• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yanlış evlilikler yaptım

akşamları evde oolmuyor eşim hafta içi sürekli şehirdışında asıl sorunum da bu zaten...
evde olduğunda çok sohbet edemeyiz biraz dillerimiz farklı galiba ne söylesem yanlış anlar
şimdi de zaten eve geldiğnde çocuklardan fırsat olmuyor onlarla ilgileniyor ben fırsat bu fırsat deyip eve çeki düzen veriyorum kendimizi yatağa zor atıyoruz :KK43:
İşini düZene sokması lazım yksa eşini kaybedecek. Eğer isteseniz vakit ayırrsınız kendinize . Konuşmamak kolayınıza geliyor gibi

Yorumları okuduysan kimse tam olarak 2. Evliliğindeki esas sorunu anlayamamış. İşte sorundA bu sende tam olarak sorunlarını adlandırıp sraya koyup çözüm bulamamış sın.ben artık geçmişi bırAk seviyorsan eşini sorunlarınızı karşılıklı konuşup çözme yoluna gidin.tecrubelerini hatırla. Eşinde seni seviyrsA çaba gösterecektir. Bir mail ile koca evliliği bitirmek saçma. Beraber çözebilirsiniz eşinle bu sorunları olmadı terapiye gidin. Yeterki kurtarmak isteyin evliliğinizi

Esas sorun eşimin işi ve aramızdan hiç çıkmayan ayrılık...
Ne düzeliyor ne bitiyor

İşini düZene sokması lazım yksa eşini kaybedecek. Eğer isteseniz vakit ayırrsınız kendinize . Konuşmamak kolayınıza geliyor gibi

Aynen öyle hala farkında değil belki de kaybedeceğinin...
Konuşmamak iş için kaçmak kolayına geliyor ben konuşmaya çalışınca da olmuyor bi türlü tartışmaya dönmeden çıkamıyoruz işin içinden mutlaka yanlış anladığı bir nokta oluyor

Esas sorun eşimin işi ve aramızdan hiç çıkmayan ayrılık...
Ne düzeliyor ne bitiyor

Aynen öyle hala farkında değil belki de kaybedeceğinin...
Konuşmamak iş için kaçmak kolayına geliyor ben konuşmaya çalışınca da olmuyor bi türlü tartışmaya dönmeden çıkamıyoruz işin içinden mutlaka yanlış anladığı bir nokta oluyor
Eşinin seni hala sevdiğinden eminmisin

akşamları evde oolmuyor eşim hafta içi sürekli şehirdışında asıl sorunum da bu zaten...
evde olduğunda çok sohbet edemeyiz biraz dillerimiz farklı galiba ne söylesem yanlış anlar
şimdi de zaten eve geldiğnde çocuklardan fırsat olmuyor onlarla ilgileniyor ben fırsat bu fırsat deyip eve çeki düzen veriyorum kendimizi yatağa zor atıyoruz :KK43:
Bana sizin sorununuz iş değil gibi geliyor.
Siz buna bağlıyorsunuz ama geldiğinde daha kötü olacağını düşünüyorum.
Bende evliliğimin 7-8 aylık bir bölümünü eşimle hafta sonları görüşerek geçirdim.
Bizi bir rutinden kurtarmıştı o süreç.Hafta içi görüşemediğimiz için gelir gelmez dışarı çıkar,gezer yemek yerdik.
Özlerdik birlikte vakit geçirmeyi.
Temelli geldiğinde bocaladık hatta ikimizde.
Sizin evliliğinizde ikinizde hayattan bıkmış,bunalmış durumdasınız.
Siz ikiz çocuklara bakmaktan yorulmuşsunuz.
Eşinizin karakteri sizi sürekli eleştiren,her şeye karışan bir adam anladığım kadarıyla ve hergün görüştüğünüzde bu huylarıyla heran birarada olacaksınız.
Buma tahammül edebilecek misiniz?
Bence sizin evliliğinizi eşinizin gelmesi değil de,sizin biraz kafa dağıtmanız,bebek bakımı dışında birşeylerle meşgul olmanız kurtarabilir.
Çalışsanız bu kadar bunalmazsınız.

