(o yurtdışında,ben tr'de uzaktan uzağa..)
Onun için fedakarlıklar yapabileceğimi gördükçe ben onun için vazgeçilmez gibi birşey oldum aslında..
Onu en çok etkileyen iyi niyetimmiş..Etrafındaki herkesten daha çok düşündüm onu,ve bunun farkında..
Gerçek sevgi olduğunu anladı,ama gerekirse vazgeçeceğimi de anladı..
Bana özensizliğinden vazgeçmezse benim vazgeçeceğimi üzerine basa basa söyledim...
Üç gündür kameraya geliyor çok az parası olduğu halde ve uzun oturuyor..
İş bulup bir süre çalışp borçlarını ödeyip dönecek..
Ben hemen gelmesini,iş bulana kadar sonra da, borçlarını ödeyene kadar onu diare edeceğimi söyledim(ben memurum)..Tr de iş bulmak için tanıdıkları araya koyacağımızı,ailemin de bu fikirde olduğunu söyledim.(Uçak biletini ben alacağımı,huzura ermek için fedakarlıktan kaçınmayacağımı söyledim,şuan beşparası yok).Herşeyi kolaylaştıracağımı söyledim...Yeterki== ''seven gibi davran''== dedim hep..
Henüz direk gelesi yok,parasızmış fln..Benim yanında olacağımı falan yok sayıyor..Bana minnet etmiyor..Bu iyi ama böyle de çok yıpranıyoruz..Şimdilik ben yanında olayım,mecburiyetten bir araya gelmek için,sonra yine minnet etmesin..Benim bu konuda iyi niyetli olgun olduğumu ,başına kakmayacağımı anlıyor mu bilmem..Seven gibi davrandıkça ben iiy niyetli ,olgun olurum..Ona huzur veririm..Ona da söyledim..Ama sen de bana huzur vermelisin dedim..Ben de çalışıyorum,benim de sorunlarım oluyor.Ama sende huzur bulmak istiyorum.Sen de bende huzur bul diye,aylardır söyklüyordum,anlamıyordu..En sonunda şuan anlamış gibi birşey........Umarım yine başa dönmeyiz..3 gündür uzun uzun oturyor..Konuşmuyor,güzel söz söylemiyor ama iyi niyetle geldi..Beni kaybetmek istemiyor demekki...Suratsızlığı şu yüzden:Ödemesi var,ödeyecek parası yok..Güzersöz bekledim kapatırken ama söylemedi,ben de ödemesini ödeyemeyecek olmanın sıkıntısı diye üstelemedim..
Bak böyle kamera vakit geçirince ben de nasıl huzura eriyorum..
Ama taksiciliğe başlarsa, 2000 euro para kzanırsa falan..Hadi dönesin gelmezse dedim.
Niye döneyim dedi..Sen gelrisin dedi..
Yok dedim dönmen lazım,ilk önce sen geleceksin buraya..Yıllar sonra belki işten iyice bıkarsam ben ozaman gideriz dedim..
Tamam tamam dedi..Daha ortalıkta iş yok dedi.
Dedimki..:Eğer önceki gibi beni hayal kırıklığına uğratırsan ,beklenilenin dışında birşeyle beni şaşrtırsan affetmem seni dedim..
Tamam tamm dedi..
Sigara meselesi,para yönetimini yapamaması falan o konuda öneriler verdim.
Tamam tamam dedi..
Enazından azarlamadı..
Evlenme geciktikçe 35 ten sonra hamile kalma olasılığının azaldığını söyledim.Çocuğumuz bile olmayabilirmaddi yönden deyip ertelersen dedim..
Olmazsa olmasın''dedi..
Şuan parasızlıktan ,borcunu ödeyememekten kendi derdine düşmüş..
Dua et dedi..
Ediyorum ama aynı sıkıntılar devam etti hep dedim.
Bu da geçer inşallah''de'' dedi..
Dırdır edip durma dedi...
Ama ben ilgisizliği yüüznden dırdır ediyordum..
Bne sana huzur veririm de,o konuda kendime güveniyorum da,benim de huzur bulmam lazım..
sevgi ,ilgi görmem lazım ''Dedim..
Sakindi..üçgündür kamerada uzun görüşüp rekor kırmış olduk..
benim nasıl huzura etrdiğimi gördü..
