• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yanlış yapıyorum

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
benden 10 ys büyük, 36 yasında evli ve 4 yasında bir oğlu olan iş arkadasımdan resmen hoşlanıyorum ona belli edicem die ödüm kopuyo :( kendıme bile zor itiraf ettim nası çıkıcam onun çekım etkisinden ben.. engel olamıyorum duygularıma adam evli barklı yaaaa:/ ilk defa böyle bişey yaşıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
duygular senin elinde olmasa da yapman gerekenler senin elinde canım. uzak durmalısın

Uzak dur canim, o senin icin kesinlikle yasak birisi.. Mutlu bir ailesi ve cocuklari var.

Dusun mesela diyelim aranizda bisey oldu, sonucunda bir kadini ve onun 4 tane evladininin mutlulugunu bozacaksin. Boyle bir seyle nasil yasarsin. Allah korusun kendi denginde birini bulursun insallah

benden 10 ys büyük, 36 yasında evli ve 4 yasında bir oğlu olan iş arkadasımdan resmen hoşlanıyorum ona belli edicem die ödüm kopuyo :( kendıme bile zor itiraf ettim nası çıkıcam onun çekım etkisinden ben.. engel olamıyorum duygularıma adam evli barklı yaaaa:/ ilk defa böyle bişey yaşıyorum

Karısı ile cocuklarını gözünün önüne getir geçer.

evet çok yanlış yapıyorsunuz. bir tanesi şu.
yalnış değil yanlış.:34:

Gerekirse işten ayrıl, uzak olursun unutursun.
Ama duygularına engel olmaya çalışmazsan bir kadının ve çocuklarının vebalini alırsın. :19:

Konunun basligini cok iyi secmissin. Yanlis yazarken bile yanlis yapmissin. :)) Yalnis degil de yanlis olacak o..

evet çok yanlış yapıyorsunuz. bir tanesi şu.
yalnış değil yanlış.:34:

İkincisi de şu :

die değil diye :13:

Bir kadın evli bir adamdan nasıl hoşlanır aklıma mantığıma sığmıyor :19:
Hayır evli olduğunu bilmeyip sonradan öğrenenleri okuyoruz burada anlıyoruz evli olduğunu bilmiyormuş diyoruz.
Tamam da bu konuda elle tutulcak bir taraf bulamadım ben kendi adıma :44:
Üstüne basa basa diyor evli barklı diye :19:
O adam konu sahibinin kendinden etkilendiğini hissettiği an ;

'Karımı zaten sevmiyorum...
Ayrı yatıyoruz..
Ayrı evlerde yaşıyoruz.Boşanma davası açıldı sonuçlanmasını bekliyoruz.
Çocuklar için hala aynı evdeyiz.'

Diyecek bir bir daha iki :ssz:

Vallahi oluyor........benim de bir arkadasim evli birine asik, isyerindeki birine ama imkansiz oldugunu biliyor. Seviyor, aci cekiyor cunku adamin hayatinda ona kesinlikle yer yok, bunu kendi de biliyor. Yine de seviyor ne yapsin, ben de ayni isyerinde mumkunse baska bir bolume gec gozden uzak olan gonulden de olur dedim. Belki size de care olur, gormeyince unutursunuz? Bizim kiz da surekli dib dibe calisinca asik olmus iste, yapacak bir sey yok....onemli olan iradeli olup bu dusuncelerden uzaklasabilmek derim.

Son düzenleme:
Uzak durmak bazen aksine daha da tatlı cazip gelir, bence yapman gereken sey o adamında eksilerini aramak yani kötü yönlerini aklına getir ve o zmn o kadar hosuna gitmez belki.. Sonuçta o da insan iyi olmayan yönleri olabilir...
Olmuyorsa tamamen isini değiştir

cevap basit; hoşlanamazsınız!!! etkilenemezsiniz!!! duygular kontrol edilebilir nihayetinde...
soğukkanlılığımı kaybettim evlenince sanırım, kan beynime sıçrıyor artık böyle konularda... burada bahsi geçen adam benim, onun, x in, y nin kocası olabilir... eşine, ailesine bağlı örnek bir eş olabilir... olmasa bile her durumda sizin için "elin adamı" dır yani....

koşarak uzaklaş yoksa yakında "zaten karımla mutsuzum ayrılacam" palavraları ile oyalanan kk üyesi bayanların arasında yerini alacaksın bunların hepsi aynı malesef canım

Back
X