Çok yanlızım 😔 çok yoruldum

Bizimki okumuş bide boşuna okumuş koca kafalı sanki yalan söylüyorum ben ona dedim sen böyle yaptıkça senden nefret ediyorum diye. Zoruna gitmiş beter ol dedim
Benim eşim de okumuş ama bunun okumak ile ilgili bir ilgisi yok eşim üstelik sağlık ile ilgili belli bir eğitim de aldı işi gereği ama bununla tanışmadan anlamıyor kimse nasıl bir şey olduğunu bilmiyorlar hiç unutmuyorum benim yaşadığım atağı bir kez yaşamadan beni anlayamazsın dedim işin uzmanı bunu onlara söylemeden önemsiz annem de diyordu hiçbir şeyin yok yeter gitme doktora diyordu kendi doktorum gitme dediği halde ben ertesi gün doktordaydım

Haklısıniz ama ilaç bağımlılık yapıyormuş öyle diyorlar
Hayır yapmiyor.Ben de sizin gibi bebeğim küçükken bu rahatsızlığı yaşadım.Sizi çok iyi anlıyorum.Psikiyatra mutlaka gidin.Size uygun ve kontrollü ,terapili bir tedavi ile mutlaka iyi olursunuz EvelAllah.Sonra da dozları azaltarak keser doktorunuz .Bebeginiz zaten 8 ay olmuş maşallah.9 aylıkken mutfak yemeklerine geciliyor. Siz önce kendi sağlığınıza bakın. Ruhsal sağlık bebeğe şu saatten sonra daha çok yansır.O emmiş emecegi kadar .Ben hic emzirememiştim, sıfır yani ..O yüzden bir an önce iyi bir psikiyatr araştırın, özel olursa iyi olur çünkü devlet hastanelerinde çok ilgilenmiyorlar. Geçmiş olsun

Yalnızım yalnızım deyip, eşim yazıyorsunuz ne diyeyim.gerçek yalnız olan ne yapsin?

Psikoloğunu değiştir bence. Ayrıca psikyatrise gitmelisin belki ailac verir emzirdigini söylersin. Bugünler geçecek 3min ol. Yazdiklarini ve yorumlarını okudum. İyileşmek için çabalayan birisin. Kendini birakmamissin.

Asla bırakmadım kendimi savaşıyorum resmen Geçecek eminim

bu rahatsizligi yasamis biri olarak sehir degisikligi cok iyi geliyor. kardesim gelecek demissiniz ya kardesiniz gelmesin, siz gidin annenizle vakit gecirin, memleketinizde gezin dolasin biraz cook iyi geliyor. sizi cok iyi anliyorum 10 aylik bebegimle ben de ailemden uzakta yasiyorum

Eşim göndermiyor keşke gönderse de gitsem kafa dağıtırım bide bizim buraya uçak bileti yok 1 buçuk ay sonraya var otobüsle 1700 km 8 aylık bebekle çok zor

Bende panik atak hastası oldum ama hep güzel dusunuyorum , düşünce gücüne ,duaya inanıyorum. Kalp çarpıntısı falan o yaşananlar tamamen ruhsal . Benimde ilgilenmem gereken küçük cocuklarim var , eşimde pek inanmaz öyle şeylere. Ambulans bile geldi eve . Ama bakmamız gereken evlatlarımız var. Rabbim güzel günler yasatsin

Eşim göndermiyor keşke gönderse de gitsem kafa dağıtırım bide bizim buraya uçak bileti yok 1 buçuk ay sonraya var otobüsle 1700 km

Gerçekten o kadar haklısınız ki ruhsal ama sanki kolum ağrıyor çeneme vuruyor gibi sonra göğsüm sıkışıyor gibi oluyor çok korkuyorum

Vesveseye kilmiyorsaniz kilin Namaz iyi geliyor namaza basladim yazmissin devam et ne kadar fenalasirsanda namazini birakma Allahin izniyle gececektir

Haklısınız şuan bile göğsüm sızlıyor hani beni çok etkiliyor tesbih çekiyorum sürekli
Aynı ben ben de sürekli tesbih çekiyorum daha sabah kalkınca atak geçirdim nabzım yine uçtu dışarda olsam kesin bayılırdım Allah'tan evdeydim uzandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…