çok yaşlı hissediyorum..

daha 18 yaşındayım ama kendimi o kadar yaşlı hissediyorum ki.. her şey çok hızlı gelişti hayatımda.. üniversite 3.sınıftayım şimdi, okulun sistemi gereği böyle, ama 2 sene sonra mezun olacağım. yaşa takılmayıp asıl derdimle ilgilenebilirseniz sevinirim.. komedi malzemesi yapılmasından hoşlanmıyorum..

normalde sınıfta yaşı en küçük olan benim ama çok yaşlı hissediyorum.. sınıftakiler konuşurken gülüp eğlenirken " ne güzel eğleniyorlar, gençliklerini yaşıyorlar" diye düşünüyorum.. hayatı bu kadar hızlı yaşayınca fazla mükemmelliyetçi oldum, çevrem de öyle zaten.. benim hata yapma lüksüm yokmuş gibi hissettiriyor herkes bana.. ya ben hiçbir zaman hoppidi böyle enerji dolu arkadaşlarıyla gezen tozan gencecik bir kız olamadım, hep büyüklerin örnek gösterdiği, çalışkan düzgün kızdım.. zaten boyum çok uzun, beni daha da büyük zannediyorlar yaş olarak.. hiçbir zaman böyle enerjik yaşının kızı olamayacağım..

hayat akıp gidiyor ve ben yetişemiyorum kaçırıyorum eğlencesini gibi geliyor.. niye böyleyim, hep farklıydım ama hayatını yaşayan farklı da olan bir genç kız gibi olabilirdim.. niye olamıyorum, niye kendimi çok yaşlı hissediyorum.. :KK43:
Ha ha hakendimi okudum resmen. Düğünüm de nasıl oynucam falan diodum o kadar içim geçmiş benimbenim babam ölmüştü tam ergenligim de bide çok borcumuz vardı. Bunların sorumluluklarini annemle ben üslenince gencligimi yaşamadan hep olgun ve mantıklı davranmak zorunda kaldım çünkü hayat benim için çok zordu

Yok bildigimiz sinifmis 3.sinif ( :KK53::KK53::KK53:)
Akıl sağlığından şüphe duymaya başladım susmaz mısın sen yahu..
İstemediğin bir bölümde istemediğin şehirde okuyormuşsun yapamadıklarının sinirini benden çıkarma tatlım, istediği yerlerde okuyanlara da taş atma olur mu :KK60:

Akıl sağlığından şüphe duymaya başladım susmaz mısın sen yahu..
İstemediğin bir bölümde istemediğin şehirde okuyormuşsun yapamadıklarının sinirini benden çıkarma tatlım, istediği yerlerde okuyanlara da taş atma olur mu :KK60:
http://tinypic.com/r/2cxu59i/9
Senin hayalini bile kuramayacagin kapisindan gecemeyecegin bir universitede okuyorum tatlim sen derdine yan:KK53::KK53:

Senin hayalini bile kuramayacagin kapisindan gecemeyecegin bir universitede okuyorum tatlim sen derdine yan:KK53::KK53:
Valla mutlu olmadığın zaman ister Boğaziçi'de okusan da kendini boğazdan atarsın, senin şu an ruh halinde olduğu gibi :)
İlla kanıt illa transkript göstermem gerekiyormuş susman için, derdimizi paylaşıyoruz illa köstek olma derdindesin ya devam et böyle, istemediğin bir yerde okumanın mutsuzluğunda boğul :KK60:

Valla mutlu olmadığın zaman ister Boğaziçi'de okusan da kendini boğazdan atarsın, senin şu an ruh halinde olduğu gibi :)
İlla kanıt illa transkript göstermem gerekiyormuş susman için, derdimizi paylaşıyoruz illa köstek olma derdindesin ya devam et böyle, istemediğin bir yerde okumanın mutsuzluğunda boğul :KK60:
:KK53::KK53: senin gibi istenmeyen sevilmeyen asosyal bi pisirik olacagima oncesinde asla dedigim yere gelip fevkalade universite hayati yasadigim icin bogulamiyorum nolur kusura bakma:KK59:

Hala 20-21 yaşında mezuna kalan arkadaşlarımın yanında gayet de hızlıyım.
Bar köşelerinde gezip tozmak 10 sevgili değiştirmek hızlı yaşamak değil, bunları yaşamayınca da pasif ya da asosyal olmuyorsun.

Ne istiyorsun peki evladım ben çözemedim?? Kendinde değiştirmek istediğin nedir anlayamadım??

