Çok yorgunum biraz dertleşelim

Çok geçmiş olsun sizi en iyi ben anlarım 4 ay önce siddet gördüm darp raporu aldım ve 1 hafta önce boşandım memur olduğu icin korktu ve yanaşmak zorunda kaldı ama bu süreç beni bitirdi tekrardan toparlanamam diyorum bazen bazen de çok huzurluyum bir kızım var beni hayata bağlayan iyi ki doğmuş da bana dert ortağı olmuş Çocuğunuz var mı ?
Elbet bitecek Şebnem ferah bir şarkısında der ki:” Bu da gelir geçer diye inanmazsam nasıl yaşarım “ dinleyin iyi geliyor

Nasıl da aynı şeyleri yaşamışız aynısı resmen ! Ben de tehdit ederek anlaşmalı boşandım yanaşmak zorunda kaldı tam bir psikopattı
Çocuğunuz var mıydı

Kıyamam ben size ya. Bu pislikler nasıl koyabiliyor aklım almıyor. Kızınıza da size de güzel günler diliyorum. Benim çocuğum yok. Çok istedim evliliğim düzelsin, çocuğum olsun. Ama düzelmediği gibi daha da kötüye gitti, bitişi bile kabuslarla dolu oldu. Ölmek bile istedim. Öyle çekildi yaşam enerjim. İçimdeki evlat sevgisi boşluğunu kedilerimle dolduruyorum ben de. İki tane oğlum var, annesizlerdi sahiplendim. Büyütüyorum. Bir gün bunların hepsi geçer de birine güvenmeye cesaret edersem en büyük sebebi anne olmak istemem olacak...

Çocuğun olmaması ilerisi için yuva kurmak icin avantaj aslında ben kendimi hayal edemiyorum artık başka bir erkekle çocuğumla birlikte
Bunlar narsist köpekler kısaca. Aileleri tarafından pohpohlanmış erkek adamdır yapan mantıgıyla yetiştirilmiş kadını ezeceksin yoksa tepene çıkar algısıyla büyümüş psikolojik hastalar . Çok belli etti benimki kendini evlenmeden önce nasıl kandım nasıl gözüm kapandı hala aklım şaşıyor ama bazı şeyler gerçekten nasip önüne geçilmiyor

Mücadelenizi azımsamayın.
O bi kaşık su dediğiniz de ardınızda bıraktığınız okyanusun kıyısı.
Kara yakın, artık kulaç atmayı bıraksanız da vurur sizi sahile.
O kadar doğru ki.
Ben her düştüğümde önce kendimi sonra onu sonra evliliğimi toplamak zorunda kaldım. Sonra düşmemem gerektiğini öğrenmek zorunda kaldım. Sendeledikçe dik durmaya çalıştım. Sanki ben insan değilmişim benim de dinlenmeye hakkım yokmuş gibi. Bitmesin diye kendimi paraladım. Beni sürekli suçladı. Bir süre sonra da suçlu olduğuma inandım. El kaldırdı. Yine suçlu bendim. Beni bu hale sen getirdin dedi. Yaptıklarının sorumluluğunu o almadıkça ben sırtlanmak zorunda kaldım. En sonunda da çöktüm işte. Çöküşümü bile eksiklikmiş gibi hissetmem, mücadelemi azımsamam b

gerçekten narsistler. Aileleri bu tür adamların her davranışını meşru görecek bir bahane bulmayı hep başarıyor.

Yetiştirmeyi beceremedikleri evlatlarının sorumluluğunu almaktansa anormal davranışlarına kılıf bulmak daha kolay çünkü. Canı yanan kendi canlarından olmadığı sürece sorun yok.

Bizde fiziksel değil de psikolojik şiddet vardı.Avukatim dava dilekçesinde uzaklaştırma da istedi.Karakola sadece tebligat için gittim,başında ve sonunda.Uzaklastitma kararı için kanıt da gerekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…