çok yoğun olduğunu söyleyen erkek modeli

Devam etmeye değer mi günlerdir düşünüyorum inanın.
Karar veremedim, net bir şey olsun ya kesilsin ya devam etsin istiyorum aslında, bu tarz beni ikilemde bırakan şeyler değilde..

Bu arada size çok katılıyorum, kaç yıllık iş hayatım oldu şuan hem master hem iş bir arada yürütüyorum, mantıken ondan daha yoğunum ama sosyal hayatıma da gayet devam ediyorum, çok spesifik bazı günler asla evden çıkamayacak kadar yorgun oluyorum, ama asla onun kafasında ki (ya da bana sunduğu bahanesinde ki) garip bir hayat düzenim yok.
Aslında empati yapıyorum, en azından sırf ilişkiyi devam ettirebilmek için çok yorgun olduğum bazı günlerde bile vakit ayırabilirdim :/

Zaman ayıramamak farklı anlarsın yoğundur görüşmek istiyodur özlemiştir ama eli mahkumdur. Ama bunda özlemde yok seven sevdiğini özlerrr . Belki kişiliği böyle ve bunu yıkmak zaman gerektiricek . Eğer kabul ediyosan kendinden ödün verceksen değiştirme gücün varsa devam et .Yoksa çok zor

Kenarda dur, işten bunalınca seninle takılır eğlenirim arada, demiş.
Siz flört eden bir çift değilsiniz çünkü sıradan arkadaşlarından farkınız yok.
aslında dürüst olayım mı? bunu açık açık söyledi aslında. Ama kibar versiyonunu :) ' o kadar yorulmuş ve stresli hissettiğim zamanlarda seni düşünüyorum, ya da seninle görüştükten sonra deşarj oluyorum, huzur buluyorum, bunaldığımda kaçtığım gizli bahçem gibisin' gibi gibi birşeyler demişti. Tabi böyle tatlı dille söyleyince (bknz. laf ebesi) kulağa çok hoş geliyor ruhunu okşuyor.

Bir adam ilişkinin tam merkezine sizi oturtmak zorunda değil buradaki tüm kızlar gönder gitsin demiş çünkü hepsi ilişkiyi adamı kafeslemek olarak görüyor olmalı . Gayet mantıklı aklı başında kendini asıl kimliginden ayırmayan ve ilişkiyi tadında yaşamaya çalışan birini gördüm keşke bekar kardeşim olsa da bana yonlendirseniz yol vermek istediğiniz için böylesi anlamsız bir sebeple .. erkekler kadınlar kadar duygusal varlıklar değiller onlar için evet haftada bir makul gelebilir ve size bu konuda yapabileceğim daha fazla şey yok demesi fazlası ile dürüstçe size yol ver gazı verenler evlenince aşk bitti eşim dışarıya yöneldi diyen tipler unutmayın

Aşık değil size.

Yahu yapmayın böylesi cümleleri ömür billah duyamayan kadınlar varken altında nasıl art niyet arayabildiniz! Lütfen ayrılın bu cumlelerdeki naiflik ve benimsemeyi idrak edemeyecek bir ruh o adaminda ruhunu soldurur çünkü.. yol ver arkadaşım kendini gerçekleştirmiş birey olmayı becerebilmis olgun bir kadın bulabilmesi için yol ver gitsin hakettiğine çünkü siz olgunlukta sanırım değilsiniz

asıl siz yapmayın ya!
gerek konumu gerek bu mesajımı nasıl okudunuz, parça parça mı okudunuz? Adam çok tatlı dilli ruhumu okşuyor, bunun yanında konuştuklarını da bana hissettiriyor, hiç bir şey sormadığım halde sanki hissediyor gibi kafamda hiç soru işareti bırakmayacak kadar açık konuşuyor, beklentisini ve hislerini açıkça söylüyor, ve bunu seviyorum ona inanıyorum diyorum! Ayrıca beğendiğin, hoşlandığın adamı özlemek ve daha çok görme isteği olgunluk ya da olgun olmamak ile yorumlamak ne kadar doğru bilemedim.

Bana gereksiz işkolik geldi yani atomu parçalamıyor ya sonuçta altı üstü marketing yapıyor
Öyle biraz takıntılı iş konusunda sanıyorum :/ aslında anlıyorum bir hedefi var ve ona ulaşmaya çalışıyor, kafaya çok takmış.. Buluştuğumuz zamanlarda muhabbetimizin yarısı işi..
Ama pof hiçbirşeye engel olmadan ve daha fazla yormadan görüşme yöntemleride var, bi kahvecik, yada akşam yemeği zaten yiyoruz di mi beraber yesekya..

Ne demek bi kahve içsek. Adam kendini gerçekleştiriyor o bi kahve içme süresi içinde :)) akşam akşam komik geldi gerçekten. Bu adam seni yorar, hiç uğraşma derim.

sevme
sevmek için benim bile bi bu kadar daha zamana ihtiyacım var:)
sorun değil

Evet kibarca söylemiş ama siz cepte bir hanım arkadaşsınız, o kadar.
Siz de bu durumdan hoşnutsanız problem yok. Ama aşık olmayın sakın. Acı çeken sadece siz olursunuz. O yüzden siz de onu bir kanka olarak görün, yeni aşklara yelken açın.

nasıl ilerledi ve ne oldu merak ettim:)
Nişanlıyız. Çok pişmanım ve ayrılmaya çalışıyorum. Benim hazırladığım ve benimle yediği akşam yemeğini bile bana lütuf gören bir tip. Ha mesela cinselliğimizde şu şekil o isterse oluyor ben istersem de diyor kii 1 bardak su yetiyor bana 2.yi niye isteyeyim

Kurdeşen olursun bununla.

Beklentileriniz farklı bu adamla sizin. Devam ederse ilişkiniz yıpratıcı olur çünkü karşınızdaki adam bencil. Siz değil kiminle olursa olsun bu şekilde bir hayat sürer. Çok seviyorsanız devam edersiniz ama siz kendi hayatınızı yaşarsınız o kendi hayatını arada ortak beklentilerde buluşursunuz. Bu şekilde ilişkilerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…