- 13 Temmuz 2021
- 175
- 81
- 48
- 30
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Benim halim kaçıyor aniden bacaklarım tutmuyor yüzüm kafam uyuşuyor etrafı görüyorum ama algilayamiyorum okuduğum yazıyı bile göremiyorum yani idirak edemiyorum kalbim çok çarpıntı oluyor ha gittim ha gidecem gibi oluyorumAy Allah yardımcımiz olsun kardeşimsenin ataklar nasıl neler hissediyorsun
Aynı benimde öbür tarafa gidip geliyormuşum Gibi oluyorBenim halim kaçıyor aniden bacaklarım tutmuyor yüzüm kafam uyuşuyor etrafı görüyorum ama algilayamiyorum okuduğum yazıyı bile göremiyorum yani idirak edemiyorum kalbim çok çarpıntı oluyor ha gittim ha gidecem gibi oluyorum
Seni anlıyorum bende de kaygı bozukluğu var bazen çok zorlar bir yaşında bebeğim var ailem uzakta bende tek başımayim bazı şeyleri tek başıma yaşadım eşim sürekli çalışır yanımda olamadı çok oluyor ne yazikki şükür destek ama devamlı yanlızım halen de yanlizim dua et çok dua et kimseye muhtaç etmesin Rabbim evladin var senin onunla iyi kötu düşe kalka yaşamasını bileceksin ibadete başlamışsin oda zorlayacak yapamıyorum falan dersin inan huzur bir tek Rabbine yöneldiğin de geliyor hayat kısa bacım hiç birşey için değmiyor ama işte beynine söz geçiremedin zamanlar oluyor insaAllah geçip gider sorunlarınPanik bozukluk teşhisi konuldu bana hergun ölümü düşünüyorum bı gün hicbirsey yokken panik atak yaşamakla bu hâle geldim hergun kalp krizi geçirip öleceğim diye düşünüyorum kafayı yemek üzereyim hayat hiç zevkli gelmiyor namaza başladım onda bile fenalaşiyorum destek olacak kimse yok eşim destek olmuyor. Açıkçası abarttiğımı düşünüyor 8aykik bebeğm var Psikolog bı ise yaramıyor 4 seans gittim diyor ben sadece seni dinlerim diyo kimsem yok bu şehirde çok yanlızım
O kadar haklısınız ki Allah razı olsun çok sağolunSeni anlıyorum bende de kaygı bozukluğu var bazen çok zorlar bir yaşında bebeğim var ailem uzakta bende tek başımayim bazı şeyleri tek başıma yaşadım eşim sürekli çalışır yanımda olamadı çok oluyor ne yazikki şükür destek ama devamlı yanlızım halen de yanlizim dua et çok dua et kimseye muhtaç etmesin Rabbim evladin var senin onunla iyi kötu düşe kalka yaşamasını bileceksin ibadete başlamışsin oda zorlayacak yapamıyorum falan dersin inan huzur bir tek Rabbine yöneldiğin de geliyor hayat kısa bacım hiç birşey için değmiyor ama işte beynine söz geçiremedin zamanlar oluyor insaAllah geçip gider sorunların
Rabbimiz tez zamanda bütünsikintilarini gidersin seni ve senin durumunda olan herkesi Feraha kavustursun aminHaklısınız şuan bile göğsüm sızlıyor hani beni çok etkiliyor tesbih çekiyorum sürekli
Amin kardeşim çok sağolRabbimiz tez zamanda bütünsikintilarini gidersin seni ve senin durumunda olan herkesi Feraha kavustursun amin
Rabbim senden de razı olsunO kadar haklısınız ki Allah razı olsun çok sağolun
Yahu pskolojik rahatsız olmanız bebeğinizi daha çok etkiler.bende bu illa emzircem kafasına uyuzum.kardeşim ilacını iç ve iyileş.senin sakin mutlu olmam bebeğin için en önemli şey.mamaya geçiver alala ya...İlaç verecek bebeğimi emziriyorumnasıl kullanicsm
Bende biliyorum mama vermeyi lakin ilaça bağımlı olmak istemiyorum bıraktıktan sonra gene aynı olan bir çok insan tanıyorum ayrıca kendi tercihim kime ne ? Ömrüm boyunca o ilacı kullanamam.Yahu pskolojik rahatsız olmanız bebeğinizi daha çok etkiler.bende bu illa emzircem kafasına uyuzum.kardeşim ilacını iç ve iyileş.senin sakin mutlu olmam bebeğin için en önemli şey.mamaya geçiver alala ya...
Ozaman çekeceksin başka çaresi yok...Bende biliyorum mama vermeyi lakin ilaça bağımlı olmak istemiyorum bıraktıktan sonra gene aynı olan bir çok insan tanıyorum ayrıca kendi tercihim kime ne ? Ömrüm boyunca o ilacı kullanamam.
Aynen cekicemOzaman çekeceksin başka çaresi yok...
İsterseniz hergun bir yasin bir fetih okuyun. Özellikle sabah namazı saatlerinde. İsterseniz önce mealini okuyun. Türkçesini içinize sindirin. İnşallah şifa bulursunuz..Panik bozukluk teşhisi konuldu bana hergun ölümü düşünüyorum bı gün hicbirsey yokken panik atak yaşamakla bu hâle geldim hergun kalp krizi geçirip öleceğim diye düşünüyorum kafayı yemek üzereyim hayat hiç zevkli gelmiyor namaza başladım onda bile fenalaşiyorum destek olacak kimse yok eşim destek olmuyor. Açıkçası abarttiğımı düşünüyor 8aykik bebeğm var Psikolog bı ise yaramıyor 4 seans gittim diyor ben sadece seni dinlerim diyo kimsem yok bu şehirde çok yanlızım
Bugün kardiyoloji randevum var kalbimde bir sıkıntı yoksa bakalm bu başka birşey mi görüceZİsterseniz hergun bir yasin bir fetih okuyun. Özellikle sabah namazı saatlerinde. İsterseniz önce mealini okuyun. Türkçesini içinize sindirin. İnşallah şifa bulursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?