çok yaşlı hissediyorum..

Marcenko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
183
124
23
daha 18 yaşındayım ama kendimi o kadar yaşlı hissediyorum ki.. her şey çok hızlı gelişti hayatımda.. üniversite 3.sınıftayım şimdi, okulun sistemi gereği böyle, ama 2 sene sonra mezun olacağım. yaşa takılmayıp asıl derdimle ilgilenebilirseniz sevinirim.. komedi malzemesi yapılmasından hoşlanmıyorum..

normalde sınıfta yaşı en küçük olan benim ama çok yaşlı hissediyorum.. sınıftakiler konuşurken gülüp eğlenirken " ne güzel eğleniyorlar, gençliklerini yaşıyorlar" diye düşünüyorum.. hayatı bu kadar hızlı yaşayınca fazla mükemmelliyetçi oldum, çevrem de öyle zaten.. benim hata yapma lüksüm yokmuş gibi hissettiriyor herkes bana.. ya ben hiçbir zaman hoppidi böyle enerji dolu arkadaşlarıyla gezen tozan gencecik bir kız olamadım, hep büyüklerin örnek gösterdiği, çalışkan düzgün kızdım.. zaten boyum çok uzun, beni daha da büyük zannediyorlar yaş olarak.. hiçbir zaman böyle enerjik yaşının kızı olamayacağım..

hayat akıp gidiyor ve ben yetişemiyorum kaçırıyorum eğlencesini gibi geliyor.. niye böyleyim, hep farklıydım ama hayatını yaşayan farklı da olan bir genç kız gibi olabilirdim.. niye olamıyorum, niye kendimi çok yaşlı hissediyorum.. :KK43:

Son düzenleme:
daha 18 yaşındayım ama kendimi o kadar yaşlı hissediyorum ki.. her şey çok hızlı gelişti hayatımda.. 3-4 yaşında okumayı yazmayı öğrenmişim, ailem 5 yaşında ilkokula başlatmış beni. lise biter bitmez üniversiteyi kazandım, hazırlığı atladım, üniversite 3.sınıftayım şimdi..

normalde sınıfta yaşı en küçük olan benim ama çok yaşlı hissediyorum.. sınıftakiler konuşurken gülüp eğlenirken " ne güzel eğleniyorlar, gençliklerini yaşıyorlar" diye düşünüyorum.. hayatı bu kadar hızlı yaşayınca fazla mükemmelliyetçi oldum, çevrem de öyle zaten.. benim hata yapma lüksüm yokmuş gibi hissettiriyor herkes bana.. ya ben hiçbir zaman hoppidi böyle enerji dolu arkadaşlarıyla gezen tozan gencecik bir kız olamadım, hep büyüklerin örnek gösterdiği, çalışkan düzgün kızdım.. zaten boyum çok uzun, beni daha da büyük zannediyorlar yaş olarak.. hiçbir zaman böyle enerjik yaşının kızı olamayacağım..

hayat akıp gidiyor ve ben yetişemiyorum kaçırıyorum eğlencesini gibi geliyor.. niye böyleyim, hep farklıydım ama hayatını yaşayan farklı da olan bir genç kız gibi olabilirdim.. niye olamıyorum, niye kendimi çok yaşlı hissediyorum.. :KK43:

sen kimlikte 18, normalde 81 sanirim.
Allah yardimcin olsun, bu yaşta bu hissiyat.

sen kimlikte 18, normalde 81 sanirim.
Allah yardimcin olsun, bu yaşta bu hissiyat.
ne yazık ki.. ben de yaşamak istiyorum aslında yaşımı, daha çok gencim ama ruhum bitti sanki.. öyle özeniyorum ki sınıftaki okuldaki kızlara, ki biliyorum başarısız düzgün olmayan kızlar ama onlar benden daha mutlu, onları sevenler bile var..

5yasinda okula basladim,17 yaşında liseyi bitirdim sen nasil üniversite 3 oluyorsun? Ben ilk sene kazanamadim su an 20yim ve universite ikideyim,yasinda eksiklikler var:KK47::KK45:

5yasinda okula basladim,17 yaşında liseyi bitirdim sen nasil üniversite 3 oluyorsun? Ben ilk sene kazanamadim su an 20yim ve universite ikideyim,yasinda eksiklikler var:KK47::KK45:
hakikaten ya
ben de 5 yaşında başladım
17 de liseden 21 de üniversiteden mezun oldum
liseyi de üniyi de 4 sene okudum

ya liseyi de 3 sene okudu arkadaş
ya da bu işte bi yanlışlık var

eksiklik yok, bizim okulun sistemi farklı. 2014 girişliyim, yine 2018'de mezun olacağım ama 3.sınıf görünüyorum.

Mutlu olmanın ilk şartı elindekilerinin kıymetini bilmek. Sanada en güzel nimet üstün zeka verilmiş daha ne olsun. Ha o arkadaslara da özeniyorsan Zor değil git aralarına karış. Ama baktın bu güldüren geyik muhabbetleri seni sarmıyor demekki seni mutlu edecek şey başarı. Ve anlattığına göre bu konuda iyisin daha ne olsun.

hakikaten ya

Hesap yapiyorum sabahtan yok dedigi tutmuyor beynim yandı :KK53:

hakikaten ya

Liseyi 3 senede okuyamaz bence yaşı küçük daha

Bide hazırlığı atlamissin kablolar yandı şuan bende

hakikaten ya

Hesap yapiyorum sabahtan yok dedigi tutmuyor beynim yandı :KK53:
açıkladım yukarıda..
2014 girişliyim, 2018de mezun olacağım ama bizim okulun sistemi farklı krediden ötürü 3.sınıfım şu an.

eksiklik yok, bizim okulun sistemi farklı. 2014 girişliyim, yine 2018'de mezun olacağım ama 3.sınıf görünüyorum.
2014 girişli olabilmen icin 16yasinda universiteyi kazanmis olman gerekiyor. 5yaşında basladiysan liseyi 17de bitiriyorsun,e seni lise 3te üniye mi verdiler?

2014 girişli olabilmen icin 16yasinda universiteyi kazanmis olman gerekiyor. 5yaşında basladiysan liseyi 17de bitiriyorsun,e seni lise 3te üniye mi verdiler?
asıl derdim bu değildi ama herkesin dikkatini bu çekti..
17 yaşında 2014'te okulu kazandım, okulun sistemi farklı olduğundan staj vs.. 3.sınıf görünüyoruz.. ama 2018de mezun olacağız..

Back
X