Cok yoruldum artik

En çok istediğim ev aleti o zaten almaya düşünüyordum ama fiyatları dolarla firlayinca erteledim bana çok lazım çocuktan ötürü

En çok istediğim ev aleti o zaten almaya düşünüyordum ama fiyatları dolarla firlayinca erteledim bana çok lazım çocuktan ötürü
Cnm ben en ucuz modelini aldım işimi görüyor, bebklerin kıyafetleri ile beyaz çamaşırları, nevresimleri atıyorum. Diğerleri için çok kullanışlı bulmadım. Ama bbklerin ütülerinden kurtuldum

Cnm ben en ucuz modelini aldım işimi görüyor, bebklerin kıyafetleri ile beyaz çamaşırları, nevresimleri atıyorum. Diğerleri için çok kullanışlı bulmadım. Ama bbklerin ütülerinden kurtuldum
Özelden marka ve model yazar mısınız bana bir bakayim

Böyle durumlarda es cok onemli canim sana yardimci olmasi lazim bende hamileyim zor günler gecirdim eşim saolsun hep yardim etti etmese ne yapardim diye düşündüm.maddi durumun geliriniz iyi ise haftanin belli gunleri yardimci tutun kendinize hic degilse ev islerinizi yapacak birisi

Ev işlerine yardımcı alın..

O eşiniz kalksın üstüne düşeni yapsın bence. Hiç öyle haftada yarım gün yardımcı almakla olacak iş değil. Yani bu bir tavsiye bile değil. İki çocukla o ev bir günde yine dağılır bir şeyler dökülür çamaşır çıkar er yemek bulaşık zaten var. Eşinizde merhamet,vicdan yok bence.

Benimde büyük ikinci sınıfa gidiyo
Küçük 17aylık
Meme bagımlısı oldugu için gece saat başı uyanır
Eşim sabah gidip gece 1 de geliyo
Egm de memur
Evimizin kirası 1000lira
Kredi ödüyoruz 2500 lira(araba)
Kredi kartlarından para cektigimiz için hep eksilerde
Yani demem o ki köseye elli lira bile atamıyoruz
Ona ragmen cok sıkıştıgımda yardımcı alıyorum yarım gün(ew hanımıyım bu arada)
Benim mutlu huzurlu olmam eşime ve cocuklarıma yansıyo
Warsın bi yüz lirada benim için eksiye düşsün kart napim yani

Haklısınız bende bu aydan itibaren en azından ayda bir tam gün temizlik için birini ayaralayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…