Evet bunu bana kendi annem söylüyor. Çocuğumun arkasında sürekli tabak ile gezmem gerekiyormus , yemek istemediği zaman ısrar etmiyor ye demiyormuşum, o ne yemesi gerektiğini bilemezmiş , bana acıktım dediğinde zaten tansiyonu şekeri düşmüş oluyormus ben nasıl onun ağzına bakar beklermişim. Bu arada hayatımızda paketli gıda hazır meyvesuyu dahi yok , kızım 4 yaşında ve boyu da uzun. Ha birde zayıfmış benim çocuğum. Bunun sebebi de anneme göre bizim uzun olmamız, yoksa ben besleyemiyormuşum. Kendisi sürekli çocuğa ye diye ısrar ediyor . Doydum diyor mesela kızım, illa ısrar. En sonunda bağırıyor çocuk , yemek saati işkence saatine dönüyor resmen. Bana göre ise , bizim aramızdaki ilişkinin zedelenmemesi herseyden önemli, yemek dahi aramızda bir sorun olamaz , bunun için onunla sorun yaşayamam , açım diyorsa yer , günlük mesela bir yumurta süt meyve yoğurt et bir miktar yediyse benim için tamamdır , gerisine zorlamam . Haftada iki gün balık vs mutlaka yer ama Zayıf olması da sorun değil benim için. Sizler sürekli ısrar mı ediyorsunuz , bilmiyorum belki de ben fazla rahatımdır bu konuda . Sadece bu konuda değil mesela dışarı çıkacağız , kendısı bişey giymek istiyor, üstü sarı altı yeşil ortası kırmızı yani karmakarışık saçma sapan :) güzel olmuş deyip izin veriyorum istediği gibi çıkmasına. ben çocuğa düzen öğretmiyormusum sureklı bunları soyleyıp duruyor . Keşke anneliği bu kadar kolay eleştirmese kimse
Son düzenleme: