• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok üzgünüm, Siz olsaniz ne yapardiniz?

Bu yaştan sonra değişmesi mümkün değil. Sadece idare edip olabildiğince az görüşeceksin. Eski neslin çoğu, ne nedir bilmeden çocuk yaşta evlendirildikleri için, ileri yaşlarda herkese herşeye öfke dolu olabiliyorlar.

bir yerlerde düşürmüş ya da yabancı birine çaldırmış olmayı tercih ederim, cok agırıma gidyor aksi her durum
belki de anneniz aldı (kötü niyeti olmadan)
ama düşürdü, kaybetti ya da birine çaldırdı, bulamadı şimdi suçu size yıkıyor
ya da gerçekten de en baştan kötü niyetle planladı aldı bilmiyoruz
küçük bir ihtimalle de hiçbirisi diyelim artık

sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın da ailecek ortada bir gariplik var kimsenin takıdan cidden haberi yok, neden çünkü zibilyon tane saçma salak şeyden

ne biliyim çayı çerezi düşünmekten takının farkında bile olmamak biraz fazla ayrıntıda boğulmak, gereksiz yük değil mi?
kendiniz de bal yap(a)mayan arı gibi bişey olmuşsunuz siz (bireysel olarak)...hayatı da bu yüzden zor yaşıyor olabilirsiniz.

Merhabalar,
Mevzu cok uzun ama olabildigince anlasilir yazacagim, fikirleriniz benim icin cok kiymetli. Simdiden tesekkur ederim.
Annem her zaman aşırı küsen bir kadin cocuklugumdan bu yana bayram, dugun, nisan demez birseyler bulur ya babama ya bize kuser. Ve bu bazen aylarca sürer.
Yasi altmisi gecti bu huyu daha da sert hale geldi. Aylardir babamla küs, ama nisanli olan kardesimin de düğün tarihi geldi. Bir sekilde babamla arasinda biz köprü olup dugunu yapmaya çalıştık.
Ama cok yiprandim arada, plansizlik, annemin babama beddualarina ragmen sabirla ortaligi idare etmeye calismak, babamın uzak duruşları vs.. elimden gelem herseye kosturdum kardesim icin.
Ancak olqabilecek en olumsuz şeylerden bir oldu dugun gunu etraftan takılan takilari kayboldu. Annem benim aldigimi ve posete koyduğumu soyluyor ama ben poset ya da cantama filan koydugumu kesinlikle hatirliyorum, coplerime kadar baktim ne cantadan ne baska biryerden cikti, çaldırdım desem çantamdaki hersey duruyor, para vardı kabak gibi en üstte hiç bir sey olmamış.
Kardesimin kv si ise annemin alip cantasina koydugunu soyluyor. Annem oyle inanarak benim aldigimi soyluyor ki dunyam basima yikildi. Ben yaşadıgım şehre döndüm, onlar nikah dairesine kamera kayitlari icin gitmisler ama memurlar gostermemis, karakola gitmisler hala bir netice yok malesef.
Basta kardesmin kv sine soylenmemisti ve annem oyle israrla benim aldigimi soyledigi icin oyleyse oderim ben dedim ancak kardesimin kv si de beni destekler sekilde soyleyince cok incindim annemden.
Parasi bir yana ancak yasanan seyler beni cok uzdu. Annem aşırı hırçın herseye herkese ofkeli, babamla evlilikleri cok kotu hale geldi, babam eskiden annemi idare ederdi ama artik o da soguk ve ayri davraniyor. ne yapaycagimi sasirdim..
Kendi evliliğimde sallantıdayken bir d ebu olunca eşime karşı da ayrı zor durumda kalıyorum.
Takılar nasıl kayboldu. Annenızede allah iyi hal versın. Babanıza üzüldüm. Yani çok zor bı durum. Çok muydu altın. Polıse gıdılsın hemen.Herkes ıcın çok zor bır durum.

Takı konusu çok üzücü olmuş sizin açınızdan. Ancak annenizin durumuna daha çok üzüldüm . Neden bu kadar hırçın acaba dr a mı gitse .

belki de anneniz aldı (kötü niyeti olmadan)
ama düşürdü, kaybetti ya da birine çaldırdı, bulamadı şimdi suçu size yıkıyor
ya da gerçekten de en baştan kötü niyetle planladı aldı bilmiyoruz
küçük bir ihtimalle de hiçbirisi diyelim artık

sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın da ailecek ortada bir gariplik var kimsenin takıdan cidden haberi yok, neden çünkü zibilyon tane saçma salak şeyden

ne biliyim çayı çerezi düşünmekten takının farkında bile olmamak biraz fazla ayrıntıda boğulmak, gereksiz yük değil mi?
kendiniz de bal yap(a)mayan arı gibi bişey olmuşsunuz siz (bireysel olarak)...hayatı da bu yüzden zor yaşıyor olabilirsiniz.
Tespitiniz dogru aslinda ama onu yap, sunu getir bunu gotur denilen olunca ortada cereze ben gitmem onu yapmam bunu etmem diyemedigimden oldu bu.

Takılar nasıl kayboldu. Annenızede allah iyi hal versın. Babanıza üzüldüm. Yani çok zor bı durum. Çok muydu altın. Polıse gıdılsın hemen.Herkes ıcın çok zor bır durum.
Farkedildikten sonra gidildi polise annem ve kardesim birlikte gittiler hatta ama ne aryaan var ne soran.

Annenizin psikolojik bir rahatsızlığı olabilir hatta o yüzden altınları bile almış olabilir.

Bunu normal bir küsme ve inatlaşma olarak kabul etmeyin büyük ihtimal anneniz rahatsız.

Farkedildikten sonra gidildi polise annem ve kardesim birlikte gittiler hatta ama ne aryaan var ne soran.
Hukuki surec nasıl işler bilemiyorum ama düğün salonunun guvenlik kamera kayitlari, düğünün tamaminin cekim kayitlari istenmesi olayinin üzerine düşün.

Evlenen kardeşiniz sizle beraber yaşayacağı şehre dönerken takılarını da alıp gider mantık olarak ( henüz kaybolduğu bilinmiyor çünkü)

Hadi sizde rehavet varda gelinle damada ne oluyor muhakkak konuşulmuştur takıları ne yapacağız diye ,salondan çıkıp apar topar arabaya binip gitseniz bile ya takılar ne oldu atıyorum kasaya koyacaktık gibi,iki gün sonra farkedilmesi falan hayatın doğal akışına aykırı.

Back
X