Böyle oldu işte..
Sonra yine aynı özensizlikte olursa,vazgeçeceğimi biliyor..
Huzura erdim şugün olsun..Mutmain oldum..Bak çok mu zormuş..
İş değişikliği dilekçemi de verdim..Kararsızlıktan kurtuldum...
Dilekçe sonucu belli olduğunda biraz daha huzursuzlanacağm ,kolay değil,rahat yeri bırakıp,stresi,yoruculuğu olası bir yere gitmek..
Ama değişiklik belki iyi gelir..
İyi olur inşallah..
Sevindim en azından birşeyler kafanda oturmaya kendine gelmeye kendi isteklerine fırsat vermeye başladn zamn çok kıymetli bir kavram bunu sakn unutma arkadaşm dualarm tabiki hep sizinle tedbir bizden taktir Allah tan akışına bırak nasıl gelişecek gözlemle artık kararlar senn 2 dudağınn ucunda raht ve mantıklı davranmalısn tavrını koydn şimdi o düşünecekkk tebrik ediyormmmmmm
Dua..
:)) evet dun itibariyle ben de dirdiri birakmis bulunuyorum. Ve aslinda o bana soyledi bi kere. Oyle cok soyleniyosun ki ben de onemli kisimlari dinliyorum geri kalani dinlemiyorum gibi birsey demisti. Cok acik sozludur benimki:) sonuc olarak dun aksam sorunsuz gecti cok sukur :) isteklerimi hic cekinmeden soyledim. Beggy nin dedigi gibi elestirdigi zaman ne kusup odama gittim ne de trip attim. Sallamadim gectim. Daha guleryuzluydum ve bu cok onemliymis bunu farkettim. Yapismadim cocuga da ilgi gostermeyince neden soguksun da demedim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama böyle çok sakin ona hiç bakmadan başka bişeyle oyalanır gibi ya spora başlıycam ne diosn filan de ahhaha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) evet dun itibariyle ben de dirdiri birakmis bulunuyorum. Ve aslinda o bana soyledi bi kere. Oyle cok soyleniyosun ki ben de onemli kisimlari dinliyorum geri kalani dinlemiyorum gibi birsey demisti. Cok acik sozludur benimki:) sonuc olarak dun aksam sorunsuz gecti cok sukur :) isteklerimi hic cekinmeden soyledim. Beggy nin dedigi gibi elestirdigi zaman ne kusup odama gittim ne de trip attim. Sallamadim gectim. Daha guleryuzluydum ve bu cok onemliymis bunu farkettim. Yapismadim cocuga da ilgi gostermeyince neden soguksun da demedim :))
Se
Aylardır böyle yapıyordum da düzelmemişti..
Şimdi sabrım kalmadı,ona da bunu hissettirdim..
Şükür şu günü görmeye..
Devamı gelir inşallah..
Gelmezse de kendi bilir artık..
Güzel,İyi ,seven ,vefalı bir eş,mutlu aile fırsatını kaçırmış olur,kendi sefil hayatına devam eder..
Yıllarca bekar kalır..
Ben elimden geleni yaptım..
benimde dün akşam keyifsiz eçti geç geldi zaten..ben yine güleryüzlü işte neler yaptığını dinledim.fazla yorum yapmadım.her zamanki gibi yemekten snra koltuğa uzandıbaşladı tv izlemeye.ben bişi söledim duymadı.cvp vermedi.bende üstelemedim.snra o bana bişi söledi.bende cvp vermedim nie cvp vermiyosun diyincede ben nasıl oluyomuş dedim.ya aşkım duydumda duymamazlıktn geldim die açıkça söledi.deli oldummm.snra birden spora başlasan nasıl olur dedim.o gayet sallama tarzında başlaaaa dedi.sanki naparsan yap umrumda değilsin der gibi.ay akşam çok sinir oldum.soğuk tavırlarına karşı nasıl dayanıcam bilmiyorum.çok mutsuzum onun bu tavırları beni daha da yoruyoo((
benimde dün akşam keyifsiz eçti geç geldi zaten..ben yine güleryüzlü işte neler yaptığını dinledim.fazla yorum yapmadım.her zamanki gibi yemekten snra koltuğa uzandıbaşladı tv izlemeye.ben bişi söledim duymadı.cvp vermedi.bende üstelemedim.snra o bana bişi söledi.bende cvp vermedim nie cvp vermiyosun diyincede ben nasıl oluyomuş dedim.ya aşkım duydumda duymamazlıktn geldim die açıkça söledi.deli oldummm.snra birden spora başlasan nasıl olur dedim.o gayet sallama tarzında başlaaaa dedi.sanki naparsan yap umrumda değilsin der gibi.ay akşam çok sinir oldum.soğuk tavırlarına karşı nasıl dayanıcam bilmiyorum.çok mutsuzum onun bu tavırları beni daha da yoruyoo((
Aylardır böyle yapıyordum da düzelmemişti..
