- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi beutyandbeast
-
Devam etmeye değer mi günlerdir düşünüyorum inanın.Sizin sorun ettiğiniz şeyle hiç ilgilenmemiş farkında mısınız?
Yeryüzünde bir tek çalışan erkek arkadaşınız değil, hafta içi yorgunum diye çıkmamak sadece bahane. Beraber yenilecek bir yemek , içilecek bir kahve için ultra efor sarf etmesine gerek yok.
İlişkiyi gayet mantık çerçevesinde yaşayan, bir gün ona bir gün diye bölen, kendini sizin için yormayacak bir adam var karşınızda. Devam etmeye değer mi sizce bir düşünün.
nasıl ilerledi ve ne oldu merak ettim:)Benzer bi ilişki tecrübem oldu ve baya ilerledik ama bana cehennem oldu. Gönder gitsin net
aslında dürüst olayım mı? bunu açık açık söyledi aslında. Ama kibar versiyonunu :) ' o kadar yorulmuş ve stresli hissettiğim zamanlarda seni düşünüyorum, ya da seninle görüştükten sonra deşarj oluyorum, huzur buluyorum, bunaldığımda kaçtığım gizli bahçem gibisin' gibi gibi birşeyler demişti. Tabi böyle tatlı dille söyleyince (bknz. laf ebesi) kulağa çok hoş geliyor ruhunu okşuyor.Kenarda dur, işten bunalınca seninle takılır eğlenirim arada, demiş.
Siz flört eden bir çift değilsiniz çünkü sıradan arkadaşlarından farkınız yok.
Aşık değil size.3 aylık bir ilişki, flört diyelim. Haftada 1 gibi görüşüyoruz. Kendisi çok disiplinli, işine takık, düzenli bir adam gibi bir imaj çiziyor.
Mesela bir iki kez buluşmamız hafta içine denk geldi, 'biliyo musun ben normalde hafta içi akşam asla dışarı çıkmam sadece hafta sonu için program yaparım, ama senin sayende aşıyorum galiba bunu' gibi birşey söylemişti. Zaten buluşmalarımızda çok sıcak, içten, güvenilir konuşuyor, çok net anlatıyor kendini ve görüşmediğimiz süre içinde kafamda kurguladığım şeylerin cevabını asla baskılayıp sormadığım halde kendiliğinden muhabbet arasında anlatıyor... Her seferinde eve uçarak geliyorum, akabinde ki 2-3 gün boyunca aklımda sürekli o, içimde pozitif bir enerji ve güvende hissi..Ama sonra özlemeye başlıyorum ve cozurdamaya başlıyorum içten içe.. Evlerimiz birbirine 10dk lık yürüme mesafesinde. Bu arada kendisi bir şirkette satış-pazarlama yapıyor, yani 3 tane fabrika falan yönetmiyo o kadar yorulacak kadar ( bence).. Özlediğim ilk gün görüşmek istiyorum ve 'çok yorgunum bugün lütfen pas geçelim' cevabını alıyorum ve genel olarakta hafta içi bu bahanelerle görüşmüyoruz. .. Hafta sonu da 1 gün bana ayırıyor, diğer gün arkadaşlarıyla geçiriyor. Mesela program yaparken bana seçtiriyor ' cumartesi mi, pazar mı?'...
Bozuluyorum (içimden :) )...
Ben, birazda belki başlangıç aşamaları olduğundan heyecanlı yaşıyorum bu ilişkiyi, görüştüğümüz günlerde onda da aynısını hissediyorum, ama daha sık görüşemiyor olmamızın nedenleri beni tatmin etmiyor. Güvensiz hissetmeye başladım.
