Çok yanlızım 😔 çok yoruldum

Ay Allah yardımcımiz olsun kardeşim senin ataklar nasıl neler hissediyorsun
Benim halim kaçıyor aniden bacaklarım tutmuyor yüzüm kafam uyuşuyor etrafı görüyorum ama algilayamiyorum okuduğum yazıyı bile göremiyorum yani idirak edemiyorum kalbim çok çarpıntı oluyor ha gittim ha gidecem gibi oluyorum

Aynı benimde öbür tarafa gidip geliyormuşum Gibi oluyor

Seni anlıyorum bende de kaygı bozukluğu var bazen çok zorlar bir yaşında bebeğim var ailem uzakta bende tek başımayim bazı şeyleri tek başıma yaşadım eşim sürekli çalışır yanımda olamadı çok oluyor ne yazikki şükür destek ama devamlı yanlızım halen de yanlizim dua et çok dua et kimseye muhtaç etmesin Rabbim evladin var senin onunla iyi kötu düşe kalka yaşamasını bileceksin ibadete başlamışsin oda zorlayacak yapamıyorum falan dersin inan huzur bir tek Rabbine yöneldiğin de geliyor hayat kısa bacım hiç birşey için değmiyor ama işte beynine söz geçiremedin zamanlar oluyor insaAllah geçip gider sorunların

O kadar haklısınız ki Allah razı olsun çok sağolun

Haklısınız şuan bile göğsüm sızlıyor hani beni çok etkiliyor tesbih çekiyorum sürekli
Rabbimiz tez zamanda bütünsikintilarini gidersin seni ve senin durumunda olan herkesi Feraha kavustursun amin

İlaç verecek bebeğimi emziriyorum nasıl kullanicsm
Yahu pskolojik rahatsız olmanız bebeğinizi daha çok etkiler.bende bu illa emzircem kafasına uyuzum.kardeşim ilacını iç ve iyileş.senin sakin mutlu olmam bebeğin için en önemli şey.mamaya geçiver alala ya...

Bende biliyorum mama vermeyi lakin ilaça bağımlı olmak istemiyorum bıraktıktan sonra gene aynı olan bir çok insan tanıyorum ayrıca kendi tercihim kime ne ? Ömrüm boyunca o ilacı kullanamam.

Bende biliyorum mama vermeyi lakin ilaça bağımlı olmak istemiyorum bıraktıktan sonra gene aynı olan bir çok insan tanıyorum ayrıca kendi tercihim kime ne ? Ömrüm boyunca o ilacı kullanamam.
Ozaman çekeceksin başka çaresi yok...

İsterseniz hergun bir yasin bir fetih okuyun. Özellikle sabah namazı saatlerinde. İsterseniz önce mealini okuyun. Türkçesini içinize sindirin. İnşallah şifa bulursunuz..

İsterseniz hergun bir yasin bir fetih okuyun. Özellikle sabah namazı saatlerinde. İsterseniz önce mealini okuyun. Türkçesini içinize sindirin. İnşallah şifa bulursunuz..
Bugün kardiyoloji randevum var kalbimde bir sıkıntı yoksa bakalm bu başka birşey mi görüceZ

İlk hamileligim sonrasında benzer durumlari yaşadım.tavsiyem sakin olup duygularinizi kabul etmeniz.bilisel olarak size bir şey olmayacagini bilmeniz.muhtemelen çok kaygılı bir insansınız ve yalnızlık ,çocuk bu kaygı durumunu daha da bozuk hale getiriyor.sirt ağrısı bile kalp krizi gibi hissettiriyor ama telkin edip kendinizi duygularınızı kontrol etmeyi basarabilirsiniz.doktorunuza gidin tabi ama youtube da bu konuya ilişkin dinleyebilceginiz ve içinde bulunduğunuz durumu açıklayan muhteşem doktorlar var. kendinizi yalnız hissetmeyin.biz varız..içindeyken zor gibi ,yaşadım biliyorum ama aştım..siz de aşabilirsiniz !!doğum sonrası yalnız ve zor olunca yaşanabilir tüm bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…