- 17 Haziran 2024
- 1.417
- 5.171
- 78
Kimsenin takıya dikkat etmemesi de çok garip yaÜzgünüm ama anneniz almis olabilir. Sonuçta kv bağımsız bir göz size aldi diyebilirdi. Görmüş sanırım aldığını, takı bu kvdenin gözü üzerindedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsenin takıya dikkat etmemesi de çok garip yaÜzgünüm ama anneniz almis olabilir. Sonuçta kv bağımsız bir göz size aldi diyebilirdi. Görmüş sanırım aldığını, takı bu kvdenin gözü üzerindedir
Evet ya kendi düğünümu hatırlamıyorum ama üzerime takı taktırmadim bilezik dışında, kese gibi bişey vardi tabi ben 11sene önce evlendim o zaman anonslu oluyordu. Ona atıldı , kvdeydi. Biz otele gittik o gün evimiz başka sehirdeydi. Sabah eve gelince verdiler. Geçen sene kuzenimin nikahı oldu, başka kuzenime dediler sen yanlarında dur takiyi cantaya atsinlar dikkat et denildi. Yani burada takıyı kimse önemsememisKimsenin takıya dikkat etmemesi de çok garip ya
Babaniz ne diyor ev arandı mi? Düğün ne zaman oldu? Sorulara cevap verseniztakı konusunun onemsenmemesi konusunda yazılanlara katılıyorum, haklısınız. ama ben kuaforune cerezine aralarındaki afra tafraya kosturmaktan beynim yanmış haldeydim, kv ler vs varken takıyı üzerime sorumluluk olarak düşünmedim bile. bu arada takı sırasında cekilen bri video var takı miktrarini oradan ogrendik. ama takı bitince kesilmiş, sonrası yok.
dugun gecen pazardı, ben dıs cekim sonrası eve gelmeden kardesimle yasayacagı sehre dondum, 2 gun sonra farkedilmis kayıp oldugu, evi arama imkanım olmadı. babam gelin odasına vs hiç girmedigi için hiç bir sey bilmiyorum diyor.Babaniz ne diyor ev arandı mi? Düğün ne zaman oldu? Sorulara cevap verseniz![]()
Yok yani annenizin sizi suçlamasina ne diyor. Çok zaman geçmiş kayıtlar kaybolmuş olabilir keşke bastirsaydi kardeşiniz polisedugun gecen pazardı, ben dıs cekim sonrası eve gelmeden kardesimle yasayacagı sehre dondum, 2 gun sonra farkedilmis kayıp oldugu, evi arama imkanım olmadı. babam gelin odasına vs hiç girmedigi için hiç bir sey bilmiyorum diyor.
bu yorumları simdi gordum, bunu dusunmek istememiştim ama yaşadıgım seyi açıklayamıyorum ben nasıl zan altında kaldıysam ev de o sekilde aranmalı dogru diyorsunuzBenim de aklıma direkt annenin alıp kızına yıkmaya çalıştığı geldi sağlıklı biri değil belli ki, bence de evin aranması gerekiyor yoksa maddi manevi konu sahibine dert olacak, yazık.
Annenizin aldığını gören de var üstelik uygun bir dille anneniz evde yokken babanıza aratın bence,bu yorumları simdi gordum, bunu dusunmek istememiştim ama yaşadıgım seyi açıklayamıyorum ben nasıl zan altında kaldıysam ev de o sekilde aranmalı dogru diyorsunuz
anneme ofkeli oldugundan kızıyor ama çözüm yok kimsedenYok yani annenizin sizi suçlamasina ne diyor. Çok zaman geçmiş kayıtlar kaybolmuş olabilir keşke bastirsaydi kardeşiniz poliseTüm akrabalara ellerindeki videoları göndermelerini istediniz mi belki çekmiştir birisi kıyı köşeden gözükür.
ben de boyle düşünüyorum bunun altından baska türlü kalkamayacagımAnnenizin aldığını gören de var üstelik uygun bir dille anneniz evde yokken babanıza aratın bence,
hep evdeyse bir şekilde gidin evlerine oturun konuşun küserse küssün, maddi boyutu bir şekilde halledilir ama sizin ömür boyu travma ve şüphe ile yaşamanız acı olur, ciddi bir itham çünkü.
