- 16 Haziran 2011
- 15.845
- 68.793
- 798
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Ben böyleyim değişmiyorum bunu bildiğim için De çok sosyal değilim
Kesinlikle fakesin :)Sadece dertleştik
Sadece dertleştik o kadar evlilik filan yordu beni dedi sadece aşkım maşkım lafı geçmedi ki
Adam derdini anlattı sadeceHaaa tamam canım o zaman. Aşkım demediyse sorun yok. Bacı gardaş diyorsun en masumundan
Ama gerçeğimKesinlikle fakesin :)
Yoksa böyle bir zeka ürünü matematik öğretmeni olamaz
Anca kantinci keko diyorsunKaderime öylesi gelmiyor
+1Üniversite okuyan bir genç kadının, evli bir kantinciyle flörtleşme vizyonsuzluğu ve ahlaksızlığı...
vallahi gerçekAile evinde oturan muhtemelen reşit olmayan bir genç kızsınız. Forumda sosyalleşmenin pek çok normal yolu varken siz bunu tercih etmişsiniz. Bu bir dikkat çekme yolu değildir. İlgi çekmek , havalı gözükmek için kendini olduğundan farklı gösteren insanlar bundan dolayı zarar görüyorlar. Kendinize bunu yapmaktan vazgeçin. Bu şekilde sizi havalı , avrupai bir kadın olarak görmüyoruz.
Konuna vakit ayırıp cevap yazıyoruz diye kendini ciddiye alma hatasına düşme sakın. Dalga geçtiğinin hepimiz farkındayız.Adam derdini anlattı sadece
Bu ayrı bir acınası durumum ama bu gerçekKonuna vakit ayırıp cevap yazıyoruz diye kendini ciddiye alma hatasına düşme sakın. Dalga geçtiğinin hepimiz farkındayız.
Küçümsendigini hisseden universite okusun. 4 tane uzaktan egitim fakultesi var. Herkes 18'inde kazanamayabilir, şartlar uygun olmayabilir, ailesine bakiyor olabilir. Tüm bunlari kabul eder saygi duyarim. Ama sonra? Hiç mi uygun bir zaman oluşmadi? Kabul etmiyorum emek vermemeyi. Boyle birini seçmeyi de anlayamiyorum. Yokluğun hangi seviyesiyse...+1
Yani küçümsemek istemiyorum tabi peşinen söylüyorum. Genç, pırıl pırıl bir kadının ne işi var sahiden evli barklı yurdun kantincisi ile? Evli olmasa bile bence olmamalı.
Ay zamanında biri de bana kafayı takmıştı. Bedava ürün falan vermeye çalışıyordu kafasız adam.Üniversitedeyim, gencim, kendim gibi bir sürü genç insan var. Ne işim olur kantinci ile ya hu!
Aynen nasılda bildin kendini çok acınası durumdasınBu ayrı bir acınası durumum ama bu gerçek
Ne yaptın mesela anlatsana birazHayır aslında
Bunun söz konusu bile iğrenç ki ben çocuk tacizine kanımın son damlasına kadar karşıyım savaşırım ki savaştım da
Bana göre denklik şart valla. Kendi kızım kantinciye baksa ona da aynısını derim. Ki benim annem de bana aynısını der.Küçümsendigini hisseden universite okusun. 4 tane uzaktan egitim fakultesi var. Herkes 18'inde kazanamayabilir, şartlar uygun olmayabilir, ailesine bakiyor olabilir. Tüm bunlari kabul eder saygi duyarim. Ama sonra? Hiç mi uygun bir zaman oluşmadi? Kabul etmiyorum emek vermemeyi. Boyle birini seçmeyi de anlayamiyorum. Yokluğun hangi seviyesiyse...
Ne yaptın mesela anlatsana biraz
[/QUOTE
Sınıf arkadaşım tacize uğradığında ortaya çıkardım ve küçükken bile korurdum
Hanımefendi birşey yaşanmadı zatenMadem yanlış, o zaman insanların yuvasını yıkmaktan vazgeçip insanlığa bir adım atabilirsin...
Benim icin de cok onemli bir kriter. Mantıklı ve olgun her insan boyle olmali.Bana göre denklik şart valla. Kendi kızım kantinciye baksa ona da aynısını derim. Ki benim annem de bana aynısını der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?