Cok yorgun

bunları büyük harflerle yazsaydınız keşke,o kadar güzel söylemişsiniz ki...
Allah yardımcınız olsun. bol dua. bir de el işine falan yatkınsanız ismek'in kurslarından birine gidip bir alanda geliştirebilirsiniz kendinizi. evden dikiş nakış yapmak gibi mesela.

kuzenim de bu durumları yaşadı,boşandı. kendisi şimdi markette çalışıyor. marketin karşısından da ev tutu kendisine. çocuklarına çook yakın yani. ve çok mutlu. umarım siz de bir yolunu bulursunuz...

14 yaşında annemi kaybettim bende
babam konusuna hiç girmeyelim
teyzemiz büyüttü kardeşimle beni öyle böyle büyüdük

genç yaşta iyi bir iş bulmuştum ve hala devam ediyorum
teyzem de rahmetli annem de (babam da onu aldatmıştı) aman kızım çalışmayı ne olursa olsun bıraka diye öğütlediler her zaman
keşke sizi büyütenlerde böyle yapsaymış demeye geldim

Allah yardımcınız olsun

Şuan için evde kalıp ; evden iş yapmaya çalışın sabun yapıyorlar düğün mevlit gibi şeyler için ya da basit ufak şeyler. Basit yavaş başlar 1 aya sipariş eş dostan derken iyice açılın. Sonra isterseniz para biriktirince biraz ya iş bakarsanız ya da iş kurarsınız. Ona göre yolunuza bakarsanız. Onu yakalamak için yaptığınız enerji hayatınızdan alı koyar. Bir işe girmek içinde evdeseniz online ucretsiz sertidika programları var. İstabul işletme enstitüsü girin bir kaç sertfikaya yazılın. İlerde calışabileceğiniz yapabileceğiniz işlerle ilgili işinize yarar. Okumadıysanız açıköğretim bölümlere bakın cüzi bir miktar yatırıyorsunuz zaten. Şuan boşanma gündem de değil diye yazdım. En azından direnç gösterir birşey gelirsede başınıza hazırlıklı olursunuz.

Bu konuyu sabitleyip en üstte tutmak lazım.
Kocam beni aldatmaz, kocam eve bakmak zorunda, çalışmak istemiyorum kocamın maaşı iyi, vs. vs. diyenere ibret olsun.

Sizin adınıza üzüldüm. Ama aldatılmayı lütfen affetmeyin.
Ailenizde size destek olacak kimse yok mu?

Kocanızın aldattığını ispatlarsanız tazminat davası açın, malların yarısı zaten sizin, nafakada alırsınız. Bir müddet bu sizi idare eder.

Allah razı olsun onlardan

Geçmis olsun. Sevgi, aşk bitebilen birsey ona guvenip ne cocuk yapilir ne beş parasiz yola çıkılır. Once kendine guvenmeli insan.

Ben calismayan bir kadinim, calisma dusuncem de yok. Boşansam ortada beş parasiz kalmayacagim durumdayim cunku bu yuzden bu calismama konularinda hep rahat konuşmusumdur ama bu duruma düşeceklerse kadinlar mutlaka calismali.

Cocuk yetistirmek meslektir, yok ben evde calisiyorum filan hikaye hepsi yalan.
Adam boşamaya kalktigi zaman o yetistirdigi cocuga bakacak 5 kuruşu olmadiktan sonra elinde neye fayda.

Hiç bir zaman kimseye güvenmedim babama bile okudum meslek sahibi oldum eşim çıktı karşıma sevdim sevildim ama kimse için mesleğimden ödün vermedim vermemde 10 sene sonra kimin ne olacağı belli olmaz kimseye sonsuz güvenilmez

Bence annesiz babasız kalmasınlar diyerek çocuklarına mutsuz bir aile hayatı yaşatma
Belki sizin ayrı olmanız onlar için de daha iyidir
Eşinle mesafeli olursun ve çocuklarinizla yine görüşürsünüz birbirinizi yıpratmadan
Esinizin sizin değerinizi anlamasi için belki de ayrılmamız gerekiyor tabi ıs işten geçecek ama geri de dönmeyin derim çünkü siz yeterince fedakarlık yaptınız ve aldatma affedilecek bir hata değil çoğu şey belki affedilir ama aldatmanın affı olmamalı ve yapan bir daha yapıyor genellikle

Kadınlar kulübü üyeleri ; kimseye ama kimseye güvenmeyin .Böyle yarı yolda bırakıyor şerefsizler .Ekonomik bağımsızlık şart .Önce meslek sonra sevmek .Aşk gelip geçici bi duygu .Kalıcı olan sevgi bağı .Maalesef bağzı evlilikler de o da olmuyor .Sonra o çok sevgili kociş ,ben ömür boyu bu kadına neden bakayım der.Aşkı sevgiyi yılların emeğini düşünmezler

En güzel özet bu olmuş zaten ibret olsun diye yazdım

Mevlam size ve çocuklarınıza sağlıklı huzur bir yaşam nasip etsin , yaşadıklarınıza nedesem boş insanın arkasında maddi manevi bir desteği olmayınca herşeye katlanmak zorunda kalıyor , keşke böyle olmasaydı inanın çok üzüldüm mevlam tez zamanda hayırlı bir kapı açsın size

O kadar güzel yazmışsınız ki ,burada bazı kızlarımız var 20 li yaşlar da bazı paylaşımlar yapıyorlar ,okulu bırakcam ,evlencem ,gelecek için meslek planlarını bırakıp ,koca derdine düşüyorlar ,hiç bir erkek böyle bir fedakarlığa değmez ,siz bunu acılarla yaşayarak tecrübe etmişsiniz ,geçirilen hastalık ,aldatma her türlü hainliği yaşamışsınız ,eğer ihanet hala devam ediyorsa ,girin bir yerde bulaşık yıkayın ,yine de o adama kadınlık yapmayın ,kendinizi bu kadar aciz hissetmeyin lütfen ,aileniz ne diyor bu duruma ?arkanız da değillermi ,boşayın bu adamı gerçekten kendinize karşı azıcık saygınız varsa ,hayatınızı böyle bir adama mahkum etmeyin

Coxuklarima bakacak kimsem yok yaslari daha kucuk okula gitmiyorlar.annem yok ailemin maddi durumu yok mağlesef nerden tutsam tutundugum şey elimde kalıyor.ben yanlış yaptım kimse yapmasın ders olsun kimseye kendi hayatınızı feda etmeyin.Evlatlarima iyi bir gelecek bırakmak tek isteğim.hastaliktan dolayı çalışmak istiyorum ama iş bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…