Bu arada o aşağıladığın aktiviteleri ben üniversitede yaptım gayet eğlenceliydi. Gece gezmesine de gittim, 10 kez sevgilimi değiştirmedim ama bolca flört ettim göz kırptım çapkın takıldım, bir de spor klubüne üyeydim Eğlenmek için en çok zaman ve insan üniversitede oluyor zaten, bu imkanları değerlendiren insanlara tepeden bakmışsın evladım sonra da babaanneyim demişsin neden acaba?!?

Üniversite sadece ders değil sosyal yönden de bakmak gerek. Ben hem çok iyi vakit geçirdim hem çok iyi şekilde mezun olup yurtdışına çok iyi bir okula bursla gittim. Hem mutlu hem başarılı olmamak için sebep yok ki. Hayatı gençken yaşamak kaçırmamak gerek bence.

Ne istiyorsun peki evladım ben çözemedim?? Kendinde değiştirmek istediğin nedir anlayamadım??

Bu arada o aşağıladığın aktiviteleri ben üniversitede yaptım gayet eğlenceliydi. Gece gezmesine de gittim, 10 kez sevgilimi değiştirmedim ama bolca flört ettim göz kırptım çapkın takıldım, bir de spor klubüne üyeydim Eğlenmek için en çok zaman ve insan üniversitede oluyor zaten, bu imkanları değerlendiren insanlara tepeden bakmışsın evladım sonra da babaanneyim demişsin neden acaba?!?

Üniversite sadece ders değil sosyal yönden de bakmak gerek. Ben hem çok iyi vakit geçirdim hem çok iyi şekilde mezun olup yurtdışına çok iyi bir okula bursla gittim. Hem mutlu hem başarılı olmamak için sebep yok ki. Hayatı gençken yaşamak kaçırmamak gerek bence.

Teşekkür ederim ablacım yorumların için. O aktiviteleri aşağılamıyorum, yalnızca toplumda genel bir kanı vardır ya bunları yapmayan genç değildir, genç hayatını yaşar vs diye. Bu görüşe katılmadığımı belirtmek için yazdım. Sosyal yönden bir sıkıntım yok, arkadaşlarımla yeri geldiğinde ders de çalışıyoruz yeri geldiğinde eğleniyoruz da. Sıkıntı şurada, arkadaşlarımın muhabbeti bana çocukça geliyor. Olay bundan ibaret, yoksa asosyal pasif bir halim yok yukarıdakiler saçmaladığı gibi.

Tr derecesiyle kazandığım okulu, bu yaşta hızlıca 3.sınıf olmamı çekemeyip, kendi kazandığı 2 yıllık okulu başka başlıkta "hukuk tıp falan değil ama kötü bir bölümde değil bence:44:" diye anlatan, sonra buraya gelip "dünyanın en güzel okulu fevkalade" diye pazarlamaya çalışan trollere sinirleniyorum. Nereden biliyor benim tıp hukuk okumadığımı, böylesi yorumlara sinirleniyorum. Yoksa size ve sizin gibi düzgün yorum yapanlara değil. Çok teşekkür ederim :oops::KK48:

Teşekkür ederim ablacım yorumların için. O aktiviteleri aşağılamıyorum, yalnızca toplumda genel bir kanı vardır ya bunları yapmayan genç değildir, genç hayatını yaşar vs diye. Bu görüşe katılmadığımı belirtmek için yazdım. Sosyal yönden bir sıkıntım yok, arkadaşlarımla yeri geldiğinde ders de çalışıyoruz yeri geldiğinde eğleniyoruz da. Sıkıntı şurada, arkadaşlarımın muhabbeti bana çocukça geliyor. Olay bundan ibaret, yoksa asosyal pasif bir halim yok yukarıdakiler saçmaladığı gibi.

Tr derecesiyle kazandığım okulu, bu yaşta hızlıca 3.sınıf olmamı çekemeyip, kendi kazandığı 2 yıllık okulu başka başlıkta "hukuk tıp falan değil ama kötü bir bölümde değil bence:44:" diye anlatan, sonra buraya gelip "dünyanın en güzel okulu fevkalade" diye pazarlamaya çalışan trollere sinirleniyorum. Nereden biliyor benim tıp hukuk okumadığımı, böylesi yorumlara sinirleniyorum. Yoksa size ve sizin gibi düzgün yorum yapanlara değil. Çok teşekkür ederim :oops::KK48:

Valla akıllı, enrellektüel insanlardan kurulu çevre istiyorsan tavsiyem doktoraya yönelmen, ciddiyim. Toplumun çoğu boş beleş zaten, Pucca dışında yazar okuyan insan az :KK66: Yüksek öğrenimin iyi ünvlerden birindeyse, zaten okuma araştırma vb entellektüel merakı olan insanlar geliyor.

