çok yoğun olduğunu söyleyen erkek modeli

Ben olsam arada bazı haftasonları onu reddederdim ,farklı bir planım var der gerekirse evde otururdum karşılıklı dairelerde otursanız nolur adam ilgilenmiyor zaten. İlişkiyi onun kontrolünden çıkarırdım ,mesleğinden olsa gerek kendisini iyi pazarlıyor sanırım ya da genel ruh halinizden anlaşılacağı üzere kırıntılarla da idare eder konumdasınız bilemiyorum.

Kaç yıllık evliyiz eşimle sizden daha çok dışarı çıkıyoruz,sizce bi terslik yok mu bu ilişkide? Kendinize bunu yapmayın bence

Evet cok enteresan. Normalde gorusmek icin firsat yaratmasi gerekir

Seni cepte görüyor.buna izin verme.sen değerlisin.hic arama hafta içi hiç görüşme.bulusalim dediğinde işin olduğunu gelemiyecegini şöyle ..bak bu takdigi yap..bir ay hiç ne sosyal medya da ne de yüzyüze görüşme seni kaybedeceğini anlar.. öncelik kendine bunu unutma . sonunda ayrılırsa bilki seni sevmemiş ama değiştin derse o konuşmak isteyecek çaba görürsen devam et

Benim erkek arkadaşımın kendi işi, flört döneminde 4 gün üst üste görüştüğümüz zamanları bilirim. Eve gider di gece hallederdi acil yapılcak işleri var ise. Ha sonra ilişki oturdu haftada 2 güne düştü. Bi haftaiçi bi haftasonu bazen elzem şeyler olursa 3 olur.
yani demek istediğim geçsin o işleri bence, heyecanı yok daha flört dönemindeyken seninle daha sık zaman geçirip seni tanımak isterdi. Haftada bir görüştüğünüz içinde flört dönemi uzamış gitmiş.

kaç kaç kaç... daha en başta böyle "benim yapacak hiçbirşeyim yok" diyen adamdan ne köy olur ne de kasaba..
hani evinde anası-babası hasta olsa vs anlarım.
tamam satış pazarlama da zor işler, tüm mesajları okumadım, belki gününün büyük kısmı dışarıda geçiyordur ama daha yaşlar kaç ki yahu ?
üstelik flört dönemi, cicim ayları..
evler uzak desem 10 dk yürüme mesafesi..
adam olan termosa kahve koyar parkta bile oturur sırf görmek içi..
başkası var yok muhabbetine girmeyeceğim ama enerjilerinizin tutmadığı kesin.
siz daha yüksek frekanstasınız ve devam ettikçe sizi aşağı çekecek..

Evli olmadığından emin misin bu kişinin? 10 dk mesafede oturuyoruz demişsiniz, ailesiyle mi tek mi yaşıyor? Bana evli gibi geldi bir arkadaşımın başına gelmişti de aynı böyle bir olay: adam "sözde" aşırı işkolik filandı yorgundu vs. idi, işte sizin gibi 1 gün görüşürlerdi böyle, sonradan çıktı meydana evliymiş bir de üstüne karısı hamileymiş o dönem.

kocam aklıma geldı de yorgunluktan olse dağları aşığ gelıyordu adam.ben istemediğim halde.
seven adam onemlı. laf cambazı ıyı oynuyor.

biz esimle sevgiliyken haftada en az 3 defa gorusurduk.illaki cok kalmaya gerek yok bi yuruyus bile yapilabilir sizi iş cikisi alip bi kahve icebilir.yerinizde olsa haftasonu gorusmezdim belki hatasini anlar

Yani bilmem ki.. Yaş ilerledikçe o özlem, flört duyguları yeteri kadar zirvede olmuyor bence. Heves ve isteği ben eskisi gibi hissedemiyorum mesela kendimi örnek verirsem. Çok görüşmek istediğim bir erkek vardı, çoook hoşlandım kendisinden gerçekten çok görüşmek istiyordum . Ama geçen gün onunla 2.buluşma bile bana inanılmaz zor geldi, tekrar o toplara girmek falan :/ Sonuç olarak çok istediğim halde iptal ettim görüşmeyi sonra bakarız der gibi. Hevesim daha önce başkası tarafından büyük kırıldı ondan sanırım. Bir önceki ilişkisinde insan yıpranınca bu levela gelebiliyor. Ben aşık değil diyebilirim ama size değer vermiyor diyemem. Akıl olarakta buluşma konusunu o açsın derim bundan sonra, siz çok hevesli görünmeyin konu açmayın o istesin. Erkekler avcı ruhlu olduğu için kadınların bu kadar açıksözlü ve hevesli görünmesi onların ilgisini cezbetmiyor bence.

