- 11 Eylül 2023
- 1.075
- 147
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Çok teşekkür ederim. Arkadaşım bile yok beni üzen o dağın başındyim hiçbiryere çıkamıyorum çok zor yaşayan bilir. Herkes ailesi ile değil fakat tanımadığı şehirde hiç kimsen olmamasi daha zorİçinde yaşadığımız çağın insanı yalnız vallahi hiçkimse ailesiyle kalabalık ortamlarda değil herkes kendi hayatını devam ettirebilme geçinebilme ayakta kalabilme çabasında. Kimse memleketinde birarada değil.Bak ne güzel maneviyata da yönelmişsin sarıl bebeğine güzel vakitler geçir tam ısırmalık zamanı bu zamanların tekrarı yok sen iyi ol ki onun sana uzun seneler ihtiyacı var annesi. Sev kokla oyna oku bol bol üzerine dua ve tevekkül et. Rabbim inşirah ferahlığı versin üzerinize...
Olmuyor tek başına atlatamiyorumKötü dönemden geçtiğim zamanlarda senle aynı şeyleri düşündüm aynı şeyleri yaşadım. Ambulans çağırdım bana bişeyin yok dediler öyle rahatladım. Bunun bana beynimin bir oyunu oldugunu söyleyerek yendim bu düşüncelerimi. Hayır kalp krizi geçirmcem hayır beyin kanaması geçirmicem hayır ölmicem gayet sağlıklıyım diyerek atlatttım. Kendini tedavi edecek olan sensin. Önce kendine inan.
Siz geçen de konu açmıştınız bence artık psikiyatriye gidin böyle nasıl iyileşeceksinizOlmuyor tek başına atlatamiyorum
İlaç verecek bebeğimi emziriyorumSiz geçen de konu açmıştınız bence artık psikiyatriye gidin böyle nasıl iyileşeceksiniz
Atlatırsın. Sen neleri atlatamadın. Kendine güven.Olmuyor tek başına atlatamiyorum
Sekiz ay emmiş canım benim, sağlığın bundan çok çok önemli bence. Başında ruh sağlığı hassas bir annesi olmasındansa mama yesin daha iyi.İlaç verecek bebeğimi emziriyorumnasıl kullanicsm
Anne ya da kardeşiniz var mı? En azından hergün telefonda görüşebileceğiniz biri?Panik bozukluk teşhisi konuldu bana hergun ölümü düşünüyorum bı gün hicbirsey yokken panik atak yaşamakla bu hâle geldim hergun kalp krizi geçirip öleceğim diye düşünüyorum kafayı yemek üzereyim hayat hiç zevkli gelmiyor namaza başladım onda bile fenalaşiyorum destek olacak kimse yok eşim destek olmuyor. Açıkçası abarttiğımı düşünüyor 8aykik bebeğm var Psikolog bı ise yaramıyor 4 seans gittim diyor ben sadece seni dinlerim diyo kimsem yok bu şehirde çok yanlızım
Kimse destek olmuyor biri elimden tutsa kolay atlatacak.gibiyim ama yok inanmıyorlar bile banaAtlatırsın. Sen neleri atlatamadın. Kendine güven.
Annem var kız kardeşim de var kardeşim yanıma gelmek istiyor belki gelirse biraz daha iyi olur benim içinAnne ya da kardeşiniz var mı? En azından hergün telefonda görüşebileceğiniz biri?
Haklısıniz ama ilaç bağımlılık yapıyormuş öyle diyorlarSekiz ay emmiş canım benim, sağlığın bundan çok çok önemli bence. Başında ruh sağlığı hassas bir annesi olmasındansa mama yesin daha iyi.
Hayır annem de kullanıyordu. Yapmadı. Gayet iyi, iyileşti ve bıraktı. Bir daha da nüksetmedi o derece kuvvetli.Haklısıniz ama ilaç bağımlılık yapıyormuş öyle diyorlar
Bazen insanın en büyük destekçisi kendisi oluyor. Ben atlattım nette İzzet Güllü diye bir psikolog vardı onu dinleyerek kendimi ikna ettim.Kimse destek olmuyor biri elimden tutsa kolay atlatacak.gibiyim ama yok inanmıyorlar bile bana
Haklısınız bazen sağlıklı düşünemiyorum 2 sendedir burdayım ama 3 aydır kafayı yemek üzereyim arkadaşım vardı hepsi tayin oldu yanlız başına kaldım doğum yaptım yanlızdim eşim Maraş depremine gitti kırkı çıkmayan bebekle bı başımıza kaldık herşey beni çok etkilediHayır annem de kullanıyordu. Yapmadı. Gayet iyi, iyileşti ve bıraktı. Bir daha da nüksetmedi o derece kuvvetli.
Bak benim annem de ben 9 yaşındayken bunu yaşadı. Bir çocuk için çok kötü bir deneyim. Annen var ama bir işe yaramıyor.... Kendi derdinde...
Çocuğun için tedavi ol derim. ❤
Yalnız olmak da zor bunalmışsınız belli ki görüntülü görüşme yapın sık sık bir hobi edinin bebeginize örgü kıyafetler yapın en basiti dr desteğini de ihmâl etmeyinAnnem var kız kardeşim de var kardeşim yanıma gelmek istiyor belki gelirse biraz daha iyi olur benim için
Böyle büyük olaylar insanlardaki ruhsal hastalıkları tetikliyor. Annem de 99 depreminden sonra olmuştu. İnşallah bir çözüm bulursun, kendinde güç bulursunHaklısınız bazen sağlıklı düşünemiyorum 2 sendedir burdayım ama 3 aydır kafayı yemek üzereyim arkadaşım vardı hepsi tayin oldu yanlız başına kaldım doğum yaptım yanlızdim eşim Maraş depremine gitti kırkı çıkmayan bebekle bı başımıza kaldık herşey beni çok etkiledi
Evet önceden böyle değildim 2 yıldır bu sehirdeyim ama şu 3 ay bans ölüm gibi geliyorBazen insanın en büyük destekçisi kendisi oluyor. Ben atlattım nette İzzet Güllü diye bir psikolog vardı onu dinleyerek kendimi ikna ettim.
Üniversite hastanesindeki pasikatriye gidicem pazartesiye randevu aldım inşallah iyi gelir ama ilaçlar ilk zamanlar kötü yapıyormuş bebeğime kim bakicwkYalnız olmak da zor bunalmışsınız belli ki görüntülü görüşme yapın sık sık bir hobi edinin bebeginize örgü kıyafetler yapın en basiti dr desteğini de ihmâl etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?