• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK YORULDUK!

Be
Merhaba herkese. Ben sağlık memuruyum. Pandemi hastanesinde görev yapıyorum ve maalesef artık hem fiziksel olarak hemde ruhsal olarak bitmiş durumdayız. Birçok personel arkadaşımız Covit oldu ve olmaya devam ediyor. Çalışma ortamımda hep kötü şeylerden bahsedilir oldu. Her gün duyduğum covit haberlerinden dolayı psikolojim bozuldu. Hastanemizin bütün servisleri pandemi servisine dönüştürüldü yetmedi muayene yapılan polikliniklere yataklar konuldu. Ve böyle giderse italya, ispanya ve amerikadaki görüntüleri görmeye başlarız. Etrafım her tarafım covitlilerle dolmuş durumda. Her gün şüpheyle eve gidiyorum. Artık kendimizi geçtik sevdiklerimize bulaştırmaktan korkar olduk. Kafamda hep acabalarla çekine çekine kızımla ilgilenmeye çalışıyorum. Kafayı yemek üzereyim. Bu günler de geçecek biliyorum ama yine de korkuyorum. Geleceği düşünmekten, nasıl olacağını ne zaman biteceğini sorgulamaktan çocuklarımız nasıl bir dünyada yaşayacak diye kaygılanmaktan çok yoruldum. Off iyi değilim. Sadece paylaşmak istedim. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ben 2 kez yakalandım covide 🙁🙁

Merhaba herkese. Ben sağlık memuruyum. Pandemi hastanesinde görev yapıyorum ve maalesef artık hem fiziksel olarak hemde ruhsal olarak bitmiş durumdayız. Birçok personel arkadaşımız Covit oldu ve olmaya devam ediyor. Çalışma ortamımda hep kötü şeylerden bahsedilir oldu. Her gün duyduğum covit haberlerinden dolayı psikolojim bozuldu. Hastanemizin bütün servisleri pandemi servisine dönüştürüldü yetmedi muayene yapılan polikliniklere yataklar konuldu. Ve böyle giderse italya, ispanya ve amerikadaki görüntüleri görmeye başlarız. Etrafım her tarafım covitlilerle dolmuş durumda. Her gün şüpheyle eve gidiyorum. Artık kendimizi geçtik sevdiklerimize bulaştırmaktan korkar olduk. Kafamda hep acabalarla çekine çekine kızımla ilgilenmeye çalışıyorum. Kafayı yemek üzereyim. Bu günler de geçecek biliyorum ama yine de korkuyorum. Geleceği düşünmekten, nasıl olacağını ne zaman biteceğini sorgulamaktan çocuklarımız nasıl bir dünyada yaşayacak diye kaygılanmaktan çok yoruldum. Off iyi değilim. Sadece paylaşmak istedim. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ailemde iki ablam iki yeğenim sağlıkçı. İkisi pandemi hastanesinde çalışıyor. Altı aydır aklım onlarda. Hiç bir şekilde sosyal hayatları kalmadı. Tatili geçtim evlerinde bile ayrı odada izole ettiler kendilerini. Görüntülü konuşma dışında hiç bir irtibatımız olmadı. Buna rağmen tatili hakettik çok yorulduk diyenleri yada düğün kına yapanları anlamıyorum. Biz altı aydır dikkat ediyoruz bu düşüncesizler sayesinde belki bi altı ay daha evlerimizde kapalı kalacağız. Her gün bir tanıdığımın yada iş arkadaşımın kendisi yada ailesinden korona olduğu haberini alıyorum. Psikolojim bozuldu bozulacak artık

Teşekkür ediyorum atlattıktan 10 gün sonra tekrar bulaştı. Şu an iyiyim çok şükür 🙏
Allah size gani gani şifa versin tez zamanda.
Moral ve bağışıklık, başka tedavisi yok diyorlar.
Mümkün mertebe olumsuz her haber, durum, kişi vs ile irtibatı kesin en güzeli, bahaneyle temizlik de yapılmış olur hayatta😂

Allah size gani gani şifa versin tez zamanda.
Moral ve bağışıklık, başka tedavisi yok diyorlar.
Mümkün mertebe olumsuz her haber, durum, kişi vs ile irtibatı kesin en güzeli, bahaneyle temizlik de yapılmış olur hayatta😂
Öyle oldu zaten herkes vabalı gibi bakıyor gören ayy virüslü diyor alıştım artık. Atlattım ama şükürler olsun.

Bugün vitamingiller diye bi sayfayı inceledim. Maske karşıtlığı yapıyor, virüs yok bu bir oyun diyor. Hatta adamın biri türkiyede dava açmış maske takmamayla ilgili. Altına yorum yazanlar çıldırmış durumda. Kadının biri diyor ki kızım okula başlıyor, asla maske taktırmayacağım.

Keşke sadece bu insanlara bulaşsa. Bir arkadaşımın babası öldü, annesi entübe, kendi de hastanede. Kız 21 yaşında babasız kaldı, belki de annesiz de yapayalnız kalacak. Gidip bu kıza anlatsınlar covid diye bir şey olmadığını.