çocuk bakmak zor..eşinizle olan ilişkiniz çocuklu ailelerin ilişkisi gibi geldi,monoton bir ilişki..çocuklar olunca birazda onlar için yaşamak gerekiyor..

Eşinin seni hala sevdiğinden eminmisin

belki de emin olduğum tek konu bu... :(

Bana sizin sorununuz iş değil gibi geliyor.
Siz buna bağlıyorsunuz ama geldiğinde daha kötü olacağını düşünüyorum.
Bende evliliğimin 7-8 aylık bir bölümünü eşimle hafta sonları görüşerek geçirdim.
Bizi bir rutinden kurtarmıştı o süreç.Hafta içi görüşemediğimiz için gelir gelmez dışarı çıkar,gezer yemek yerdik.
Özlerdik birlikte vakit geçirmeyi.
Temelli geldiğinde bocaladık hatta ikimizde.
Sizin evliliğinizde ikinizde hayattan bıkmış,bunalmış durumdasınız.
Siz ikiz çocuklara bakmaktan yorulmuşsunuz.
Eşinizin karakteri sizi sürekli eleştiren,her şeye karışan bir adam anladığım kadarıyla ve hergün görüştüğünüzde bu huylarıyla heran birarada olacaksınız.
Buma tahammül edebilecek misiniz?
Bence sizin evliliğinizi eşinizin gelmesi değil de,sizin biraz kafa dağıtmanız,bebek bakımı dışında birşeylerle meşgul olmanız kurtarabilir.
Çalışsanız bu kadar bunalmazsınız.

bi dönem gitmedi o zaman durulmuştuk
gittiğinde o evi özlüyor evde kalmak istiyor ben sıkılmış oluyorum çocuklar da bunaltmış oluyor...
karakterini doğru tahmin etmişsiniz ama rutin hayatta bu kadar yoğun olmuyor bu tepkiler ya da ben sürekli aynı tepkileri yaşayınca alışmış oluyorum bilmiyorum.
ben çalışıyorum bebeklerim de kreşe gidiyor zaten

çocuk bakmak zor..eşinizle olan ilişkiniz çocuklu ailelerin ilişkisi gibi geldi,monoton bir ilişki..çocuklar olunca birazda onlar için yaşamak gerekiyor..

çocuk olmadan daha beterdik aslında şimdi en azından çocuklar beni oyalıyor ona sarmıyorum yine gittin diye
yine çocuklar onu da oyaladığı için o da eleştiri vs çok sorun çıkaramıyor :)

D drtl kusura bakmayin, bildirimi gormemisim, tesadufen maili temizlerken konunuza denk geldim gelismelere bakmak icin actigimda yanitinizi gordum...

ilk mail sonrasi durulma ve tekrarlayan iletisimsizlik sorun gibi gozukse de sizi o konusmayi yapmaya tesvik etmis aslinda,
umarim sonraki gelismeler daha olumlu olmustur...

Hicbir seyin birden bire sihirli degnek degmiscesine degismesini beklemeyin,
fakat ufak bir farkindaliklar dahi degisimin bir baslangici olabilir bence (belki tecrubesizlikten fazla iyimser dusunuyorum) yine de anlattigniz kadariyla son durum ikinizin de cabasina deger oldugnu gosterir bence...
esinizin zamanla istedigniz gibi yonlendirilebilecek biri oldugunu dusunuyorum...

Umarim ayrilmaktan baska cozum kalmadi diyecek noktaya gelmeden duzelir durumunuz, konunuzu takipteyim...

Yasarken zordur belki ama bence ayrılmayı dusunmeyın..

D drtl kusura bakmayin, bildirimi gormemisim, tesadufen maili temizlerken konunuza denk geldim gelismelere bakmak icin actigimda yanitinizi gordum...

ilk mail sonrasi durulma ve tekrarlayan iletisimsizlik sorun gibi gozukse de sizi o konusmayi yapmaya tesvik etmis aslinda,
umarim sonraki gelismeler daha olumlu olmustur...

Hicbir seyin birden bire sihirli degnek degmiscesine degismesini beklemeyin,
fakat ufak bir farkindaliklar dahi degisimin bir baslangici olabilir bence (belki tecrubesizlikten fazla iyimser dusunuyorum) yine de anlattigniz kadariyla son durum ikinizin de cabasina deger oldugnu gosterir bence...
esinizin zamanla istedigniz gibi yonlendirilebilecek biri oldugunu dusunuyorum...

