- 23 Ocak 2016
- 34.332
- 50.317
- 598
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Gelsin zaten böyle zamanlarda insan çok destek arıyor kendine özellikle bebek olduğu zamanAnnem var kız kardeşim de var kardeşim yanıma gelmek istiyor belki gelirse biraz daha iyi olur benim için
İnşallah Geçer yoksa kafayı yemek üzereyimBöyle büyük olaylar insanlardaki ruhsal hastalıkları tetikliyor. Annem de 99 depreminden sonra olmuştu. İnşallah bir çözüm bulursun, kendinde güç bulursun
Gelsin hemen o zaman. Bu kadar kötü durumdayken beklemek yersiz değil mi.Annem var kız kardeşim de var kardeşim yanıma gelmek istiyor belki gelirse biraz daha iyi olur benim için
Hayır neden kötü yapsın ben lohusaliktan 3 ay sonra ilaca başladım gayet de güzel bir şekilde bebeğime baktım bebeğiniz olduğunu söylersiniz uyku yapmayan ilaç yazmasını belirtirsiniz zaten yazacağı ilaçlar bellidir onlar da uyku yapmıyorÜniversite hastanesindeki pasikatriye gidicem pazartesiye randevu aldım inşallah iyi gelir ama ilaçlar ilk zamanlar kötü yapıyormuş bebeğime kim bakicwk
İnanın kendimi zerre düşünmüyorum bebeğim olmasa amaan der geçerimGelsin zaten böyle zamanlarda insan çok destek arıyor kendine özellikle bebek olduğu zaman
Dr ona göre bir ilaç yazar hiç de kötü yapmıyor uyku yapıyor ilk dönem ama kendine gelemiyecek kadar değilÜniversite hastanesindeki pasikatriye gidicem pazartesiye randevu aldım inşallah iyi gelir ama ilaçlar ilk zamanlar kötü yapıyormuş bebeğime kim bakicwk
Bebeğe de baksrsın merak etme. Bir anne iki eli kanda da olsa o bebeğe bakıyor yani ama destek alabiliyorsan al mutlaka akrabalarındanİnşallah Geçer yoksa kafayı yemek üzereyimhani destek olan biri olsa yanımda geçecek gibi hissediyorum
Eşim abarttiğımı söylüyor o yüzden kardeşim gelemiyorGelsin hemen o zaman. Bu kadar kötü durumdayken beklemek yersiz değil mi.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bebek de atakları tetikliyor ölümü daha bir düşünüyor insan ben ölürsem bebeğime kim bakar diye bu sefer ataklar ölüyormuşsun hissi veriyor ah ahh ne çok tansiyonumu zıplatmıştım nabzim çok yükselmiştiİnanın kendimi zerre düşünmüyorum bebeğim olmasa amaan der geçerimama şimdi o var ve ben ona bakıp ağlıyorum.
Ay inşallahHayır neden kötü yapsın ben lohusaliktan 3 ay sonra ilaca başladım gayet de güzel bir şekilde bebeğime baktım bebeğiniz olduğunu söylersiniz uyku yapmayan ilaç yazmasını belirtirsiniz zaten yazacağı ilaçlar bellidir onlar da uyku yapmıyor
Evet cidden öyleSizi o kadar iyi anlıyorum ki bebek de atakları tetikliyor ölümü daha bir düşünüyor insan ben ölürsem bebeğime kim bakar diye bu sefer ataklar ölüyormuşsun hissi veriyor ah ahh ne çok tansiyonumu zıplatmıştım nabzim çok yükselmişti
Onlar başta inanmıyorlar benim de öyle diyorlardı bir şeyin yok turp gibisin evet yok zaten bir şeyin olmadığına inanmaman sonra anladılar nasıl bir şey olduğunu panik atağınEşim abarttiğımı söylüyor o yüzden kardeşim gelemiyor
Hiç umursama bile senin bu halini görmezden gelen eşini. Konuşur konuşur susar sonunda. Destek olup ciddiye alacağına bi de iyi gelecek kişileri engellemeye çalışıyormuş pes.Eşim abarttiğımı söylüyor o yüzden kardeşim gelemiyor
Peki nasıl anladılarOnlar başta inanmıyorlar benim de öyle diyorlardı bir şeyin yok turp gibisin evet yok zaten bir şeyin olmadığına inanmaman sonra anladılar nasıl bir şey olduğunu panik atağın
Bak şuan Bursada hava cok sıcak eşim ve kardeşim yanımda ben çok terliyorum dedim hava mı sıcak yoksa bana bir şey mi oluyorEvet cidden öylebeyninde karıncalanma hissizleşme yabancılaşma hepsini yaşıyorum inanki
Evet en çok buna üzülüyorum ya destek olacağına köstek oluyor inanmıyoHiç umursama bile senin bu halini görmezden gelen eşini. Konuşur konuşur susar sonunda. Destek olup ciddiye alacağına bi de iyi gelecek kişileri engellemeye çalışıyormuş pes.
Benim nabzım havalara ucmusken eşime kalk ölüyorum demiştin yat şuraya bir şey olduğu yok demiştiPeki nasıl anladılarbugün gene atak yaşadım eşim umursamadı noldu gene diyor
Bugün gidecektim acile heryer bana o kadar uzak ko en yakın hastane 25 km çocukla bı basima yapamadımBak şuan Bursada hava cok sıcak eşim ve kardeşim yanımda ben çok terliyorum dedim hava mı sıcak yoksa bana bir şey mi oluyorklimayı açtım tansyionumu ölçtüm terapi almadan önceki halim olsa şuan acildeydik
Bizimki okumuş bide boşuna okumuş koca kafalı sanki yalan söylüyorum ben ona dedim sen böyle yaptıkça senden nefret ediyorum diye. Zoruna gitmiş beter ol dedimBenim nabzım havalara ucmusken eşime kalk ölüyorum demiştin yat şuraya bir şey olduğu yok demiştisonra doktorumna anlatmıştı da anlamıştı beni çekmeyen bilmez yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?