Olayın sıcağı ile aranması lazımdı babanız niye pasif kalıyor anlamadım. Bir arayıp konuşun iyice baksın evebu yorumları simdi gordum, bunu dusunmek istememiştim ama yaşadıgım seyi açıklayamıyorum ben nasıl zan altında kaldıysam ev de o sekilde aranmalı dogru diyorsunuz
evet dogru, uzak oldgum için kendim yapamıyorum, işteyim. konusuyorumOlayın sıcağı ile aranması lazımdı babanız niye pasif kalıyor anlamadım. Bir arayıp konuşun iyice baksın eve
Size bir şey demiyorum yanlış anlamayın ama herkeste bir rehavet var sanki. Giden altınlardan cok karşı tarafa çok ayıp olmuş. Kv diyor ki dünür çaldı, dünür (annen) diyor kızım çaldı. Diğer dünür (baban) oralı değil. Damat bizim için ne düşünür demiyor hiç annenle baban. Annenizin böyle yalan dolan işleri olmuş muydu daha önce? Olaya bir an önce el koyun Anneniz babanız ödesin o altınları öyle kenara çekilip sizi hırsızlıkla suçlamak kabul edilemez.evet dogru, uzak oldgum için kendim yapamıyorum, işteyim. konusuyorum
Sorunlu aile büyüklerinin yükünü çocuklar çekiyor. Normalde insan çocuğunun bilinçli olarak bir şey aldığını görse bile o durumu kimseye sezdirmeden düzeltmeye ve engel olmaya çalışır. Zaten kardeşinizin kayınvalidesinin yorumundan sonra da diyecek birşey yok. Sıkmayın canınızı. Genel olarak annenizin bu davranışlarına babanız ve sizler tepki gösteriyor musunuz yoksa destek vereni oluyor mu? En azından herkes tepki gösterse belki bu kadar tavır alamaz. Cesareti kırılır.Merhabalar,
Mevzu cok uzun ama olabildigince anlasilir yazacagim, fikirleriniz benim icin cok kiymetli. Simdiden tesekkur ederim.
Annem her zaman aşırı küsen bir kadin cocuklugumdan bu yana bayram, dugun, nisan demez birseyler bulur ya babama ya bize kuser. Ve bu bazen aylarca sürer.
Yasi altmisi gecti bu huyu daha da sert hale geldi. Aylardir babamla küs, ama nisanli olan kardesimin de düğün tarihi geldi. Bir sekilde babamla arasinda biz köprü olup dugunu yapmaya çalıştık.
Ama cok yiprandim arada, plansizlik, annemin babama beddualarina ragmen sabirla ortaligi idare etmeye calismak, babamın uzak duruşları vs.. elimden gelem herseye kosturdum kardesim icin.
Ancak olqabilecek en olumsuz şeylerden bir oldu dugun gunu etraftan takılan takilari kayboldu. Annem benim aldigimi ve posete koyduğumu soyluyor ama ben poset ya da cantama filan koydugumu kesinlikle hatirliyorum, coplerime kadar baktim ne cantadan ne baska biryerden cikti, çaldırdım desem çantamdaki hersey duruyor, para vardı kabak gibi en üstte hiç bir sey olmamış.
Kardesimin kv si ise annemin alip cantasina koydugunu soyluyor. Annem oyle inanarak benim aldigimi soyluyor ki dunyam basima yikildi. Ben yaşadıgım şehre döndüm, onlar nikah dairesine kamera kayitlari icin gitmisler ama memurlar gostermemis, karakola gitmisler hala bir netice yok malesef.
