• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yönden bunalmıs hissediyorum sizinle dertlesmek istedim.

busu54

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
333
-98
98
28
Ben 8 senelik evliyim.Esim forklift operatörü üstüne üretim ilr ilgileniyor.ilgileniyor.Memur kadar maaşınız var tabi borcumuz vardır ama çalışamıyorum 2 cocuk var bakan yok diye.Benim sorunum birden fazla aslında 1.si annemlerle neredeyse her görüştüğümüzde kavga ediyoruz ben bir şey söylesem annem farklı anlam çıkarıyor tartışıyoruz.Annem kayınvalidem gibi benim evime geldiği zaman her şeyin dört dörtlük olmasını istiyor ev şıkır şıkır olsun en ince ayrıntısına kadar bakar ama iki küçük çocuk annesi olduğumu da unutuyor.Bir de üstüne sınava çalışıyorum en son eşimin babaannesi öldüğü zaman cenazenin 3 günü annemle tartışmıştık. Tabii ben de bayağı bir şey birikmişti öyle patladım bende de annem de şey demeye getirdi Senin üzerinden elimi çekersem kayınvaliden seni szer onlar seni ezerler ama benim sayemde izlemiyorlar seni demişti cenazenin ilk günü halamın evinde anam da var diye nazik davranan hizmet eden Kayınvalidem gitti cenazenin 3 günü Annem halanın evine gelmedi diye sürekli emir veren İşte çocuğa Bak şunu yap çay koy beni oturtmayan kayınvalidem geldi.En son işte 2 hafta sonra gene kayınvalidemin evine akşam yemeğine gittik kayınpederim sürekli emir veriyor ve sürekli bir yere gidelim(piknik,oturma) hemen Kayınpederim emir veriyor kendi oturduğu yerden İçimden de diyorum Kayınvalidem İyi sabretmiş diyorum ya da ona yapmıyor da bana mı özellikle yapıyor onu da bilmiyorum.Allah korusun esim hep yanımda olsun onu kaybetmekten çok korkuyorum çocuklarla ne yaparız işte ya da ailem beni çocuklardan ayırır mı?Aile evinde eski kötü yalnız işsiz ve evde tek geçirdiğim günlerime geri dönerim diye korkuyorum ve bu yüzden de ben de panik atak da oluştu ve son olarak arkadaşlık yönünden hepten Berbat durumdayım kayınvalidemlere sürekli Gelen giden var aile dostları var gidip gelirler Ama ben öyle değilim Bana kimse gelmez gitmez(hatta kayınvalidem laf sokmustu evine ailen dısında kimse gelmiyor diye)işte komşularım da ben birkaç kez çocukların yaptığı yaramazlıklara çıldırdığım için (Bunun asıl sebebi de benim desteksiz ilgisiz ve yalnız kalmam aslında evet haklı değilim ama bardağı taşıran son damlaymış yeni fark ettim bundan sonra zaten psikoloğa gidip düzenli terapi alıyorum) bu yuzden komsularım bana gidip gelmeyi kestiler.Tanıdığım çoğu insanla selamlasıyoruz sonra iş buluşmaya gelince eve bile olsa bahane edip son anda bulusmaktqn bahane sunup vazgeçiyorlar. Neredeyse her farklı farklı insanda yaşadım en son Geçen hafta Cumartesi akşamı arkadaşım kafeye gidelim dedi eşlerimizle tanışır dedi ev kalabalık olur dedi tamam dedim son 2 saat kala gelmekten vazzgeçti.Kendim baska zaman kafeye gidince başka insanların arkadaşlarıyla buluşup sohbet ettiğini gördüğünde daha çok kötü hissettim.Karısık gibi yazdım ama sadece size içimi dökmek istedim

Son düzenleme:
O kadar kopuk yazmışınız ki.
Elmayı anlatırken armutun sapına geçmişsiniz.
Türkçeniz de gerçekten kötü.
Düzeltip öyle açın.

O kadar kopuk yazmışınız ki.
Elmayı anlatırken armutun sapına geçmişsiniz.
Türkçeniz de gerçekten kötü.
Düzeltip öyle açın.
Düzeltip öyle açarım Biraz daha dikkat ederim ben telefona söyleyip telefon ya öyle yazdığı için bazı kelimeler büyük harfle başlamış

Sonuna kadar okudum ama o kadar kötü bir yazmışsınız ki çoğunu anlamadım.

Sadece eşine ekmek ver diyen kp e eşimin eli ağzı yok mu diye bittiyse kendi alsın ya da istesin demek gerekir. Ne mal insanlar var ya, o benim çocuğum değil kocaman adam deseydin.

Konudan konuya geçmiş, genel olarak misafir istemiyorsan takılma gelmesinler, sürekli ekiliyorsan görüşmek için zorlama, kp de her b.ka karışmasın ekmek bittiyse bitmiştir kocanın ağzı var ya hani istesin

Okuyan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Noktasız metinleri okumak bana işkence gibi geliyor. Ben okuyamadım Allah kolaylık versin diyerek gidiyorum.

