Çok yanlızım kızlar .siz bari konuşun benimle :(

X de güzel.. ben de evdeyim tek çocuklarla.. kocama dedim iyi değilim mesaj attım ben eve gelmeyecem sen bu kafayla çok yalnız kalırsın dedi
Desin ihtiyacın yok ki ona,ben varım : ) bak benimki ablamın eşiyle dışarda ablam deli gibi spor yapıyor ben yalnızım : ( Ben de sana yazıyorum böylece ne sen yalnız kalmis ne de ben yalnız kalmis oluyoruz. O zaman dans..

Yalnızım deyince benim gibi sandım
Ben de 30 yaşında 4 senedir yalnız yaşayan ve bulunduğu yerde arkadaşı olmayan biri olarak artık kendimle oyalanıyorum. Kitap okuyorum, evde boş boş yatıp dinleniyorum bazen. Valla öyle nazlanacak, patlayacak kimsem de yok gel dertleşelim bacım
bana lohusalığın stresi gibi geldi her ne kadar geçti desen de vücudunun ve psikolojinin normale dönmesi için zaman lazım üstelik bebeğinle de ilgilenmek zorunda olmak üzerindeki psikolojik yükü arttırmış biraz hava almaya calış
Eşin hiç mi destek olmuyor yoksa sadece o da mı yeni bebekten dolayı ya da işten dolayı gergin?

Bilmiyorum artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu ..evet evlilik de hayal ettiğim gibi çıkmadı..sürekli eşimin sevgisinden şüphe eder oldum .bunu ona sorduğumda tersliyor sürekli beni

Eşim genel olarak dışarda iş dışında.. arada oluyor 10 dakika tutuyor kucağında:) y.lisans da yapıyor aynı zamanda biraz gergin ..ama bilmiyorum eşimin karakteri huyu Benin bünyeye ağır geliyor sanırım

Sorunların altından çıkamıyorum kala kaldım öyle

Ya her zaman bır cıkıs nktası vardır bıraz sabretmen lazım demekkı en buyuk mukafatlar her sey ust uste geldıkten snra gelır :) unutma bunu, care ara vazgecmek yerıne. evlatlarının sana ıhtıyacı var onları sen bırakırsan kımselerı kalmaz senden daha zor bır durumda kalırlar... sen bunu ıster mısın? bu dunyada herseyın olsada bır annenın tırnagı etmez dunyanın en ıyı psıkologları annesı kadar rahatlatamaz en guzel yemekler annesının kırdıgı yumuryanın lezzetıne yaklasamaz sen evlatların ıcın guclu olmak zrundasın onlrn koruyucu melegı sensın, sana emanetler

Nebicim koca

Evlilik tek kişilik değil, çocuk sahibi olmak da öyle yani yüksek lisans yapıyorsa da ailesine vakit ayırmalı
Ben bu erkekleri anlamıyorum yaaa evleneyim çocuğum olsun evde yemek yapan hizmet eden kadın olsun ama beklentisi olmasın sonra da adı ben evliyim oluyor ay bekar kalmak bu açıdan daha cazip geliyor valla

Evet canım haklısın ama evin içinde seni anlamayan durumumu söylediğim halde hala bana tavır yapıp beş karış suratla benden vazgeçmiş gibi görünen bir adam var ..nasıl davranacağımı şaşırdım

Bana hiçbir şelilde karışma diyor..mesela geç geldiğinde neden bu kadar geç geldin nerde kaldın diye sorduğumda çok kötü kavga ettik.. ben böyle şeylere gelemem evlenmeseydin dedi

aynısını ona yap sende bencıl ol sadece kendını dusun kendı mutlugun ocın bıseyler yap cık gez alısverıs yap onu hıc takma, ne kadar az beklentı o kadar cok mutluluk demektır

aynısını ona yap sende bencıl ol sadece kendını dusun kendı mutlugun ocın bıseyler yap cık gez alısverıs yap onu hıc takma, ne kadar az beklentı o kadar cok mutluluk demektır
Çıkamıyorum işte 2 çocukla ikisi de küçük .çok bunaldım ..dün sinir krizi geçirdim resmen öfke patlaması yaşadım..insanız oluyor böyle zamanlarımız dedim kusura bakma deninle alakası yoktu dedim ama anlamıyor

Duygu durumunuzu çözümleyin neden mutsuzsunuz

Bana hiçbir şelilde karışma diyor..mesela geç geldiğinde neden bu kadar geç geldin nerde kaldın diye sorduğumda çok kötü kavga ettik.. ben böyle şeylere gelemem evlenmeseydin dedi
o zaman bu sorumluluğu alamayacaktı madem o evlenmeyecekti
hem çalışmana izin vermiyor hem çocuk bakımına yardımcı olmuyor hem sesin çıkmasın istiyor oldu
işine geldi mi istediğini alıyor ama dimi? Öyle olmasa çocuk nasıl olacaktı!
Sorumsuz biri gibi geldi bana
Sen de o zaman hesap sorma ben de kafama göre takılayım o zaman nasıl evlilik bu diyeceksin
Bu çocukları tek başına yapmadım al bak ben de gezeyim bunaldım diyeceksin ne bu be?

Senın herıf okuz demekkı sende malını bıraz tanı ya... senın bagurıp cagırıp kırıp dokup ıstune bırde aglayıp uste cıkman gerekıyrdu demek. O zaman o gelıp senden ozr dıleyecektı mutlu etmeye calısacaktı. Sen kalkıp okuzden ozur dılersen o da oyle tepene cıkar. bıraz yuksekten at kendını ya... Napıysun benım ıcın de, ıkı cocukla cıldırcam sen destek olacagına kosteksın de sunu yap de suraya gtur benı de. bı şaf var deveye dıken ınsana neyse

Çok zor bir karakter 3.5 yıldır gerek küçük gerek büyük şeylerden hep tartıştık hep kavga ama nedense sürekli özür dileyen taraf olarak buldum kendimi..içime ata ata sessiz kala kala patladım bu duruma geldim işte ..huyundan gittiğin bişeyine katılmadığın sürece iyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…