Eşim benimle küs şuan konuşmuyor .. yaptığım şeyin kendisiyle alakası olmadığını söylememe defalarca özür dilememe rağmen dünden beri..Ay konuşmaz mıyız? Yalnız hissetmeyin yavrularınız varmış. Size yoldaş olacaklar İnşallah.
Bir de yeni doğum yapmışsınız. Ondan da oluyormuş. Günlük hayatta o kadar sakin bir insandım ki doğumdan sonra bir müddet kendimi tanıyamadım. Eşime sardım ben de. Ama geçiyor. Yavrularınızı kucaklayın bol bol.
Hayır öyle yakın bir arkadaşım ypk hepsi il dışında komşularım benden yaşça büyükler ama diyalogumuz iyi Allah'tanBir kere hemen o ölmem ve dusuncesini atiyorsun aklindan.Ve kendini sosyallesebilecegin bir ortama atiyorsun. Mesela cocuklu annelerin bulusmalari oluyor , parka insen bile sosyallesiyorsun. Hic arkadasiniz yok mu ? Bu cok anormal bir durum cunku
Eşim çalışmamı istemiyor maalesefNe ölmesi saçmalamayın. 2 tane çocuğunuz var, siz olmasanız onların hali ne olur?
Yeni doğum yapmışsınız, alışma sürecindesiniz hala. Biraz zaman geçsin, çalışmayı düşünmez misiniz? İyi gelecektir eminim.
Diğer kızım da küçük 2.5 yaşında..em son ne zaman dışarı çıktınız desen 1 ay oldu diyebilirim2 çocuğunuz var ve biri daha çok küçük bunalmaniz normal bakın benim de 3 aylik bi kızım var inanin bazen o kadar çok yoruluyorum ki.
Ufak ufak yürüyüşler yapın yarım saat olsa da olur Bebeğinizi annenize veya bir yakınıniza bırakın 3 günde bir yürümek çok iyi gelecektir. Ben çözümü böyle buldum.
Dedigim gibi sosyalleşmekonularda size iyi gelecektirDiğer kızım da küçük 2.5 yaşında..em son ne zaman dışarı çıktınız desen 1 ay oldu diyebilirim
Hangi hakla?Eşim çalışmamı istemiyor maalesef
Çok teşekkür ederimNe güzel cocuklariniz var Ne yalnızlığı
Bu arada konuşuruz tabi ne zaman istersen yazabilirsin :)
Kaynanamla hiç bir sorunun yok kiEeee söyle bakalım kaynanangiller ne yapıyor.Hadi bize onu anlat fişnik yapalım
X de güzel.. ben de evdeyim tek çocuklarla.. kocama dedim iyi değilim mesaj attım ben eve gelmeyecem sen bu kafayla çok yalnız kalırsın dediTabiki konuşalım. Ben x(ismimi vereydim iyiydi ama bunla idare et),nasılsın gulum ben ablamda çay içiyorum ve sıkılıyorum : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?