Çok yanlızım 😔 çok yoruldum

Üniversite hastanesindeki pasikatriye gidicem pazartesiye randevu aldım inşallah iyi gelir ama ilaçlar ilk zamanlar kötü yapıyormuş bebeğime kim bakicwk
Hayır neden kötü yapsın ben lohusaliktan 3 ay sonra ilaca başladım gayet de güzel bir şekilde bebeğime baktım bebeğiniz olduğunu söylersiniz uyku yapmayan ilaç yazmasını belirtirsiniz zaten yazacağı ilaçlar bellidir onlar da uyku yapmıyor

Üniversite hastanesindeki pasikatriye gidicem pazartesiye randevu aldım inşallah iyi gelir ama ilaçlar ilk zamanlar kötü yapıyormuş bebeğime kim bakicwk
Dr ona göre bir ilaç yazar hiç de kötü yapmıyor uyku yapıyor ilk dönem ama kendine gelemiyecek kadar değil

İnşallah Geçer yoksa kafayı yemek üzereyim hani destek olan biri olsa yanımda geçecek gibi hissediyorum
Bebeğe de baksrsın merak etme. Bir anne iki eli kanda da olsa o bebeğe bakıyor yani ama destek alabiliyorsan al mutlaka akrabalarından

İnanın kendimi zerre düşünmüyorum bebeğim olmasa amaan der geçerim ama şimdi o var ve ben ona bakıp ağlıyorum.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bebek de atakları tetikliyor ölümü daha bir düşünüyor insan ben ölürsem bebeğime kim bakar diye bu sefer ataklar ölüyormuşsun hissi veriyor ah ahh ne çok tansiyonumu zıplatmıştım nabzim çok yükselmişti

Evet cidden öyle beyninde karıncalanma hissizleşme yabancılaşma hepsini yaşıyorum inanki

Şöyle düşün paniklik bir duygudur. Bir duygunun nasıl bozukluğu olabilir? Mutluluk bozukluğu diye bir şey duydun mu? Paniklik de en az mutluluk kadar doğal. Ama sen onu yanlış zamanda alarma geçiriyorsun ve vücudun ona tepkiler oluşturuyor. Örneğin çarpıntı gibi. Aşık olduğumuzda mutlu olduğumuzda da kalbimiz hızlı çarpar ama bu duygulardan kaynaklandığı için umursamayız. Ya da merdiven çıktığımızda.

O zaman bunun bir duygu olduğunu kabul edip duygularımızı doğru alarma geçirmeyi öğrenmemiz gerekiyor. Geldi mi, hoş geldin diye karşılayacaksın. Ben senden korkmuyorum çünkü benden güçlü değilsin. Senin yöneticin benim demeyi öğrenmen lazım.

Evet cidden öyle beyninde karıncalanma hissizleşme yabancılaşma hepsini yaşıyorum inanki
Bak şuan Bursada hava cok sıcak eşim ve kardeşim yanımda ben çok terliyorum dedim hava mı sıcak yoksa bana bir şey mi oluyor klimayı açtım tansyionumu ölçtüm terapi almadan önceki halim olsa şuan acildeydik

Bugün gidecektim acile heryer bana o kadar uzak ko en yakın hastane 25 km çocukla bı basima yapamadım

Benim nabzım havalara ucmusken eşime kalk ölüyorum demiştin yat şuraya bir şey olduğu yok demişti sonra doktorumna anlatmıştı da anlamıştı beni çekmeyen bilmez yahu
Bizimki okumuş bide boşuna okumuş koca kafalı sanki yalan söylüyorum ben ona dedim sen böyle yaptıkça senden nefret ediyorum diye. Zoruna gitmiş beter ol dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…