Bana adam haklı geldi. Ben de genel olarak haftaiçi çıkmayı sevmem çünkü yorgun oluyorum. Hele bir de yol varsa gelmesi gitmesi gerçekten sorun. Haftasonu rahat rahat buluşmak bence çok daha keyifli. Haftaiçi işten gelirken bazen bakkala uğrayıp bir şeyler almak bile çok zor geliyordu. Bence büyüttüğünüz gibi bir durum yok ortada.

Adamın başka ilişkisi olmadığını varsayarak ,eğer bu şekilde ilişki yaşıyorsa bile sizinle aynı kafada değil..Size göre az görşmek ilgisizlik ve bir problem adama göre ise değil.Siz hep ilgi bekleyecek ama alamayacaksınız .Ben böyleyim demiş zaten.Sizi mutlu etmeyen ilişkilerde bulunmayın derim..Sonra insan geriye bakınca ne kadar safmışım ya da niye zaman kaybetmişim diyip kendini yiyor.

Çok heyecanlı ve aşık erkekler 5 dakika bile olsa görmek istiyor, evleriniz çok yakınmış üstelik. Karşınızdaki insan mantık ilişkisi yaşıyor.

bu durum bir tek bana mı normal geldi ben de hafta içleri çıkmayı hiç sevmem ve çıkmam. hep haftasonuna plan yaparım. çünkü çalışıyorum, düzenim bozuluyor, uyku düzenim bozuluyor, biyolojik düzenim bozuluyor, daha yorgun hissediyorum, çay kahve vs içmişsem hemen uyuyamıyorum, anneme vakit ayırıyorum, beraber vakit geçiriyoruz falan filan. ama bu şekilde 6 yıl ilişki yürüttüm ben. erkek arkadaşım arada şikayet ederdi ama çok da üstelemezdi. kabullenmişti yani. haftasonu da hafta içinde yorgun argın geçirebileceğimizden çok daha kaliteli ve uzun zaman geçirirdik. herkesin kendine göre bir düzeni bir enerjisi var. adam yoruluyor hafta içi akşamları evinde dinlenmek istiyor demek ki.

sorunum hakkında yapabileceği hiççççbirşey yokmuş!!

siz aramayın, sormayın, hele ki özlüyorum görüşelim hiç demeyin bile.
adam hayatında size yer açmamış ki.
bu yaşıma kadar insan ilişkilerinde öğrendiğim tek şey, yoğunum vaktim yok arayamıyorum ki sadece bahanedir.
fırsat yaratmak için kafanızı yormayın, erkek uğraşsın.
insanoğlunun aşık olup yapamayacağı şey yoktur.

Peki hala beraber misiniz?

Pöf eski eşimle ilişkimiz de böyleydi. Assslaaaaaa haftaiçi buluşmazdık, ikimizde aynı kurumdaydık oysa, bir gün ben de cozutup buluşmak istemiştim türlü şekilde geç kalarak buluşamamıştık, sonradan kabullenmiştim.

Canım adamın tarzı bu, büyük ihtimalle özgürlüğüne çokça düşkün, ilerde ciddiyete binerse de böyle olacak, biz 6 senelik evlilikte de aynıydık, hiç hafta içi program yapamazdım, asla misafir çağıramazdım onun yüzünden, ne zaman geleceği asla belli değildi; bir de beni suçlardı misafir çağırmıyorsun diye.

Yani düşün bu ilişki tarzı seni mutlu eder mi, ona göre karar ver bence.

Kişiye göre yapıya göre değişir bu işler.
Illa 3 gün olcak şart değil.
Biz de haftada bir görüşürdük, bazen nöbete kalırdı 2 haftada bir, birşey olmadi yani,kimse kimseyi aldatmadı.
Belki ruhu ağırdan almak istiyor olabilir.
Bunlara çok takılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…