Çok yoruldum artık

sonbahardaask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2022
5
-5
1
28
Bugün eşim bana. Arkadaşinin Nişanina arkadaşlarıyla birlikte gideceğini söyledi. Gideceği arkadaşları bekar. Ve ben ona. Arkadaşlarınla değil benimle gidebileceğini soyledim. Düğünlerde ve o tarz yerlerde benimle olmak istemiyor gitmek de istemiyor. Nedeni nedir. Ve ben çok tersledim. Ayrılırım senden. Beni çiğneyip gidersen dedim

Neden arkadaşlarıyla gidemez? Ayrılırım senden diyecek kadar niye abartıyorsunuz, bu kadar baskıcı olmayın, ben bile daraldım burdan.

Arkadaşları bekarsa erkek erkeğe oturacaklardır. Bu durumda sizin gitmeniz mantıklı olmaz.
Biz de düğüne gidileceği zaman arkadaşlarla konuşuyoruz. Eşsiz olsun derlerse gitmiyorum. Hiç bunun için boşanmak aklıma gelmedi

Bence konu sahibi anlaşılmamış dugun ve o tarz yerlere benimle gitmek istemiyor yazmış sürekli böyle yapması düşündürücü , bence konuyu düzenleyin konu sahibi .

Sebebini konuştunuz mu eşinizle neden sizinle gitmek istemiyormuş

Sürekli neden böyle yaptığını sorun, çünkü yaptığı şey normal değil.
Bence ''gidersen boşanirim senden'' tavrınız hoş olmamış.
Tehditle bir yere varılmaz.

Komu sahibi kendini ifade edememiş bence. Bu durum muhtemelen daha önceki davet ve etknliklerde de başına geldi. Eğer sürekli sizinle gitmekten kaçınıyorsa kesinlikle problem ederdim. Tabi ki bazı yerlere sizle değik arkadaşlarıyla gidebilir ama bu durum genellikle böyleyse çok farklı şeyler arardım altında

Hep böyleyseniz eşiniz sizi götürmemekte haklı.. Bakın bekar arkadaşlarıyla takılmak istemiştir belki. Sürekli ayrılırım diye tehdit ederseniz bir süre sonra boş tehdit olduğunu anlayıp daha farklı davranacaktır, yapmadığı şeyleri bile yapmak isteyecektir.. Sizde o gün için kendi arkadaşlarınızla plan yapabilirdiniz ki yapmanız gereken buydu. Sizin onda aklınız kalacağına onun aklının sizde kalmasını sağlamalıydınız..

Bunda yorulacak abartılacak bişey yok erkek erkeğe gitmek istemiş sadece bu sorun senle gitmek istemesi değil ortamda arkadaşları arasında seni görmek istememesi çok normal bişey bütün erkekler öyle eğer ki başka sorun varsa aranızda bunu güzelce oturup karşılıklı konuşun ayrılık tehdidi yapmak daha da kötü sonuç elde edecektir...

Sizin arkadaşınız yoksa sizi yalnız bırakmamak için sizinle takılmak zorunda kalıp arkadaşlarıyla vakit geçiremicek diyedir. Boşanmalık bişey yok. Benim eşimde böyle yerlere eşle gitmeyi sever ama benimle arkadaş olacak biri yoksa ben tek git arkadaşlarınla takıl sen derim napıcam onuda yanıma esir edip düğünde nişanda. Kendimde eğlenemem.

Nişan değilde bekarlığa veda partisi felan olsa ne işiniz var dicem de nişan düğün biraz garip sizinle katılması gerekir bence ama arkadaşları içinde rahatsız edici bişeyler mi yaptınız götürmüyor sizi?

Oturup nedenini konuşmak, dinlemek, anlamak yerine ayrılırım mı dediniz?

Kocanızın yerinde olsam boşanırım sizden.

Konu şu kendinin ailesi beni istemiyordu başından belli zaten. Ailesi ile konularda arkadaş konularindan beni uzak ve dışlama etkisi var. Ben aynı şeyi yapsam kıyamet koparır. Benim olmadığım yerde. Onun da bir işi olduğunu düşünmüyorum. Her kadın böyledir. Boşuna yok ben bosarim onu şu bu tehdit edilmez lafı yapmayın yani. Benim gönlüm olmadı. Gitmesine. Bana bunu söylemesi saçma bir kere

Arkadaşlarını tanımam ben. Hiç bir şekilde taniyayim diye de sormam zaten.

Arkadaşının Nişanina erkek erkeğe gitmesi saçma değil mi. Hany normal zamanlarda zaten. Karışmam gitmesine içmesine oturmasına arayıp huzursuz bile etmem. Ama nişan düğün. Erkek arkadaşla gitmesi ne mantık ne saçma. Bu ikinci sefer oluyor. Birde ilkinde evden gittim. Hassas noktam bu dedim. Böyle yaparsan. Beni uzersen ben senle yolumu ayiririm dedim. Gitmedi tabi şuan ama. Benimle hala kötü düşünmeye ihtiyacım var falan yaptı. Kaybetme korkusu yok. Ondan sanırım

Yahu daha sorrunu konuşmadan etmeden ayrılırım diye tehtit etmek neden , böyle yaparsanız gerçekten ayrılırsınız zaten , oturup konuşun güzelce sonra karar verirsiniz zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…