Ama çok entellektüel veya eğitimli olmatan insanlar da gayet eğlenceli olabiliyor es geçmemek lazım. Tamam felsefe konuşamazsın mesela ama kız muhabbeti yaparsın, takılırsın. Bizim çok süper fal bakan bir komşumuz var ilkokul mezunu mu ne ama süper eğlenceli bir hatun, karısını döven karşı komşusu adamı evire çevire dövdüydü :) :) Kuaförüm eğlenceli bir adam, kaşlarımı yapan hatun da, terzim de.

Yani diyeceğim o ki, ne kadar çok farklı insan tanırsan hayata o kadar çok farklı yerden bakıyorsun. Hep kendine benzer insanlarla arkadaşlık edersen hep aynı noktada duruyorsun. Ne kadar değişik çeşit insan, o kadar çok eğlence diyorum.

Kız on kere açıklamış, ilk mesajında bile gayet açık durum, halen neyin derdindesiniz. Konu sahibi hayat tarzını değiştirmelisin, bu konuda arkadaşların, dinlediğin müzikler, renkler, filmler, kıyafetler bile önemli. İyi bir yönlendirmeye ihtiyacın var, psikologtan yardım alabiliyorsan al bence.

Valla akıllı, enrellektüel insanlardan kurulu çevre istiyorsan tavsiyem doktoraya yönelmen, ciddiyim. Toplumun çoğu boş beleş zaten, Pucca dışında yazar okuyan insan az :KK66: Yüksek öğrenimin iyi ünvlerden birindeyse, zaten okuma araştırma vb entellektüel merakı olan insanlar geliyor.

Ama çok entellektüel veya eğitimli olmatan insanlar da gayet eğlenceli olabiliyor es geçmemek lazım. Tamam felsefe konuşamazsın mesela ama kız muhabbeti yaparsın, takılırsın. Bizim çok süper fal bakan bir komşumuz var ilkokul mezunu mu ne ama süper eğlenceli bir hatun, karısını döven karşı komşusu adamı evire çevire dövdüydü :) :) Kuaförüm eğlenceli bir adam, kaşlarımı yapan hatun da, terzim de.

Yani diyeceğim o ki, ne kadar çok farklı insan tanırsan hayata o kadar çok farklı yerden bakıyorsun. Hep kendine benzer insanlarla arkadaşlık edersen hep aynı noktada duruyorsun. Ne kadar değişik çeşit insan, o kadar çok eğlence diyorum.
Zaten bölüme başlarken akademik hayatta ilerlemeyi düşünüyordum, hala da notları yüksek tutup yüksek lisans doktora yapmak istiyorum. Sadece ontolojik felsefenin hayattaki yeri vs vs konuşmalar değil, survivor u da tartışabileceğim konuşabileceğim insanlar da eğlenceli oluyor yoksa böyle boynunda fularlı bi kız değilim ben ahaha :-)

Kız on kere açıklamış, ilk mesajında bile gayet açık durum, halen neyin derdindesiniz. Konu sahibi hayat tarzını değiştirmelisin, bu konuda arkadaşların, dinlediğin müzikler, renkler, filmler, kıyafetler bile önemli. İyi bir yönlendirmeye ihtiyacın var, psikologtan yardım alabiliyorsan al bence.
Hay ellerine sağlık ablam.. Asıl derdimi anlayabildin ya.. :KK60::KK60:Şükür psikologdan yardım alacak durumum var ama gitsem ne diyeceğim pek bilmiyorum, ne anlatacağımı bilsem saniyesinde randevu alırım.

