ÇOK YORULDUK!

Merhaba herkese. Ben sağlık memuruyum. Pandemi hastanesinde görev yapıyorum ve maalesef artık hem fiziksel olarak hemde ruhsal olarak bitmiş durumdayız. Birçok personel arkadaşımız Covit oldu ve olmaya devam ediyor. Çalışma ortamımda hep kötü şeylerden bahsedilir oldu. Her gün duyduğum covit haberlerinden dolayı psikolojim bozuldu. Hastanemizin bütün servisleri pandemi servisine dönüştürüldü yetmedi muayene yapılan polikliniklere yataklar konuldu. Ve böyle giderse italya, ispanya ve amerikadaki görüntüleri görmeye başlarız. Etrafım her tarafım covitlilerle dolmuş durumda. Her gün şüpheyle eve gidiyorum. Artık kendimizi geçtik sevdiklerimize bulaştırmaktan korkar olduk. Kafamda hep acabalarla çekine çekine kızımla ilgilenmeye çalışıyorum. Kafayı yemek üzereyim. Bu günler de geçecek biliyorum ama yine de korkuyorum. Geleceği düşünmekten, nasıl olacağını ne zaman biteceğini sorgulamaktan çocuklarımız nasıl bir dünyada yaşayacak diye kaygılanmaktan çok yoruldum. Off iyi değilim. Sadece paylaşmak istedim. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizin işiniz çok zor birde kızınız varmış Allah bağışlasın. Sorumsuz, kaygısız o kadar çok insan var ki. Sokağa çıkmaya korkuyorum çıksamda aşırı tedirginim. Paranoya kalmaz umarım üzerimde. İkide kızım var çok zor süreçten geçiyoruz. Ama sizinki daha zor siz direk içindesiniz.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizin işiniz çok zor birde kızınız varmış Allah bağışlasın. Sorumsuz, kaygısız o kadar çok insan var ki. Sokağa çıkmaya korkuyorum çıksamda aşırı tedirginim. Paranoya kalmaz umarım üzerimde. İkide kızım var çok zor süreçten geçiyoruz. Ama sizinki daha zor siz direk içindesiniz.
Siz korkuyorsunuz tedbir alıyorsunuz ama öyle insanlar var ki covid olduğunu bildiği halde acillere maskesiz ve temiz alan dediğimiz yerlere muayeneye gidiyorlar. Günde 150 kadar hastanın geldiği sağlık ocağında insanlara maske takın, burnunuzu kapatın demekten konuşmaya mecalim kalmıyor.

Siz korkuyorsunuz tedbir alıyorsunuz ama öyle insanlar var ki covid olduğunu bildiği halde acillere maskesiz ve temiz alan dediğimiz yerlere muayeneye gidiyorlar. Günde 150 kadar hastanın geldiği sağlık ocağında insanlara maske takın, burnunuzu kapatın demekten konuşmaya mecalim kalmıyor.

Öylesine insanda denmez ya. Yok anlamıyorum gerçekten çok ciddi Bi virüs var ortada ve çok fazla kişi takmıyor umursamıyor. Hatta bir ara dedim ben mi paronayak oldum acaba diye ama varsın olayım çocuklarımın, benim, ailemin sağlığı önemli. Allah gani gani yardımcınız olsun🙏

Şuandan itibaren ülkece hepimize yardımcı olsun Allah. Çok ağır tedbirler gelmeden çözülmeyecek bu iş. Adam +, iş yeri sahibi, işe gidiyor. Günlük kazancım 10 bin, hergün ceza yazsalar da dokunmaz bana diyor. Sabır da bir yere kadar. Sonra hemşire doktor sekreter çemkirdiye çıkıyor adımız.

Merhaba herkese. Ben sağlık memuruyum. Pandemi hastanesinde görev yapıyorum ve maalesef artık hem fiziksel olarak hemde ruhsal olarak bitmiş durumdayız. Birçok personel arkadaşımız Covit oldu ve olmaya devam ediyor. Çalışma ortamımda hep kötü şeylerden bahsedilir oldu. Her gün duyduğum covit haberlerinden dolayı psikolojim bozuldu. Hastanemizin bütün servisleri pandemi servisine dönüştürüldü yetmedi muayene yapılan polikliniklere yataklar konuldu. Ve böyle giderse italya, ispanya ve amerikadaki görüntüleri görmeye başlarız. Etrafım her tarafım covitlilerle dolmuş durumda. Her gün şüpheyle eve gidiyorum. Artık kendimizi geçtik sevdiklerimize bulaştırmaktan korkar olduk. Kafamda hep acabalarla çekine çekine kızımla ilgilenmeye çalışıyorum. Kafayı yemek üzereyim. Bu günler de geçecek biliyorum ama yine de korkuyorum. Geleceği düşünmekten, nasıl olacağını ne zaman biteceğini sorgulamaktan çocuklarımız nasıl bir dünyada yaşayacak diye kaygılanmaktan çok yoruldum. Off iyi değilim. Sadece paylaşmak istedim. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Allah yardımcınız olsun .Yeni atlattım koranayı.Her gün dua edıyorum sızlere.Zira bu hastalıgı yasamayan bılmez.Benden de babama bulaştı.Bizler millet olarak sızlere cok dua edıyoruz.Ama bence bu surecte biliyorum cok zor ama cocuklarınız annenızde yada ne bıleyım siz baska bir yerde kalın .Çünkü sevdıklerımızı hasta etme dusuncesı bıle o kadar kotukı.Babama benden bulastı.Ve ben kendı derdımı dusunemedım.Saglık calışanları en zorlananlar.Haklarınız asla odenmez.Ama bizlerınde çok ıyı oldugu soylenemez.1 aydır yiğenlerımı Görmüyorum.Allah hepımıze yardım etsın.

