- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
Valla ben aynen böyle 2 kişiyle görüştüm baktım tık yok. Sonra eşim çıktı karşıma direkt niyetini söyledi şutladim en sonkini gayet de güzel bir karar aldım.suan agzımın içine bakıyor ya da rol bılmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben aynen böyle 2 kişiyle görüştüm baktım tık yok. Sonra eşim çıktı karşıma direkt niyetini söyledi şutladim en sonkini gayet de güzel bir karar aldım.suan agzımın içine bakıyor ya da rol bılmıyorum
hımm işte o açılmadan görüşme talep etmek kendimi kötü hissettiriyor.mesela bugun siz yazin ilk mesaji,
biseyler icelim diye teklf eden siz olun falan gibi.
evet aldatılmış ki bende öyle bunları konuştuk zamana ihtiyacım olduğunu ben söyledim ama bi ayda da bı arpa boyu yol alamadık anlamış değilim.
tebrik ederim valla. haklısınız. niyetini söyledi ciddiymiş ailesiyle falan tanştırmak istedi çok erken dedim ama açılamıyor ne düşündüğünü bile bilmiyoken tanışmak ne demek ohaş. o da saygı duyarım beklerim dedi ama oyle mal mal beklyoValla ben aynen böyle 2 kişiyle görüştüm baktım tık yok. Sonra eşim çıktı karşıma direkt niyetini söyledi şutladim en sonkini gayet de güzel bir karar aldım.
yok canım dönmesi söz konusu degıl bı sene olmus nişan atalı bende öyle 5 ay oldu nişan atalıErkek dünyasında aldatıldım zamana ihtiyacım var demek, ex sevgilime geri donme turları atıorum bi dur olmazsa seni denicem demektir...aldatılmayla ilgiis yok
adama vahiy mi gelmesini bekliyorsunuz sizin ondan hoşlandığınıza dair? ben olsam uğraşmazdım ya kimse o kadar kıymetli değil.yazmadan yazmıyorum. O görüşmek isterse görüşüyorum. Çok nadir ufak ufak hoşlandığına dair belirtiler gösterdi ben geri çektim kendimi bı karşılık vermedim.
evet haklısın canım ben fazl geri çekiyorum kendimi ama o an ne söylemem gerekiyor kestıremıyorum korkuyorumhoşlandığını belli eden hareketlerden sonra kendini çekip hala adamdan somut adımlar beklemek haksızlık değil mi ?
ayrıca "görüşmem zaten adım değil mi?" demek lafı bana çok enteresan geldi. herkes bir şekilde birilerine denk gelip görüşüyor. bunun çok da matah bir yanı yok bana göre.
o hoşlandığını belli ettiğinde karşılığında sıcak bir kelime, samimi bir tavır süreci iyi ilerletirmiş. kastım laçkalaşmak değil, o flörtöz samimi adımlar.
of haklısınızadama vahiy mi gelmesini bekliyorsunuz sizin ondan hoşlandığınıza dair? ben olsam uğraşmazdım ya kimse o kadar kıymetli değil.
evet haklısın canım ben fazl geri çekiyorum kendimi ama o an ne söylemem gerekiyor kestıremıyorum korkuyorum
evetbence korku değil de yazdıklarından anladığım sen direkt "ben seni seviyorum ve evlenicem" diyen biri çıksın istiyorsun. sen nasıl korkuyorsan karşındaki insanın da korkuları olabilir. bana biraz fazla kendi duygularına odaklı bir yaklaşım gibi geldi bu.
e ben geri çekiliyorum zaten hepgitmez böyle.
akmıyor ilişki. hep bir tarafın ittirmesiyle olmaz. aslan burcu bir de, daha atak davranmalı, geri çeken taraf siz olmalıydınız
demek ki burçlarla bitmiyormuş![]()
hayır cepte değilim asla. benım adım atmamı bekliyomusCepte falan mısın ? Seven sevdiğine söyler bu kadar beklemez hem senin anlaman lazım gözlerinden hareketlerinden biz ne dersek yalan olur
yok son cümlenize evet demiştim. direk gelsin seni sevıyorum evlenelim dese zaten bı daha konusmam o ne öylee iyi de böyle birşey çok anlamsız. karşısındakini tanımadan seni seviyorum gel evlenelim denmez ki.. sevmek evlenmeye de yetmez ayrıca.
bu bakış açısıyla çok zor bence ya.
Atmahayır cepte değilim asla. benım adım atmamı bekliyomus
tatlım yazdıklarımı tam okumamışsın sanırsam nasıl adım atmalıyım neler sormalıyım tanımak için onu sordum cepten nasıl çıkarım diye sormadım