Çok yıprandım

aysegul7777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2017
26
12
3
46
İki çocukla bosandim. Yanlış insana güvendim. Şimdi eşimle yeniden barışma istiyoruz. Çocuklar çok yıprandım. Sabahları kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyor. Anlatılmaz bir his. Yerimde duramıyorum bazen. Ve en kötüsü çok yalnız hissediyorum kendimi. Dünyanın dışına itilmek gibi. Herkes mutlu bi ben boyleymisim gibi. İntiharı düşündüğüm zamanlar bile oldu. Kendimi yenemedim yalnızlığın yenemedim

İki çocukla bosandim. Yanlış insana güvendim. Şimdi eşimle yeniden barışma istiyoruz. Çocuklar çok yıprandım. Sabahları kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyor. Anlatılmaz bir his. Yerimde duramıyorum bazen. Ve en kötüsü çok yalnız hissediyorum kendimi. Dünyanın dışına itilmek gibi. Herkes mutlu bi ben boyleymisim gibi. İntiharı düşündüğüm zamanlar bile oldu. Kendimi yenemedim yalnızlığın yenemedim
Eski eşle yani yanlış insanla mı barışıyorsunuz?
Hem barışıyorsunuz neden yalnızım diyorsunuz?
Çocuklar derken bize mi sesleniyorsunuz?

öncelikle intihar fikrini atın kafanızdan. o kadar da güçsüz değilsinizdir, üstelik iki çocuk annesisiniz.

yalnız neden boşanmıştınız? yanlış insana güvendim demişsiniz ama şimdi o insanla yeniden barışıyosunuz.

Cocuklarla yipranmissin. Heyecan aramissin ama hayalindekiler olmadi. Simdi eski esine donuyorsun. Eski esin aynisini yapsaydi ve ben donerdim diyorsan donebilirsin.

Dayak, aldatma ve psikolojik şiddet yoksa yeniden iletişim kurup çabalayın.
Ama bunlardan biri bile varsa üzgünüm...
Hem çocuklarınızın hem kendinizin hayatını mahvetmek üzeresiniz.

Back
X