Ahh ahh diyorum
Şüpheyle özel hastaneye korka korka test yaptırmaya gittim sonuç enfeksiyon çıktı ama korkumdan ikinci kez sonuç göstermeye ilaç almaya bile gidemiyorum
Yengem hazretleri biz babaannemi aylardır görmüyoken üzerinden ikinci bir maaş almak için (bakım parası)hastaneye götüreceğini söylüyo rapor lazımmış
Şu süreçte hala para ,düğün, gezme ,tatil derdinde olanlara asla hakkımı helal etmiyorum

rotate edilmelisiniz ya. kimsenin bu kadar yükü kaldirabilmesi beklenmemeli. aylik veya haftalik shiftlerle farkli polikliniklerde calisip biraz nefes almaniza izin verilmeli.

kolay gelsin

allah yardimciniz olsun

bu virüs böyle geçmeyecek ...geçmesi de mümkün görünmüyor iğneyle kuyu kazmak gibi onemler....tek çare ve kesin çare aşı bulunması...kurallara uyulmuyor , dünya bu dönüyor herkes yaşama derdinde,maskesini takan bunalıp mutlaka çıkarıyor o minicik arada virüs yayıyor veya kapıyor ..gerçekten iğneyle kuyu kazmak bu olsa gerek...lütfen aşısı çıksın lutfenn

Ahh ahh diyorum
Şüpheyle özel hastaneye korka korka test yaptırmaya gittim sonuç enfeksiyon çıktı ama korkumdan ikinci kez sonuç göstermeye ilaç almaya bile gidemiyorum
Yengem hazretleri biz babaannemi aylardır görmüyoken üzerinden ikinci bir maaş almak için (bakım parası)hastaneye götüreceğini söylüyo rapor lazımmış
Şu süreçte hala para ,düğün, gezme ,tatil derdinde olanlara asla hakkımı helal etmiyorum
yengem hazretleri :KK48: konuyla alakasız ama istemsiz güldüm buna

Sürecin en başından beri tüm kurallara titizlikle dikkat ediyorum.Böyle bir ortamda bulunmama rağmen ben bile yoruldum maske takmaktan tedirgin olmaktan.Sizi düşünemiyorum bile.Allah sabır ve güç versin ne diyeyim.

Bir an erkek arkadaşımı gördüm bu yazdıklarınızda..
Umarım bu satırları iyi okurlar da insanlarımız bir nebze olsun işin ciddiyetini kavrarlar.
Emeğiniz için teşekkür ederim❤️

Tedbirinizi elden bırakmayın, dikkatli olmaya özen gösterin, hijyeninize dikkat edin fakat korku ile yaşamayın kafanızdan atın. Allah yardımcınız olsun.

Şuandan itibaren ülkece hepimize yardımcı olsun Allah. Çok ağır tedbirler gelmeden çözülmeyecek bu iş. Adam +, iş yeri sahibi, işe gidiyor. Günlük kazancım 10 bin, hergün ceza yazsalar da dokunmaz bana diyor. Sabır da bir yere kadar. Sonra hemşire doktor sekreter çemkirdiye çıkıyor adımız.

Sağlık hakkından süresiz men edeceksin

Allah yardımcınız olsun cidden işiniz çok çok zor ben bunu hep söylüyorum bir defa sınav görevinde iki maske üst üste taktım nefes alamadım orda da hemen aklıma sağlık görevlileri geldi saatlerce günlerce aylarca böyle çalıştılar diye.

Siz orda canınızla ve canlarla uğraşırken,belediye otobüsünde teyzeciğimin biri maskeyi tabak yapmış çekirdek çitliyor....
Allah size sabır güç kuvvet versin.
Boşa kürek çektiriyorlar sizin gibi emekçi insanlara...

Back
X