Bu tür insanlara hakkınızı helal etmeseniz yeridir. Millet aptal aptal düğünüme dokunma diye kampanya başlatıyor. Hepsini bir yere kapatmak ilaç milaç vermemek lazım. O kadar sinirleniyorum ki.
Onlar büyük resmi gormusler kanka:d bir biz enayiyiz he dıs mihrakların oyununa geliyoz. Covid falan yok çıkarın sutyenleri ay maskeleri

Ama aslında siz hasta başına para alıyormuşsunuz.
Ama aslında siz başka hastalıkları covid diye işliyormuşsunuz.
Ama aslında siz sırf korku oluşsun, özgürlüğümüz kısıtlansın diye insanları hasta olduklarına ikna ediyormuşsunuz.
Ama aslında siz bizi kandırıp büyük bir yalanın içinde yaşamamıza sebep oluyormuşsunuz.
Ama aslında salgın yokmuş ve siz pandemi hastanesi dediğiniz yerde akşama kadar kandırdığınız insanlara gülüyormuşsunuz.
Ama aslında büyük resim kursu mezunları gözümüzü açmasaydı dıj güjlerin bu oyunlarını asla göremeyecek ve size inanmaya devam edecektik.
Covid mi daha tehlikeli yoksa cahil cesareti mi emin olamıyorum bazen.

Allah hepimize güç kuvvet versin. Her gün sağlık camiasından ölüm haberleri alır olduk. Şuan boğazımda ağrı var gibi ama gerçek mi psikolojik mi ayırt edemiyorum. Eve taşımamak için yemek dışında mutfakta bile maske takıyorum. Biz bu işin icindeyiz. Ya bugün ya yarın elbet bizi de bulacak. İnşallah hafif geçiririz. Allah bizi ailemize, çocuklarımıza bağışlasın. Ben sağlık ocağındayım. Hergün kan alma, enjeksiyon, aşı, izlem için bebekler ve onları tutan ebeveynleri ile 20 santimlik mesafede çalışıyorum. İşlemden bir kaç gün sonra + haberleri geliyor. Koruyucu ekipman yok. Hiç bir asmde yok. Cerrahi maske ve siperlik. Hatta verdikleri siperlik zavallim eskiyince yenisini cebimden aldım. N95 alsam çok pahalı. En zoru ama hasta başında burnunun kaşınması 😁 Alkolle kardeş oldum. Telefonu, klavyeyi, hatta bazen yikasam da yüzümü silip duruyorum. En ufak bir dikkatsizlik covidi bedenime alacak. Bebeklerden bile korkar olduk. Yetişkinler en azından maskeli. İğnesini pansumanini yapıp bitirince ben temasliyim, eşim covid, anam covid diyenlere çok sinir oluyorum. Karantina keyiften var ya. Kovid + çıkıp ilaç yazdırmaya ya da rapor almaya gelen de çok. Sistem otomatik vermiyor. Maske değişimi sırasında nefesimi tutuyorum artık, o derece.
Kimimiz sıyırdık, kimimiz sıyırma eşiğinde. Allah hem bedeninizi hem akıl sağlığımızı korusun.

Ama aslında siz hasta başına para alıyormuşsunuz.
Ama aslında siz başka hastalıkları covid diye işliyormuşsunuz.
Ama aslında siz sırf korku oluşsun, özgürlüğümüz kısıtlansın diye insanları hasta olduklarına ikna ediyormuşsunuz.
Ama aslında siz bizi kandırıp büyük bir yalanın içinde yaşamamıza sebep oluyormuşsunuz.
Ama aslında salgın yokmuş ve siz pandemi hastanesi dediğiniz yerde akşama kadar kandırdığınız insanlara gülüyormuşsunuz.
Ama aslında büyük resim kursu mezunları gözümüzü açmasaydı dıj güjlerin bu oyunlarını asla göremeyecek ve size inanmaya devam edecektik.
Covid mi daha tehlikeli yoksa cahil cesareti mi emin olamıyorum bazen.
Beyin naklinin yapılabiliyor olması şart oldu artık. Ah Aziz Nesin. Yıllar önce öyle doğru dedi ki. Adamcagizı boşuna üzdüler.

Ben onun çok iyimser bir tahminde bulunduğunu düşünüyorum.
Geçen bir yerde okudum çok beğendim. Yazıda diyor ki " akıllı insanlar doğum kontrolü yapıp gerektiği kadar çoğaldı ama akılsız olanlar korunmadı ve akıllı olanlardan daha fazla cogaldilar" Bugün dershaneye giden bir hastam + bildirildi. 16 yaşında ve 18 yaş altına ilaç tedavisi verilmiyor.

Geçen bir yerde okudum çok beğendim. Yazıda diyor ki " akıllı insanlar doğum kontrolü yapıp gerektiği kadar çoğaldı ama akılsız olanlar korunmadı ve akıllı olanlardan daha fazla cogaldilar" Bugün dershaneye giden bir hastam + bildirildi. 16 yaşında ve 18 yaş altına ilaç tedavisi verilmiyor.
Nasıl verilmiyor?
Gerçekten mi?

İstanbul da mısınız

Back
X