Basta kardesmin kv sine soylenmemisti ve annem oyle israrla benim aldigimi soyledigi icin oyleyse oderim ben dedim ancak kardesimin kv si de beni destekler sekilde soyleyince cok incindim annemden.
Parasi bir yana ancak yasanan seyler beni cok uzdu. Annem aşırı hırçın herseye herkese ofkeli, babamla evlilikleri cok kotu hale geldi, babam eskiden annemi idare ederdi ama artik o da soguk ve ayri davraniyor. ne yapaycagimi sasirdim..
Kendi evliliğimde sallantıdayken bir d ebu olunca eşime karşı da ayrı zor durumda kalıyorum.
daha önce böyle bir durum yasanmadı, hırsızlık ya da maddi kayıp gibi. Rehavet mi dersiniz bilmiyorum ama küs oldukları için kaygılı ve gergindim, herkes birseyler soyluyor bir yandan esim surat yapıyor ve cocuklar anne anne diye cekistiriyordu. babamla konustum biz hallederiz sen ödeme diyor, annem de ben verecegim dedi. ancak dediginiz gibi damat tarafına karsı çok üzücü ve utandırıcı bir duruma düştük. kimin ödeyecegi ayrı yaşadıklarımı sindirmek hiç kolay görünmüyor.Size bir şey demiyorum yanlış anlamayın ama herkeste bir rehavet var sanki. Giden altınlardan cok karşı tarafa çok ayıp olmuş. Kv diyor ki dünür çaldı, dünür (annen) diyor kızım çaldı. Diğer dünür (baban) oralı değil. Damat bizim için ne düşünür demiyor hiç annenle baban. Annenizin böyle yalan dolan işleri olmuş muydu daha önce? Olaya bir an önce el koyun Anneniz babanız ödesin o altınları öyle kenara çekilip sizi hırsızlıkla suçlamak kabul edilemez.
tepki veriyoruz ve aylarca küserek cezandırılıyoruz, yine bir bayram düğün derken bir araya gelip aileyi korumaya calısıyorduk ama bundan sonra nasıl yaparım bilmiyorumSorunlu aile büyüklerinin yükünü çocuklar çekiyor. Normalde insan çocuğunun bilinçli olarak bir şey aldığını görse bile o durumu kimseye sezdirmeden düzeltmeye ve engel olmaya çalışır. Zaten kardeşinizin kayınvalidesinin yorumundan sonra da diyecek birşey yok. Sıkmayın canınızı. Genel olarak annenizin bu davranışlarına babanız ve sizler tepki gösteriyor musunuz yoksa destek vereni oluyor mu? En azından herkes tepki gösterse belki bu kadar tavır alamaz. Cesareti kırılır.
Yok sizin bir suçunuz yok zaten üzülmeyin eşinizle de aranız bozulmasındaha önce böyle bir durum yasanmadı, hırsızlık ya da maddi kayıp gibi. Rehavet mi dersiniz bilmiyorum ama küs oldukları için kaygılı ve gergindim, herkes birseyler soyluyor bir yandan esim surat yapıyor ve cocuklar anne anne diye cekistiriyordu. babamla konustum biz hallederiz sen ödeme diyor, annem de ben verecegim dedi. ancak dediginiz gibi damat tarafına karsı çok üzücü ve utandırıcı bir duruma düştük. kimin ödeyecegi ayrı yaşadıklarımı sindirmek hiç kolay görünmüyor.
Amin, Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun
üzgünüm ama bana da annenizden kaynaklı bişey olmuş gibi geliyor
babanıza evi arattırın
yorumlarınız için çok sağolun, bence de. ancak cevirip cevrirp basıma kakar mı diye endiseliyimYok sizin bir suçunuz yok zaten üzülmeyin eşinizle de aranız bozulmasınÖdesinler onlar sakin karışmayın