Geçenlerde biraz söyledim, daha sık görüşmek istiyorum, aksi halde ilk 2-3 günden sonra yavaş yavaş senden uzaklaşmaya başlıyorum, stabil kalamıyorum (gerçektende 1 hafta bana çok uzun geliyor sanki o arada ayrılmışız sonra barışmışız gibi)... Ona göre çok mantıksızmış bu cümlem ve bu düşünce tarzım :/ ikimizinde hayatı varmış, işi gücü çevresi arkadaşları sorumlulukları varmış buna rağmen gayet iyi görüşüyormuşuz, yazışıyormuşuz, onun modunda görüşmediğimiz günler içerisinde bir değişme olmuyormuş, ne kadar görüşmesekte uzaklaşmıyormuş ve kendini iyi hissetmeye devam ediyormuş, gayet huzurluymuş, frekansımız ve ilişki modumuz onu gayet tatmin ediyormuş, ve sorunum hakkında yapabileceği hiççççbirşey yokmuş!!
Evet aynen benimle böyle konuştu. böyle bir cevap beklemiyordum açıkçası. Sizce nasıl davranmam gerekir bu adama karşı?
Yahu yapmayın böylesi cümleleri ömür billah duyamayan kadınlar varken altında nasıl art niyet arayabildiniz! Lütfen ayrılın bu cumlelerdeki naiflik ve benimsemeyi idrak edemeyecek bir ruh o adaminda ruhunu soldurur çünkü.. yol ver arkadaşım kendini gerçekleştirmiş birey olmayı becerebilmis olgun bir kadın bulabilmesi için yol ver gitsin hakettiğine çünkü siz olgunlukta sanırım değilsinizaslında dürüst olayım mı? bunu açık açık söyledi aslında. Ama kibar versiyonunu :) ' o kadar yorulmuş ve stresli hissettiğim zamanlarda seni düşünüyorum, ya da seninle görüştükten sonra deşarj oluyorum, huzur buluyorum, bunaldığımda kaçtığım gizli bahçem gibisin' gibi gibi birşeyler demişti. Tabi böyle tatlı dille söyleyince (bknz. laf ebesi) kulağa çok hoş geliyor ruhunu okşuyor.
asıl siz yapmayın ya!Yahu yapmayın böylesi cümleleri ömür billah duyamayan kadınlar varken altında nasıl art niyet arayabildiniz! Lütfen ayrılın bu cumlelerdeki naiflik ve benimsemeyi idrak edemeyecek bir ruh o adaminda ruhunu soldurur çünkü.. yol ver arkadaşım kendini gerçekleştirmiş birey olmayı becerebilmis olgun bir kadın bulabilmesi için yol ver gitsin hakettiğine çünkü siz olgunlukta sanırım değilsiniz
Öyle biraz takıntılı iş konusunda sanıyorum :/ aslında anlıyorum bir hedefi var ve ona ulaşmaya çalışıyor, kafaya çok takmış.. Buluştuğumuz zamanlarda muhabbetimizin yarısı işi..Bana gereksiz işkolik geldi yani atomu parçalamıyor ya sonuçta altı üstü marketing yapıyor
Ne demek bi kahve içsek. Adam kendini gerçekleştiriyor o bi kahve içme süresi içinde :)) akşam akşam komik geldi gerçekten. Bu adam seni yorar, hiç uğraşma derim.Öyle biraz takıntılı iş konusunda sanıyorum :/ aslında anlıyorum bir hedefi var ve ona ulaşmaya çalışıyor, kafaya çok takmış.. Buluştuğumuz zamanlarda muhabbetimizin yarısı işi..
Ama pof hiçbirşeye engel olmadan ve daha fazla yormadan görüşme yöntemleride var, bi kahvecik, yada akşam yemeği zaten yiyoruz di mi beraber yesekya..
sevmek için benim bile bi bu kadar daha zamana ihtiyacım var:)Zaman ayıramamak farklı anlarsın yoğundur görüşmek istiyodur özlemiştir ama eli mahkumdur. Ama bunda özlemde yok seven sevdiğini özlerrr . Belki kişiliği böyle ve bunu yıkmak zaman gerektiricek . Eğer kabul ediyosan kendinden ödün verceksen değiştirme gücün varsa devam et .Yoksa çok zor
Evet kibarca söylemiş ama siz cepte bir hanım arkadaşsınız, o kadar.aslında dürüst olayım mı? bunu açık açık söyledi aslında. Ama kibar versiyonunu :) ' o kadar yorulmuş ve stresli hissettiğim zamanlarda seni düşünüyorum, ya da seninle görüştükten sonra deşarj oluyorum, huzur buluyorum, bunaldığımda kaçtığım gizli bahçem gibisin' gibi gibi birşeyler demişti. Tabi böyle tatlı dille söyleyince (bknz. laf ebesi) kulağa çok hoş geliyor ruhunu okşuyor.
