• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok üzgünüm, Siz olsaniz ne yapardiniz?

tepki veriyoruz ve aylarca küserek cezandırılıyoruz, yine bir bayram düğün derken bir araya gelip aileyi korumaya calısıyorduk ama bundan sonra nasıl yaparım bilmiyorum
Zaten ayrı şehirdeymişsiniz. Kendi ruh sağlığınız için fazla görüşmeyin. Daha çok babanız ve kardeşlerinizle görüşün. Aslında tedavi görerek de düzelebilir belki. Hiç gitti mi psikiyatriye. Beden sağlığı kadar ruh sağlığımız da önemli. Hem kendisi hem çevresi rahat eder.

Zaten ayrı şehirdeymişsiniz. Kendi ruh sağlığınız için fazla görüşmeyin. Daha çok babanız ve kardeşlerinizle görüşün. Aslında tedavi görerek de düzelebilir belki. Hiç gitti mi psikiyatriye. Beden sağlığı kadar ruh sağlığımız da önemli. Hem kendisi hem çevresi rahat eder.
bir kaç yıl önce gitmiş, ama bizden sakladı. gurur meselesi yapıyor boyle seyleri..

Annenizin aldığı o kadar belli ki. Takı kaybolsa insan kızından mı şüphelenir? Kendi hırsızlık yaptığı için başka bir hırsız bulması gerekiyordu.

Dünürünüzde sizden habersiz annenizi işaret etmiş. Görmüş demek ki.

Resmen harcamış sizi. Sadece hırsız mı? Yoksa kendi mutsuzken sizlerin mutluluğuna tahammül mü edemiyor bilmiyorum. Ama annenizden uzak durun. Babanızla birlik olun annenizi bir şekilde evden uzaklaştırıp evi arayın. Ama her ihtimale karşı erkek kardeşinizde yanınızda olsun. Eve beraber girin beraber arayın sonradan akıllarda soru işareti kalmasın.

Annenizin aldığı o kadar belli ki. Takı kaybolsa insan kızından mı şüphelenir? Kendi hırsızlık yaptığı için başka bir hırsız bulması gerekiyordu.

Dünürünüzde sizden habersiz annenizi işaret etmiş. Görmüş demek ki.

Resmen harcamış sizi. Sadece hırsız mı? Yoksa kendi mutsuzken sizlerin mutluluğuna tahammül mü edemiyor bilmiyorum. Ama annenizden uzak durun. Babanızla birlik olun annenizi bir şekilde evden uzaklaştırıp evi arayın. Ama her ihtimale karşı erkek kardeşinizde yanınızda olsun. Eve beraber girin beraber arayın sonradan akıllarda soru işareti kalmasın.
ben de mutlu sayılmam ki, evliliğimde farklı sıkıntılarım var, zorla götürüyoruz cocuklar için.

ben de mutlu sayılmam ki, evliliğimde farklı sıkıntılarım var, zorla götürüyoruz cocuklar için.
Üzgünüm yaşadıklarınız için. Şu anlamda demiştim bazı insanlar içlerindeki cehennemi herkesle beraber yaşamak ister. Sadece babanıza değil, ortamı normal hale getirmeye çalışan sizede öfkeli. Kızının en mutlu gününede öfkeli. O mutsuzsa dünya dursun herşey onun nezdinde rayına oturduktan sonra devam edin istiyor. Derdi salt parayı almak olsa suçun faili belirsiz kalırdı. Ama sizi öne sürdü. Bu kadar gözü kara mutsuzluktan korkarım. Hayata öfkesini sizlerin herşeye rağmen devam etme çabanız üzerinizden çıkarmaya hiç hakkı yok.

Üzgünüm yaşadıklarınız için. Şu anlamda demiştim bazı insanlar içlerindeki cehennemi herkesle beraber yaşamak ister. Sadece babanıza değil, ortamı normal hale getirmeye çalışan sizede öfkeli. Kızının en mutlu gününede öfkeli. O mutsuzsa dünya dursun herşey onun nezdinde rayına oturduktan sonra devam edin istiyor. Derdi salt parayı almak olsa suçun faili belirsiz kalırdı. Ama sizi öne sürdü. Bu kadar gözü kara mutsuzluktan korkarım. Hayata öfkesini sizlerin herşeye rağmen devam etme çabanız üzerinizden çıkarmaya hiç hakkı yok.
keske yazdıklarınıza karsı annemi savunacak kadar gücüm ve elimde ispatim olsaydı ama yazmak ruhumu parçalasa da haklısınız

Takı kurdelesini ailelerden başka kim çıkarıp alacak gelinle damadın üzerinden? Anneniz çıkarmıştır ki gören de varmış.
Düğüne gelen herkesten video ya da fotoğraf isteyin, mutlaka birilerinde ipucu olabilecek görüntüler çıkar.

