Ben türkiye de yalnızlık çeken insanları anlayamıyorum.almanaya'ya geleli 3 sene oldu.Yalnızlığın vesıkıntının ne olduğunu burda anladım.buna rağmen gittiğim oyun parkında bile cici arkadaşlarım oldu.Çocuğumu krese yazdırmıstım orada insanlarla tanıştım.bence çocuğunuz 3 yaşına gelince kreşe yazdıın.orad insanlar tanırsınız ve kurslara gidersiniz.Sanal oratma arkadaşlıkları da çok güzel.ancak insanın elini tutabileceği arkadaşlıklar daha farklıdır.
offf bende bu dertten yakinanlardanimhic arkadasim kimsem yok konusmaya cok ihtiyacim var.kaldigim sehirde yeniyim daha dogrusu türk de cok az kimseyi tanimiyorum.off yaa cok bunaldim bende arkadas istiyooorrruummmmm.ama güvenilir sonradan sirtimdan vurmayacak yüzüme gülüp arkamdan konusmayacak birini istiyorum
evlenmeden önce olsaydı sana rkadaşlık ederim benim ailemde uzunköprüdeler..ama şu anda ben çorluda yaşıyorum malesef..ama sıkılıyorsan buradanda arkadaşık kurarım senle sorun değil..
bu arada yalnızlığına çare olarak spor salonuna gidebilirsin..orada eminim çok iyi arkadaşlıklar kuracaksın..çocuğunuda yanına alabilirsin eğlenirsiniz
merkeze uzak bi yerde oturuyorum çocukla ulaşımım çok zor oluyor. etrafımda çocuk parkı var ama bu günekadar hiç yaşıtım yada sıcak kanlı biri karşıma çıkmadı.3 yaşında kreşe yazdırıp işe başlamayı veya kursa gitmeyi düşünüyorum zaten ben şuan için can arkadaş bulabilirim ümidiyle açtım konuyu.ayrıca dikkatli okumamışsınız sanalda değil reel de arkadaş olmak istiyorum ki yaşadığım ili de bu yüzden belirttim cvp için tşkler..
Anladım canım ama ben aslında sanal ortam arkadaşlığı istediğini düşünerek yazmamıştım.Çünkü insanın gene yolu bazen bilgisayara düşüyor.Bende aynı sorunları yaşıyorum.Aslında da seni gayet iyi anlıyorum.benim de duvarlarla konuştuum çok oldu.Çocuk küçükken bunlar maalesef oluyor.Ben Türkiye'deyken çocuğum bir yaşındayken de çalışıyordum.O yüzden çok boğulmamıştım.Ama inan bir yabancı ülkede yalnızlık çekmekle kendi ülkende çekmek çok farklı.aman tanrım ne güzel herkes türkçe konuşuyor.Çatlasamda belki kendimi anlatacak birini bulabilirim ümidi.
inşallah bir sürü arkadaşın olur sende inanmazsın ama her şey zamanla oluyor.çevre birden gelişiyor.onun tanıdığı, tanıdığının tanıdığı derken.Yanlış anlama yüzündende ayrıca özür dilerim canım.
Bence yine de netten tanışıp reelde görüşeceğiniz arkadaşlarınıza dikkat edin.
Ben olsam güvenmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?