Nişanlıyız. Çok pişmanım ve ayrılmaya çalışıyorum. Benim hazırladığım ve benimle yediği akşam yemeğini bile bana lütuf gören bir tip. Ha mesela cinselliğimizde şu şekil o isterse oluyor ben istersem de diyor kii 1 bardak su yetiyor bana 2.yi niye isteyeyimnasıl ilerledi ve ne oldu merak ettim:)
Kurdeşen olursun bununla.3 aylık bir ilişki, flört diyelim. Haftada 1 gibi görüşüyoruz. Kendisi çok disiplinli, işine takık, düzenli bir adam gibi bir imaj çiziyor.
Mesela bir iki kez buluşmamız hafta içine denk geldi, 'biliyo musun ben normalde hafta içi akşam asla dışarı çıkmam sadece hafta sonu için program yaparım, ama senin sayende aşıyorum galiba bunu' gibi birşey söylemişti. Zaten buluşmalarımızda çok sıcak, içten, güvenilir konuşuyor, çok net anlatıyor kendini ve görüşmediğimiz süre içinde kafamda kurguladığım şeylerin cevabını asla baskılayıp sormadığım halde kendiliğinden muhabbet arasında anlatıyor... Her seferinde eve uçarak geliyorum, akabinde ki 2-3 gün boyunca aklımda sürekli o, içimde pozitif bir enerji ve güvende hissi..Ama sonra özlemeye başlıyorum ve cozurdamaya başlıyorum içten içe.. Evlerimiz birbirine 10dk lık yürüme mesafesinde. Bu arada kendisi bir şirkette satış-pazarlama yapıyor, yani 3 tane fabrika falan yönetmiyo o kadar yorulacak kadar ( bence).. Özlediğim ilk gün görüşmek istiyorum ve 'çok yorgunum bugün lütfen pas geçelim' cevabını alıyorum ve genel olarakta hafta içi bu bahanelerle görüşmüyoruz. .. Hafta sonu da 1 gün bana ayırıyor, diğer gün arkadaşlarıyla geçiriyor. Mesela program yaparken bana seçtiriyor ' cumartesi mi, pazar mı?'...
Bozuluyorum (içimden :) )...
Ben, birazda belki başlangıç aşamaları olduğundan heyecanlı yaşıyorum bu ilişkiyi, görüştüğümüz günlerde onda da aynısını hissediyorum, ama daha sık görüşemiyor olmamızın nedenleri beni tatmin etmiyor. Güvensiz hissetmeye başladım.
Geçenlerde biraz söyledim, daha sık görüşmek istiyorum, aksi halde ilk 2-3 günden sonra yavaş yavaş senden uzaklaşmaya başlıyorum, stabil kalamıyorum (gerçektende 1 hafta bana çok uzun geliyor sanki o arada ayrılmışız sonra barışmışız gibi)... Ona göre çok mantıksızmış bu cümlem ve bu düşünce tarzım :/ ikimizinde hayatı varmış, işi gücü çevresi arkadaşları sorumlulukları varmış buna rağmen gayet iyi görüşüyormuşuz, yazışıyormuşuz, onun modunda görüşmediğimiz günler içerisinde bir değişme olmuyormuş, ne kadar görüşmesekte uzaklaşmıyormuş ve kendini iyi hissetmeye devam ediyormuş, gayet huzurluymuş, frekansımız ve ilişki modumuz onu gayet tatmin ediyormuş, ve sorunum hakkında yapabileceği hiççççbirşey yokmuş!!
Evet aynen benimle böyle konuştu. böyle bir cevap beklemiyordum açıkçası. Sizce nasıl davranmam gerekir bu adama karşı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?