- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
- Konu Sahibi sonbahardaask
-
Sizi istemeyen aileye niye gelin oldunuz?Konu şu kendinin ailesi beni istemiyordu başından belli zaten. Ailesi ile konularda arkadaş konularindan beni uzak ve dışlama etkisi var. Ben aynı şeyi yapsam kıyamet koparır. Benim olmadığım yerde. Onun da bir işi olduğunu düşünmüyorum. Her kadın böyledir. Boşuna yok ben bosarim onu şu bu tehdit edilmez lafı yapmayın yani. Benim gönlüm olmadı. Gitmesine. Bana bunu söylemesi saçma bir kere
Sanırım haklısınSizi istemeyen aileye niye gelin oldunuz?
Sizi savunamayan, elinizi tutup benim karıma saygı duyacaksınız demeyen adamla niye evlendiniz?
Her şey ta en baştan belliyken bile bile gidiyorsunuz ateşe.
Sonra boşanırım bilmem ne. Boşanın o zaman. Kurtulun.
Çünkü bu adamı tehditle yola getiremezsiniz.
Gerçekten boşanacaksanız tehdit edin. Kuru laf bir yerden sonra kâr etmeyecek.Sanırım haklısın
Bu boşanmak da bebek oyuncağına dönmüş cidden komiksinizOturup nedenini konuşmak, dinlemek, anlamak yerine ayrılırım mı dediniz?
Kocanızın yerinde olsam boşanırım sizden.
Sebep sormadan, konuşmadan, anlamadan düğüne beni de götürmezsen boşanırım deyince oyuncak olmuyor mu?Bu boşanmak da bebek oyuncağına dönmüş cidden komiksiniz
Komiksiniz dedim zaten çoğul olarakSebep sormadan, konuşmadan, anlamadan düğüne beni de götürmezsen boşanırım deyince oyuncak olmuyor mu?
Oyuncak edene ayni karşılık verilir.
Tanımadığınız kişilere de siz diye hitap edersiniz, öğreteyim.Komiksiniz dedim zaten çoğul olarak
Fazla rahat bırakmaya gelmıyorlarEvlenince tapusunu da mı alıyorsunuz . Nedir bu kocacımlık yahu .
Gerçekten bir evliliği bitirmek bu kadar kolay olabiliyor mu anlam veremiyorumAyrılırım senden. Beni çiğneyip gidersen dedim
Hassas noktanız olması çok ilginç çünkü sizi istemeyen aile ve eş var ortada, hassas noktanız eşinizin organizasyonlara tek gitmesi mi? Bu arada beni de biri habire ayrılmakla tehdit etse ben de korkmam kaybetmektenArkadaşının Nişanina erkek erkeğe gitmesi saçma değil mi. Hany normal zamanlarda zaten. Karışmam gitmesine içmesine oturmasına arayıp huzursuz bile etmem. Ama nişan düğün. Erkek arkadaşla gitmesi ne mantık ne saçma. Bu ikinci sefer oluyor. Birde ilkinde evden gittim. Hassas noktam bu dedim. Böyle yaparsan. Beni uzersen ben senle yolumu ayiririm dedim. Gitmedi tabi şuan ama. Benimle hala kötü düşünmeye ihtiyacım var falan yaptı. Kaybetme korkusu yok. Ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?