- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
- Konu Sahibi beutyandbeast
-
Ben başak burcuyum. Kendisi koç. Yükseleni boğa.başak burcu mu?:)
Evet cok enteresan. Normalde gorusmek icin firsat yaratmasi gerekirya oluyo açıkçası, benim müsait olmadığımda oldu, ama mesela ben bugün uygun değilim programım var ama yarın? ya da sonra ki gün diye söylüyorum, bu onuda söylemiyor. Mesela bugün bu konuyu açmamda etkili olan konuşmamız; Beni özlediğini yazmış dün, bende seni özledim yarın görüşelim öyleyse dedim, yarın şirket yemeği var dedi. O zaman dün görüşseydik madem özledin:/ yada hadi bugün şirket yemeği, yarın için teklif getirseydin. Anlamıyorum ki:/
Evli olmadığından emin misin bu kişinin? 10 dk mesafede oturuyoruz demişsiniz, ailesiyle mi tek mi yaşıyor? Bana evli gibi geldi bir arkadaşımın başına gelmişti de aynı böyle bir olay: adam "sözde" aşırı işkolik filandı yorgundu vs. idi, işte sizin gibi 1 gün görüşürlerdi böyle, sonradan çıktı meydana evliymiş bir de üstüne karısı hamileymiş o dönem.3 aylık bir ilişki, flört diyelim. Haftada 1 gibi görüşüyoruz. Kendisi çok disiplinli, işine takık, düzenli bir adam gibi bir imaj çiziyor.
Mesela bir iki kez buluşmamız hafta içine denk geldi, 'biliyo musun ben normalde hafta içi akşam asla dışarı çıkmam sadece hafta sonu için program yaparım, ama senin sayende aşıyorum galiba bunu' gibi birşey söylemişti. Zaten buluşmalarımızda çok sıcak, içten, güvenilir konuşuyor, çok net anlatıyor kendini ve görüşmediğimiz süre içinde kafamda kurguladığım şeylerin cevabını asla baskılayıp sormadığım halde kendiliğinden muhabbet arasında anlatıyor... Her seferinde eve uçarak geliyorum, akabinde ki 2-3 gün boyunca aklımda sürekli o, içimde pozitif bir enerji ve güvende hissi..Ama sonra özlemeye başlıyorum ve cozurdamaya başlıyorum içten içe.. Evlerimiz birbirine 10dk lık yürüme mesafesinde. Bu arada kendisi bir şirkette satış-pazarlama yapıyor, yani 3 tane fabrika falan yönetmiyo o kadar yorulacak kadar ( bence).. Özlediğim ilk gün görüşmek istiyorum ve 'çok yorgunum bugün lütfen pas geçelim' cevabını alıyorum ve genel olarakta hafta içi bu bahanelerle görüşmüyoruz. .. Hafta sonu da 1 gün bana ayırıyor, diğer gün arkadaşlarıyla geçiriyor. Mesela program yaparken bana seçtiriyor ' cumartesi mi, pazar mı?'...
Bozuluyorum (içimden :) )...
Ben, birazda belki başlangıç aşamaları olduğundan heyecanlı yaşıyorum bu ilişkiyi, görüştüğümüz günlerde onda da aynısını hissediyorum, ama daha sık görüşemiyor olmamızın nedenleri beni tatmin etmiyor. Güvensiz hissetmeye başladım.
Geçenlerde biraz söyledim, daha sık görüşmek istiyorum, aksi halde ilk 2-3 günden sonra yavaş yavaş senden uzaklaşmaya başlıyorum, stabil kalamıyorum (gerçektende 1 hafta bana çok uzun geliyor sanki o arada ayrılmışız sonra barışmışız gibi)... Ona göre çok mantıksızmış bu cümlem ve bu düşünce tarzım :/ ikimizinde hayatı varmış, işi gücü çevresi arkadaşları sorumlulukları varmış buna rağmen gayet iyi görüşüyormuşuz, yazışıyormuşuz, onun modunda görüşmediğimiz günler içerisinde bir değişme olmuyormuş, ne kadar görüşmesekte uzaklaşmıyormuş ve kendini iyi hissetmeye devam ediyormuş, gayet huzurluymuş, frekansımız ve ilişki modumuz onu gayet tatmin ediyormuş, ve sorunum hakkında yapabileceği hiççççbirşey yokmuş!!