Bir olay anlatayım. Kardeşler uzun bir küslükten sonra barışıyor. Büyük olanlar küçüğe akşam yemeğine gitmişler çantalarınıda yeğenlerinin odasına bırakmışlar. Evden çıkarken çantanın ağzı açık buluyorlar, içinde de poşette altın takılar falan varmış, hiç birisi yok.

Altınlar kendilerinin değil. 20 yıldır falan yanında çalıştıkları patronları olan aile tatile giderken kasa niyetine bunlara emanet etmiş. Dönüşte alacaklar.

Konu aile içinde olunca üstünü kapatıyorlar. Abileri de yardım ediyor meblağı kapatmaya ama yıllarca o takıların borcunu ödüyorlar. O an ilk yapılması gereken polis çağırmak.
Aile falan demeyeceksin bazen.
Eğer yeğenleri aldıysa o dönem ya hukuk okuyor ya avukat olmuş.

Sizde çok karambole gelmiş herşey ama söz konusu para, takı, altınsa çok çok dikkat etmek gerekiyor. Böyle bir durum tabi ki beklemezdiniz ama dünyanın binbir türlü hali var. Sizinki gibi tatsız konular bir kere olur ama bir ömür ünü, sıkıntısı geçmez.

Annenizin aldığını kesinleştirebilirseniz saklamayın, kendi adınızı temize çıkarıp yolunuza bakın.

Bir olay anlatayım. Kardeşler uzun bir küslükten sonra barışıyor. Büyük olanlar küçüğe akşam yemeğine gitmişler çantalarınıda yeğenlerinin odasına bırakmışlar. Evden çıkarken çantanın ağzı açık buluyorlar, içinde de poşette altın takılar falan varmış, hiç birisi yok.

Altınlar kendilerinin değil. 20 yıldır falan yanında çalıştıkları patronları olan aile tatile giderken kasa niyetine bunlara emanet etmiş. Dönüşte alacaklar.

Konu aile içinde olunca üstünü kapatıyorlar. Abileri de yardım ediyor meblağı kapatmaya ama yıllarca o takıların borcunu ödüyorlar. O an ilk yapılması gereken polis çağırmak.
Aile falan demeyeceksin bazen.
Eğer yeğenleri aldıysa o dönem ya hukuk okuyor ya avukat olmuş.

Sizde çok karambole gelmiş herşey ama söz konusu para, takı, altınsa çok çok dikkat etmek gerekiyor. Böyle bir durum tabi ki beklemezdiniz ama dünyanın binbir türlü hali var. Sizinki gibi tatsız konular bir kere olur ama bir ömür ünü, sıkıntısı geçmez.

Annenizin aldığını kesinleştirebilirseniz saklamayın, kendi adınızı temize çıkarıp yolunuza bakın.
malesef dogru diyorsunuz insaoğlu yaşatıyor yaşıyor akla gelmeyecek şeyleri, benim basıma da bu geldi. dediginiz gibi bir durum ortaya cıkarsa kesinlikle asla kabul edemem. kardesim neredeyse benim kizim gibi buyudu, para pul degil istese canımı veririm. bunları hissederken düştügüm durum nasıl kabul edilir ki.

malesef dogru diyorsunuz insaoğlu yaşatıyor yaşıyor akla gelmeyecek şeyleri, benim basıma da bu geldi. dediginiz gibi bir durum ortaya cıkarsa kesinlikle asla kabul edemem. kardesim neredeyse benim kizim gibi buyudu, para pul degil istese canımı veririm. bunları hissederken düştügüm durum nasıl kabul edilir ki.

KOnu sahibesi sakin parayi falan ustlenme, o zaman hirsizlik ettigini kabul ediyorsun gibi olur. Kardesinle acip konus, annenizi zaten biliyordur soyle ona. babani arar, uygun bir sekilde altinlarini baban bulup versin.

Anneniz alıp yine kaybetmiş olabilir mi çantasına koydu biri aldıysa ya da düşürdüyse üstünden 2 gün geçmiş düğün günü mü oldu başka bi gün mü oldu o da bilinmiyo galiba.
Yoksa anne alıp saklamış mıdır diğer yorumlar gibi.