Umarim ayrilmaktan baska cozum kalmadi diyecek noktaya gelmeden duzelir durumunuz, konunuzu takipteyim...

çok teşekkür ederim samimi ilgin için :)
ufak farkındalıklar başladı aslında biraz durulduk sanki...
zaten şu an ayrılmak için de yeterli sebep yok... ama çok mutlu da ilerlemiyor ara sarsıntılar olmasa idare edebilir bir çiftiz... o ara sarsıntılar huzurumuzu bozunca üstü kapalı tutulan sorunlar gün yüzüne çıkıyor...

hiç bir sorunu halletmedik ama nedense ben daha bi huzurluyum bugünlerde... :D

çok teşekkür ederim samimi ilgin için :)
ufak farkındalıklar başladı aslında biraz durulduk sanki...
zaten şu an ayrılmak için de yeterli sebep yok... ama çok mutlu da ilerlemiyor ara sarsıntılar olmasa idare edebilir bir çiftiz... o ara sarsıntılar huzurumuzu bozunca üstü kapalı tutulan sorunlar gün yüzüne çıkıyor...

hiç bir sorunu halletmedik ama nedense ben daha bi huzurluyum bugünlerde... :D
rica ederim :)
evlilikte en cok korktugum sey ayni evde yasarken yalniz hissetmek...
Bu yuzden konunuza ozellikle baktim sanirim.
Ancak detaylara bakinca sizinki yalnizliktan ziyade tek basina kalmakla alakali gibi... ve ietisim problemiyle gelisen tensel soguklukla birbirinizden uzaklasmaniz bu noktaya getirmis sanki.
Bu yuzden israrla yazmaya calistim...
Yer yer ic ice gecmis durumlar olsa dahi unutmayin ki yalniz hissetmek dis etkilere acik olsa da icsel birsey,
Hem karsi tarafin tavrinda ufak degisimler hem de kendi celiskilerinize dair birseyleri cozmussunuzdur belki, huzurunuzun kaynagi salt sessizlik/durulma da olmayabilir yani ; )
Ayrica konuya yorum yapan insanlari tenzih ederek soyluyorum, mutluyum imaji cizen pek cok kadin zaman zaman sizin yasadiklarinizi yasiyordur bence, fakat bu durumu sorgulamak ile kaniksamak sonuclari da (algilari da) degistiriyor...
Sanirim en iyisi icinden geldigi gibi her seyi dolu dolu yasamak ve orta noktayi da bulmaya calismak...

rica ederim :)
evlilikte en cok korktugum sey ayni evde yasarken yalniz hissetmek...
Bu yuzden konunuza ozellikle baktim sanirim.
Ancak detaylara bakinca sizinki yalnizliktan ziyade tek basina kalmakla alakali gibi... ve ietisim problemiyle gelisen tensel soguklukla birbirinizden uzaklasmaniz bu noktaya getirmis sanki.
Bu yuzden israrla yazmaya calistim...
Yer yer ic ice gecmis durumlar olsa dahi unutmayin ki yalniz hissetmek dis etkilere acik olsa da icsel birsey,
Hem karsi tarafin tavrinda ufak degisimler hem de kendi celiskilerinize dair birseyleri cozmussunuzdur belki, huzurunuzun kaynagi salt sessizlik/durulma da olmayabilir yani ; )
Ayrica konuya yorum yapan insanlari tenzih ederek soyluyorum, mutluyum imaji cizen pek cok kadin zaman zaman sizin yasadiklarinizi yasiyordur bence, fakat bu durumu sorgulamak ile kaniksamak sonuclari da (algilari da) degistiriyor...
Sanirim en iyisi icinden geldigi gibi her seyi dolu dolu yasamak ve orta noktayi da bulmaya calismak...

ortak nokta bulmak ve dolu dolu yaşamak konusunda çok başarılı değiliz :)
bazen pik yapıyor hislerimiz sanırım... kafam öyle karışık hayat öyle yorucu ki artık yorum bile yapamıyorum :)

Back
X