Haklısınız ama haftada bir değil ayda bir olsa yetecek.Neden ev işleri icin haftada birde olsa yardımcı almıyorsunuz
Hic bişey sizin psikolojinizden değerli değil gerekirse sartları zorlayın madem eşiniz yardım etmiyor bunca yükün altından tek basına kalkmanız cok zorHaklısınız ama haftada bir değil ayda bir olsa yetecek.
Şartlarını uygun değil şu anda iki çocuğun masrafı birinin okulu ve krediler anca yetiyoruz
Maasımdan çok komik bir rakam kalıyor elime o yüzden temizlik için birini tutamıyorum teşekkürler inş düzelirizAyda bir yardımcı alın çalışıyormuşsunuz bu Esnada kendinize vakit ayırırsınız çocuklarınız uyuduğunda dinlenirsiniz iş yapmazsınız. Bu da sizin hakkınız sonuçta yazık değil mi canınıza.
Eşinizle de karşılıklı konuşun derdinizi aynı buraya anlattığınız gibi anlatın , boşanacak büyük bir sebep göremedim ben düzelebilir sorun diye düşünüyorum
Dün 2 saatten fazla sürDu utum o arada bebeğim uyandı eşim ilgilendi biraz bugün gene bi sepet ütü var oğlumun alerjisi var mecburen herseyini utuluyorum oda çok zamanımı alıyoreşinizin rahatlıgı siz zaten yaptıgınız için.
yorgun uykusuz olmanız asıl sizin sorununuz onun degil .
bun sebeple sizi anlamaz.
hava güzel o yatak orda beklesin banyo da otursun oturdugu yerde hadiii dışarıı.
çamaşır ütüye gelirsem bir sepet alır sadece çocukların çamaşırlarını yıkar ütülerim.
eşiniz bu uykudan uyansın hem getirdigi para yetmeyip siz çalışacaksınız hem dönüp evde yorulacaksınız eşin h.sonu arkadaş gezmesine gidecek.
hayat öyle tek başına gidiyorsa kapıyı çekip akşama sizde dönün
Kusura bakmayin da bunu esiniz dusunsun. Ben yetemiyorum cok yoruluyorum diyip haftada 1 gün birini alacaginizi soyleyin. Ya da yardim edersin almayiz diyin. Ohh valla hem calis hem cocuk bak bir dr adamin kahrini cekHaklısınız ama haftada bir değil ayda bir olsa yetecek.
Şartlarını uygun değil şu anda iki çocuğun masrafı birinin okulu ve krediler anca yetiyoruz
çocukların hizmetini yapmayın erteleyin diyemem ama eşiniz zamanını ya arkadaşlarına yada temiz kıyafet sıcak yemege ayıracak.Dün 2 saatten fazla sürDu utum o arada bebeğim uyandı eşim ilgilendi biraz bugün gene bi sepet ütü var oğlumun alerjisi var mecburen herseyini utuluyorum oda çok zamanımı alıyor
Aynen dediğiniz gibi kapıyı çekip gidesim var
İşten ayrılsam asla iş bulamam yaşadığım yerde imkanlar kısıtlı. Ama tek başına asla altından kalkamaz oda farkında zaten sadece benim yaşadığım stresin farkında degilçocukların hizmetini yapmayın erteleyin diyemem ama eşiniz zamanını ya arkadaşlarına yada temiz kıyafet sıcak yemege ayıracak.
aslında işten ayrışacagınızı kulagına fısıldasanız bile yeter.
öedemeler gözünde canlanacaktır
Kusura bakmayin da bunu esiniz dusunsun. Ben yetemiyorum cok yoruluyorum diyip haftada 1 gün birini alacaginizi soyleyin. Ya da yardim edersin almayiz diyin. Ohh valla hem calis hem cocuk bak bir dr adamin kahrini cek
Kusura bakmayin da bunu esiniz dusunsun. Ben yetemiyorum cok yoruluyorum diyip haftada 1 gün birini alacaginizi soyleyin. Ya da yardim edersin almayiz diyin. Ohh valla hem calis hem cocuk bak bir dr adamin kahrini cek
Haklısınız ama haftada bir değil ayda bir olsa yetecek.
okadar yorgunsunuz ki okudugunuzu anlamamışsınız.İşten ayrılsam asla iş bulamam yaşadığım yerde imkanlar kısıtlı. Ama tek başına asla altından kalkamaz oda farkında zaten sadece benim yaşadığım stresin farkında degil
okadar yorgunsunuz ki okudugunuzu anlamamışsınız.
işten ayrılmayacaksınız.
ev işi çocuklar iş yetemediginizi tercih yapmak istediginizi belirtrceksiniz.
bu arada çocuklara kim bakıyor h.içi onların hizmetiyle ilgilenen kim
Çalışıyorsun ve esin çocuklar dahil hiçbirşeye yardım etmiyor mu ? Çocuklarının ihtiyacı hariç ,çek elini eteğini herşeyden. Ev işi yapmak senin görevin değil. Eşine ince bir ayar vermek gerek .anası öğretmemişse karısı öğretir, sıkıntı yok .öyle keresteden babalık, eşlik olmaz .
Üstlenmeyeceksin! Eşinin de işine geliyor..Gülümsedim mesajınıza teşekkür ederim kendisi tam bir yontulmamis odun zaten
Çok kızıyorum kendime ya niye bu kadar kendimi harap ediyorum, herşeyi üstlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?