Evet aynen benimle böyle konuştu. böyle bir cevap beklemiyordum açıkçası. Sizce nasıl davranmam gerekir bu adama karşı?
sorunum hakkında yapabileceği hiççççbirşey yokmuş!!
Peki hala beraber misiniz?bu durum bir tek bana mı normal geldiben de hafta içleri çıkmayı hiç sevmem ve çıkmam. hep haftasonuna plan yaparım. çünkü çalışıyorum, düzenim bozuluyor, uyku düzenim bozuluyor, biyolojik düzenim bozuluyor, daha yorgun hissediyorum, çay kahve vs içmişsem hemen uyuyamıyorum, anneme vakit ayırıyorum, beraber vakit geçiriyoruz falan filan. ama bu şekilde 6 yıl ilişki yürüttüm ben. erkek arkadaşım arada şikayet ederdi ama çok da üstelemezdi. kabullenmişti yani. haftasonu da hafta içinde yorgun argın geçirebileceğimizden çok daha kaliteli ve uzun zaman geçirirdik. herkesin kendine göre bir düzeni bir enerjisi var. adam yoruluyor hafta içi akşamları evinde dinlenmek istiyor demek ki.
hayır ama bu konu yüzünden değil, bambaşka bir nedenden ayrıldık.Peki hala beraber misiniz?
3 aylık bir ilişki, flört diyelim. Haftada 1 gibi görüşüyoruz. Kendisi çok disiplinli, işine takık, düzenli bir adam gibi bir imaj çiziyor.
Mesela bir iki kez buluşmamız hafta içine denk geldi, 'biliyo musun ben normalde hafta içi akşam asla dışarı çıkmam sadece hafta sonu için program yaparım, ama senin sayende aşıyorum galiba bunu' gibi birşey söylemişti. Zaten buluşmalarımızda çok sıcak, içten, güvenilir konuşuyor, çok net anlatıyor kendini ve görüşmediğimiz süre içinde kafamda kurguladığım şeylerin cevabını asla baskılayıp sormadığım halde kendiliğinden muhabbet arasında anlatıyor... Her seferinde eve uçarak geliyorum, akabinde ki 2-3 gün boyunca aklımda sürekli o, içimde pozitif bir enerji ve güvende hissi..Ama sonra özlemeye başlıyorum ve cozurdamaya başlıyorum içten içe.. Evlerimiz birbirine 10dk lık yürüme mesafesinde. Bu arada kendisi bir şirkette satış-pazarlama yapıyor, yani 3 tane fabrika falan yönetmiyo o kadar yorulacak kadar ( bence).. Özlediğim ilk gün görüşmek istiyorum ve 'çok yorgunum bugün lütfen pas geçelim' cevabını alıyorum ve genel olarakta hafta içi bu bahanelerle görüşmüyoruz. .. Hafta sonu da 1 gün bana ayırıyor, diğer gün arkadaşlarıyla geçiriyor. Mesela program yaparken bana seçtiriyor ' cumartesi mi, pazar mı?'...
Bozuluyorum (içimden :) )...
Ben, birazda belki başlangıç aşamaları olduğundan heyecanlı yaşıyorum bu ilişkiyi, görüştüğümüz günlerde onda da aynısını hissediyorum, ama daha sık görüşemiyor olmamızın nedenleri beni tatmin etmiyor. Güvensiz hissetmeye başladım.
Geçenlerde biraz söyledim, daha sık görüşmek istiyorum, aksi halde ilk 2-3 günden sonra yavaş yavaş senden uzaklaşmaya başlıyorum, stabil kalamıyorum (gerçektende 1 hafta bana çok uzun geliyor sanki o arada ayrılmışız sonra barışmışız gibi)... Ona göre çok mantıksızmış bu cümlem ve bu düşünce tarzım :/ ikimizinde hayatı varmış, işi gücü çevresi arkadaşları sorumlulukları varmış buna rağmen gayet iyi görüşüyormuşuz, yazışıyormuşuz, onun modunda görüşmediğimiz günler içerisinde bir değişme olmuyormuş, ne kadar görüşmesekte uzaklaşmıyormuş ve kendini iyi hissetmeye devam ediyormuş, gayet huzurluymuş, frekansımız ve ilişki modumuz onu gayet tatmin ediyormuş, ve sorunum hakkında yapabileceği hiççççbirşey yokmuş!!
Evet aynen benimle böyle konuştu. böyle bir cevap beklemiyordum açıkçası. Sizce nasıl davranmam gerekir bu adama karşı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?