ettiyse, konu sahibi de havaya girmiştir. Bir de öğrenmiş burdan, sadakat sözü veren ben değilim diye. İyi artık, sadakat sözünü sen vermedin diye evli adamların peşine düş ,olacak şey mi? Özgürlük bu mu? Tam bir cahillik, tam anlamıyla basitlik . Bir de anlatsa yanarmış buralar. Hadi ordan

Cidden inanmıyorum böyle biri olduğuna sadece ortalığı karıştırıyor
Ha böyle yaşayanlar yok mu var bu yaşamla övünenler dolu

Cidden inanmıyorum böyle biri olduğuna sadece ortalığı karıştırıyor
Ha böyle yaşayanlar yok mu var bu yaşamla övünenler dolu
ya ben de sanmıyorum tabii ki. okula falan da gittiğini sanmıyorum, aile evinde pc başında oturan hayatsız bir ergen irisi.
böyle olsun diye hayal kuruyo, özgürlüğün "kukusunu umuma açmak" olduğunu sanıyo zavallım.

Anladığım kadarıyla arkadaşı aracılığı ile adama numaranızı verdiniz. Yanlış yapmışsınız evli insanlarla ilişki kurmaya çalışmayın. Olan yine kadınlara oluyor.

Yani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
Evli birini beklenebilirsin , hoşlanabilirsin
Ne hoş adam ne hoş kadın gibi
Bunu anlarım
Çünkü bir anlık bir duygu ve insan elinde olmadan bazen hoş bulabiliyor

Ama numara verip flört etmek ahlaki değerlerinin olmadığını gösterir.

Umarım ilerde bir gün senin kocana da numara vermezler.
Etme bulma dünyası

Adam sana karısının tüp bebek tedavisini anlatırken flört etmediğine göre ammaaa yüzsüzmüşsün yuuuh. Zamanında benim eşime de birisi musallat olmuştu ne sürtüktü laftan sözden anlamıyordu en son numara hastanenin hattı dedilerde düştü yakasından yoksa saçını başını yolacaktım. Böyle insanlara sabrım hiç yok kendilerini bir halt zannediyorlar çok şey yazdım da neyse gerisini içimden saydırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…