Çok yanlızım kızlar .siz bari konuşun benimle :(

Git gez ne yapayım dedi dün sinirle . Ama hissediyorum normal zamanda da bizi çıkaracağı zaman hani göreviymiş gibi yapıyor bi an önce bitse de eve gitsek gibi.. çok zor bir insan be ben gerçekten çok yoruldum .. benim hatam çok şiddetli kavga da ayrılalım demem . Onu da O an onun karşısında siniri öfkesi karşısında başka çıkış yolu bulamadığımdan söylüyorum ..dilimi tutup söylemeyecem diyorum ama tekrarlanıyor..benden soğumuş herşeyden vazgeçmiş gibi davranıyor

Son cümledeki o sözü son bir kaç gündür çok duyuyorum gerçekten öyle
ben de hep insanları kırmamak için çok sesimi çıkarmam tavrımı koyarım ama abartmayı sevmem ama artık biraz yüksek perdeden konuşuyorum bu sefer kimse yaklaşamıyor saygı duyuyorlar gerçekten biraz baskın olmak işe yarıyor aman kırmayayım dersen daha çok kırılırsın konu sahibi

Patla ve hep o patlama modunda takıl o alttan alsın
Zor bir karakter değil sadece bencil ve bu bencilliğini abartmış şımarmış kendini hint kumaşı sanma moduna girmiş yoksa hiç de zor değil
Direkt kız odayı evi terket de ki madem suçluyum o zaman ben suçumu alıp gidiyorum kendimi iyi hissedince dönerim az biraz çocuklarla sen ilgilen beni anlarsın belki de tavrını koy çık git
Suçlarsa o zaman beni çileden çıkarana kadar susturmayacaktın de sen baskın çık

Off nefret ediyorum soyle erkeklerden

O halde annenizi yanınıza çağırın bu şekilde dışarı çıkıp soluklanırsınız

Pardon da ölmek???
Ne için?
Annelik sorumluluğunu falan es geçiyorum, herşeyden önce sen bir bireysin!
Yaşamak, mutlu ve sağlıklı, verimli bir ömür sürmek senin hakkın.
Sen iyi olmalısın ki ailene, dostuna vs yetebilesin.
Bence senin psikolojik destek alma vaktin gelmiş canım.
Böyle öfke krizleri ve patlamalarla olmaz.
Huzurun bozulur.

Yakininizda anneniz kardesiniz var mi veya beraber disari cikip vakit gecirebileceginiz bi akrabaniz falan? Uzun suredir evde oldugunuz icin boylesiniz sanirim. D vitamini almamak da depresyonu tetikliyormus. Her firsatta disari cikabilseniz keske. Is yerimde mutlaka cogu tenefuste cayimi alir bahcede icerim. Acik hava gunes insana o kadar iyi geliyor ki.

Benimde 6 aylik bebegim var bende dun cinnet gecirdim kimsem yok yalnizim bende bi yasitimla oturup karsilikli bi kahve icmeyi oyle ozledmki esimde yogun calisan biri cocugumla tek cikmak sorun bide cok zor bi cocuk hic durmuyor evimde kucuk hertarafi bina pencereden bakicak alanim dahi yok kendimi cezaevine kapatilmis hissediyorum nefes alamiyorum artk

((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…