Ara anneni tehdit et kamera kayıtları geldi elime senden şikayetçiyim de blöf yap

KOnu sahibesi sakin parayi falan ustlenme, o zaman hirsizlik ettigini kabul ediyorsun gibi olur. Kardesinle acip konus, annenizi zaten biliyordur soyle ona. babani arar, uygun bir sekilde altinlarini baban bulup versin.
onlar verecegim dediler, aksam gidecegim yanlarına yuzlesecegiz bi sekilde

Anneniz alıp yine kaybetmiş olabilir mi çantasına koydu biri aldıysa ya da düşürdüyse üstünden 2 gün geçmiş düğün günü mü oldu başka bi gün mü oldu o da bilinmiyo galiba.
Yoksa anne alıp saklamış mıdır diğer yorumlar gibi.
evet malesef ne gün kayboldu bilinmiyorbana 2 gun sonra sendemi diye sorduklarında öğrendim. inşallah saklamamıştır, caldırılmıs ya da kaybedilmiş olmasını diliyorum

Anneniz beddualarının kendine dönme halini yasiyor eşinize mahcup olacak birşey yok annenizin hareketleri karakteri sizi baglamaz babanızda garip biri niye bosanmiyor yarın cinnet geçirip saldırmasından iyidir bence .Bana hırsız diyen anneyle görüşmem ayrıca belliki takıntılı dünyaya küs bir karakter canı Müge Anlıcılık oynamak istemiş diye düşünürdüm.Hicte üstüme almazdım belki hakaret davası açardım yani belli olmaz bana annede olsa tavırları anne gibi değil ben niye evlat gibi olayım

Merhabalar,
Mevzu cok uzun ama olabildigince anlasilir yazacagim, fikirleriniz benim icin cok kiymetli. Simdiden tesekkur ederim.
Annem her zaman aşırı küsen bir kadin cocuklugumdan bu yana bayram, dugun, nisan demez birseyler bulur ya babama ya bize kuser. Ve bu bazen aylarca sürer.
Yasi altmisi gecti bu huyu daha da sert hale geldi. Aylardir babamla küs, ama nisanli olan kardesimin de düğün tarihi geldi. Bir sekilde babamla arasinda biz köprü olup dugunu yapmaya çalıştık.
Ama cok yiprandim arada, plansizlik, annemin babama beddualarina ragmen sabirla ortaligi idare etmeye calismak, babamın uzak duruşları vs.. elimden gelem herseye kosturdum kardesim icin.
Ancak olqabilecek en olumsuz şeylerden bir oldu dugun gunu etraftan takılan takilari kayboldu. Annem benim aldigimi ve posete koyduğumu soyluyor ama ben poset ya da cantama filan koydugumu kesinlikle hatirliyorum, coplerime kadar baktim ne cantadan ne baska biryerden cikti, çaldırdım desem çantamdaki hersey duruyor, para vardı kabak gibi en üstte hiç bir sey olmamış.
Kardesimin kv si ise annemin alip cantasina koydugunu soyluyor. Annem oyle inanarak benim aldigimi soyluyor ki dunyam basima yikildi. Ben yaşadıgım şehre döndüm, onlar nikah dairesine kamera kayitlari icin gitmisler ama memurlar gostermemis, karakola gitmisler hala bir netice yok malesef.
Basta kardesmin kv sine soylenmemisti ve annem oyle israrla benim aldigimi soyledigi icin oyleyse oderim ben dedim ancak kardesimin kv si de beni destekler sekilde soyleyince cok incindim annemden.
Parasi bir yana ancak yasanan seyler beni cok uzdu. Annem aşırı hırçın herseye herkese ofkeli, babamla evlilikleri cok kotu hale geldi, babam eskiden annemi idare ederdi ama artik o da soguk ve ayri davraniyor. ne yapaycagimi sasirdim..
Kendi evliliğimde sallantıdayken bir d ebu olunca eşime karşı da ayrı zor durumda kalıyorum.
Malesef ipini salacaksiniz gidecek kaba tabirle. Minimum görüşme ve bulasmama şeklinde. Kendi hayatiniza bakın evliliginize vs. Anneniz bosandiniz size oh iyi oldu der mesela. Kendi aldı muhtemelen inanarak size iftira attığına göre de

Back
X