- 9 Temmuz 2017
- 260
- 141
- 33
- 35
- Konu Sahibi beutyandbeast
-
Şu açıklamadan sonra ne denilse boş sanırım. Düzeltmek için bi çabası olmayan adama ne denilebilir ki?ve sorunum hakkında yapabileceği hiççççbirşey yokmuş!!
Ya aslında sabah staj yapıp akşam okula gittiğim için, oda gün içinde işte olduğu için mesajlaşmalar kesik kesik.. benim için fazla bile denebilir, o konuda problemim yokGün içinde iletişiminiz telefonlaşmalarınız yeterli seviyede mi sizce?
Kenarda dur, işten bunalınca seninle takılır eğlenirim arada, demiş.Ya aslında sabah staj yapıp akşam okula gittiğim için, oda gün içinde işte olduğu için mesajlaşmalar kesik kesik.. benim için fazla bile denebilir, o konuda problemim yok
çok haklısınız, zaten bende dediğim gibi bir kaç gün sonra uzaklaşmaya, soğumaya ondan kopmaya başlıyorum, hayatımda yokmuş gibi hissediyorum, sonra görüşüyoruz yine yeni tanışmışız gibi oluyorum.Ben normalde haftaıcı cıkmam sayende asıyorum galiba bu durumu dıyıp, hafta ıcı sizinle ıctgı kahveden lutuf gıbı bahsetmesi asırı iticı. Cok sevimsiz bir adam.
Size asık degıl, duygularınız karsılıklı olsaydı sızın gıbı hıssederdı. Hele de ılıskının Bukadar basındayken.
Orda durun ıstıyor. Ama sizden iyisini bulursa, anında sızı harcar.
Böyle bırınden sogumak yerine gorusmek istiyorum demenız de ayrıca ilginc.
Böyle adamlara ezdirmeyın gururunuzu. Yarın sevilmeyi hakeden bırı cıktıgında karsınıza enerjiniz bıtmıs olacak. Bu sefer seveni sevemeyeceksiniz
Verin yolu, haftasonu görusecegı bırıyle beraber olsun.
Seni kırmak uzmek asla istemem. Istedıgın seyler insani ve olması gereken seyler cıftler arasındaçok haklısınız, zaten bende dediğim gibi bir kaç gün sonra uzaklaşmaya, soğumaya ondan kopmaya başlıyorum, hayatımda yokmuş gibi hissediyorum, sonra görüşüyoruz yine yeni tanışmışız gibi oluyorum.
Ama yan yanayken de hissettiriyor, sanki gerçekmiş gibi. Buarada 3 haftalık bir ara vermiştik(ben artık görüşmemek istemiştim), sonrasında normal bir mesaj attı tekrar görüşmeye başladık, ve bana söylediği ilk şey ' bence sorun sorun yok ara vermemizde iyi oldu bunda da var bir hayır, çünkü yaşadığımız şeyin duygularımızın gerçek olduğunu anladık, en azından ben anladım' dedi. Bunları da söylerken o kadar pozitif enerji saçıyor ki bakışları, gülümseyişi inandırıcı geldi. (buarada biz, aşkım hayatım seni seviyorum sana ölüyorum modunda değiliz sadece cümle aralarını yakalayabiliyorum bana karşı ne düşündüğünü anlayabilmek için, farketmişsinizdir sizde:) ) ..
Bu arada şunu da yazmayı unutmuşum; Ben onunda daha sık görüşmek istiyorum konuşmasını yaptıktan sonra ve bana konumda anlattığım cevabı verdikten sonra, geçen cuma görüştük, aslında ben ona eğlenmeye gitmek istiyorum demiştim, peki seni ben güzel bir yere götüreceğim dedi ve mum ışığında romantik bir yemeğe gittik. ..
Beyin yapımız çok farklı aslında adamla.. Ya da onun için bencil demek daha mı doğru olur?
Bilemedim ben valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?