Kopuk kopuk anlatmışsınız ama bana genel olarak kaynana anne sorunları gibi geldi ailenize sınır çizmelisiniz evim düzenim hakkında yorum yapma diyip kesebilirsiniz önünü, çocuklar kaç yaş 3 yaştan büyüklerse anaokuluna başlatın sizin bir nefes almaya 2 muhabbet etmeye ihtiyacınız var

Hem anne hem kayınvalide sorunu daha çok.Herseyimi kontrol ediyorlar

Kopuk kopuk anlatmışsınız ama bana genel olarak kaynana anne sorunları gibi geldi ailenize sınır çizmelisiniz evim düzenim hakkında yorum yapma diyip kesebilirsiniz önünü, çocuklar kaç yaş 3 yaştan büyüklerse anaokuluna başlatın sizin bir nefes almaya 2 muhabbet etmeye ihtiyacınız var
Büyügü 6 yasında 1.sınıf ama küçüğü 2 yasında özel krese vermek istedim pahalı geldi çalışsam maaşım oraya gidecek

Sonuna kadar okudum ama o kadar kötü bir yazmışsınız ki çoğunu anlamadım.

Sadece eşine ekmek ver diyen kp e eşimin eli ağzı yok mu diye bittiyse kendi alsın ya da istesin demek gerekir. Ne mal insanlar var ya, o benim çocuğum değil kocaman adam deseydin.
Ben salağım ya resmen😵😑O an niye donup kalıyorum sizin gibi laf sokacağım yerde😑

Ben salağım ya resmen😵😑O an niye donup kalıyorum sizin gibi laf sokacağım yerde😑
salak demeyelim de

profil doğruysa 28 yaşındasınız
8 senelik evlisiniz

evlenmeden önce de evde, işsiz, yalnızmışsınız, okuduysanız önlisans ancak okunacak vakit çıkıyor bu hesapta

yani kısacası -alınmayın gücenmeyin lüten- bişey görmeden evlenmişsiniz,
e evlenip 2 çocuk yapıp k.valide, hala, anne...başka insan görmeden yaşıyorsunuz

evet erken evlenip çok cevval olan, çok atılgan olan, laf duymaya kalmadan çat çat lafını söyleyen filan kadınlar da var ama belli ki sizde cevval olan anne, size sıra gelmemiş

karakteriniz çok müsait değil
e işiniz yok kariyeriniz yok, bunlar da (genelde, her zaman olmasa da) kadını güçlendiren şeyler, yapmanız gereken de bu:
özgüven kazanmak, ezilmemek için sesinizi yükseltmek, kendi çevrenizi kurabilmek için dik durmak, sınav işi olursa o da çok güzel olur.

İletişimsizliğe gelemiyorum. Kayınvalide emir mi veriyor, anne sürekli bana emirler yağdırma rahatsız oluyorum nerde ne yapacağımı benden iyi bilecek değilsin dedin mi mesela?

İletişimsizliğe gelemiyorum. Kayınvalide emir mi veriyor, anne sürekli bana emirler yağdırma rahatsız oluyorum nerde ne yapacağımı benden iyi bilecek değilsin dedin mi mesela?
Rahatsız oldugumu belli ediyorum.Sonra diyor ki senin iyiliğin için,senim içinden gelmiyor diyor.Simdi cevap versem eşimle kötü olmak istemiyorum

salak demeyelim de

profil doğruysa 28 yaşındasınız
8 senelik evlisiniz

evlenmeden önce de evde, işsiz, yalnızmışsınız, okuduysanız önlisans ancak okunacak vakit çıkıyor bu hesapta

yani kısacası -alınmayın gücenmeyin lüten- bişey görmeden evlenmişsiniz,
e evlenip 2 çocuk yapıp k.valide, hala, anne...başka insan görmeden yaşıyorsunuz

evet erken evlenip çok cevval olan, çok atılgan olan, laf duymaya kalmadan çat çat lafını söyleyen filan kadınlar da var ama belli ki sizde cevval olan anne, size sıra gelmemiş

karakteriniz çok müsait değil
e işiniz yok kariyeriniz yok, bunlar da (genelde, her zaman olmasa da) kadını güçlendiren şeyler, yapmanız gereken de bu:
özgüven kazanmak, ezilmemek için sesinizi yükseltmek, kendi çevrenizi kurabilmek için dik durmak, sınav işi olursa o da çok güzel olur.
İnşallah atanırım atanamazsam da özel sektör düsünecegim çalısmak istiyprum çünkü konu para değil konu değer görememe aşağılama laf yeme beli çalışırsam en azından evde oturuyor misafir bile ağırlamıyor olarak değil de çalısıyor elinden geleni yapıyor zamanı yok olarak görülürüm

Back
X