Hay ellerine sağlık ablam.. Asıl derdimi anlayabildin ya.. :KK60::KK60:Şükür psikologdan yardım alacak durumum var ama gitsem ne diyeceğim pek bilmiyorum, ne anlatacağımı bilsem saniyesinde randevu alırım.
Buraya yazdıklarını söyle, enerjinin akranlarına göre çok zayıf olduğunu, olaylara karşı soğukkanlı ve olgun duruşlu olduğunu, sanki yaşının şuanki yaşından daha büyük olduğunu söyleyebilirsin. Bir de bir-iki haftalık tatil ilk etapta sana iyi gelebilir arkadaşlarınla birlikte kafa dağıtacağın birşeyden bahsediyorum, istanbuldaysan şilede falan 1 haftalık evler kiralayabilirsiniz kişi başına da ucuza geliyor öyle. Yada yurtdışına çıkmak eğlenceli gelebilir. İnsanın ruh halinde müziklerin çok etkili olduğuna inanıyorum ben, bollywood müziklerini kesinlikle tavsiye ederim, hint müzikleri her zaman kıpır kıpır. Renkler de önemli, cart renkleri kullanmaktan korkma, önceden hep pastel tonları kullanan biriydim, bir arkadaşımın tavsiyesiyle hayatımda bunu uyguladım ve gerçekten etkili oldu benim için. Umarım atlatırsın kısa zamanda. He birde enerjisi düşük olan insanlardan uzak dur, mümkün olduğunca kıpır kıpır ve geveze insanlarla takıl derim (:

Buraya yazdıklarını söyle, enerjinin akranlarına göre çok zayıf olduğunu, olaylara karşı soğukkanlı ve olgun duruşlu olduğunu, sanki yaşının şuanki yaşından daha büyük olduğunu söyleyebilirsin. Bir de bir-iki haftalık tatil ilk etapta sana iyi gelebilir arkadaşlarınla birlikte kafa dağıtacağın birşeyden bahsediyorum, istanbuldaysan şilede falan 1 haftalık evler kiralayabilirsiniz kişi başına da ucuza geliyor öyle. Yada yurtdışına çıkmak eğlenceli gelebilir. İnsanın ruh halinde müziklerin çok etkili olduğuna inanıyorum ben, bollywood müziklerini kesinlikle tavsiye ederim, hint müzikleri her zaman kıpır kıpır. Renkler de önemli, cart renkleri kullanmaktan korkma, önceden hep pastel tonları kullanan biriydim, bir arkadaşımın tavsiyesiyle hayatımda bunu uyguladım ve gerçekten etkili oldu benim için. Umarım atlatırsın kısa zamanda. He birde enerjisi düşük olan insanlardan uzak dur, mümkün olduğunca kıpır kıpır ve geveze insanlarla takıl derim :-)
Şarkı dinlemeye başladım bilee :KK31::KK72:
İnşallah ablacım çooooooook teşekkür ederim tavsiyelerin için hepsini uygulamaya çalışacağım :-)

Tam yeni bir kitap okudum. Kadının hastalarından biri buna benzer bir vakaydı. Kitabın adı madalyonun içi bakmak istersen. Bence kendin ol yeter kasma kim nasılmış, kim kötüymüş ama arkadaşı varmış seviliyormuş falan... boşver bunları. Bence herkesin kendini daha rahat hissedeceği dönemler, , arkadaşlar vardır. Siz daha bunu bulamamış olabilirsiniz

Tam yeni bir kitap okudum. Kadının hastalarından biri buna benzer bir vakaydı. Kitabın adı madalyonun içi bakmak istersen. Bence kendin ol yeter kasma kim nasılmış, kim kötüymüş ama arkadaşı varmış seviliyormuş falan... boşver bunları. Bence herkesin kendini daha rahat hissedeceği dönemler, , arkadaşlar vardır. Siz daha bunu bulamamış olabilirsiniz

Gülseren Budayıcıoğlu, değil mi yazarı.. Zaten yolumun üzerinde Remzi Kitabevi, oraya sorarım var mı diye. Teşekkür ederim, ben de biliyorum kasmamam ve şu an hayatımın tadını çıkarmam gerektiğini ama nafile.. Ne yazık ki çok şekilci, mantıklı ve fazla inceleyen biriyim.

Beni anlatmışsın bende böyle yim belki de yaşadıklarımdan dolayı ama nasıl deyim biraz dağıtsam bile hemen derim kendine gel diye.Alışmışım böyle olmaya arkadaşlarım da kendim gibi ve kendim gibi olmayan kişilerle anlaşamıyorum. örnek bir ara farklı bir gurupta takılmıştım tek konuştukları dedikodu tanımadıkları kişiler hakkında bile dedikodu yapıyolar ve bunlar tam da anlattığın gibi hep neşeliler eğleniyorlar ama ben dayanamadım kendi arkadaş çevrem bana yetiyor.Yaşım 19 ve bu şekilde mutluyum bence kendini asla değiştirme sen busun bu şekilde mutlu olabilirsin hem olgun insanlar zorluklar sıkıntılar karşısında daha dirençli oluyor hayat hep kakara kikiri ile geçmez esas zorluklarla karşılaştığında kişiliğinin avantajını göreceksin.:KK54:

Back
X