Şimdi sabrım kalmadı,ona da bunu hissettirdim..
Şükür şu günü görmeye..
Devamı gelir inşallah..
Gelmezse de kendi bilir artık..
Güzel,İyi ,seven ,vefalı bir eş,mutlu aile fırsatını kaçırmış olur,kendi sefil hayatına devam eder..
Yıllarca bekar kalır..
Ben elimden geleni yaptım..
cok uzuldum canim benim ya peki bisey sorcam, esinle acikca konusmayi denedin mi? sen boyle yaptikca ben sunlari dusunuyorum. Ben hep konustum. Bazen dirdir ettim gibi geldi ona ama bazi konularda cok ise yaradigini dusunuyorum. Suclamadan sadece kendi hissettiklerimi ve iliskimizi nasil etkiledigini anlattim hep.sana da bunu oneriyorum. Hatta yapabilirsen bir psikologdan yardim alabilirseniz faydasi olabilecegini dusunuyorum
Ya pes etme hemen başla spora kendine bakmaya başla sen sallama onu nak cevap vermeynce nasl oluyo söylemede nasl oluomş die inat edio naslsa geçer dicek sen inatla yapıomş gibi değil gerçekten uapıomş gibi davran bu akşam şey de laf arası bi kulp bul ona nebilim saçın mı dökülüo senin çok kötü de oaranoya yapsn sen daha iyi tanıosn neye takıntısı varsa lagını koy çekil kenara sana bişi derse hiç oralı olma takılma hadi başarıvaksn
pes etmicem canım bi şekilde alt edicem onu bana çektirdiklerini oda çekicek bir bir.içimde duyguyu tarif edemiyorum..neyse bakalım bu akşamda biraz üstüne gideyim saçları dökülüyo zaten,göbek desen aldı başınıgidiyo akşama bombalıcam onu
Böyle böyle kendine gelicksn bak gör acı cektiğini biliyorm ama geçick tek şart güçlü olman
ah canım ah konuşmam mı hiç herşeyi apaçık sölüyorum yüzüne.güzelce anlattım olmadı kavga ettim olmadı terk ettim olmadı olmadı olmadı.çıldırıcam artık.tek dediği şey sen kuruntu yapıyosun benim bişi yaptığım yok sana rahat batıyo gibi falan.çok arsız 11 yıldır neler çekiyorum sen bi bilsen...((
( ben de sana inaniyorum cok kararli olursan basaracaksin. degistigini ve onu begenmemeye, onsuz da hayatina devam ettirebilecegine inanirsa bence artik ne oluyo demeye baslar. Her ne yaparsa yapsin senin onu birakmayacagini dusunuyo bence. ama eleatirilerini de inat seklinde degil, saclarin daha da mi dokulmeye baslamis senin? Biraz daha mi gobegin cikmis? Bence spor yapmaya baslamalisin sen de.. gibi seyler soyleyebilirsin mesela. Biraz da o kalkmis totosunu indirsin bakalim ,)
sağol canım yanımda olduğun için ...
aynen canım katılıyorum sana.onu bırakamayacağımı biliyo çünkü kaç kere döndük mahkeme kapısından.ama ondan vazgeçemeyeceğim için değil kızım için...((bunu koz tutuyo elinde ama değişicek kaçarı yok bunun..yetti artık canıma.direnicem sonuna kadar...şimdi böyle yazıyoruz.ileride inş.zaferlerimizide yazar kutlarız.inancımızı kaybetmek yok !!!
Insallah canim benim :) ben de inaniyorum buraya guzel haberler verecegimize. Her sey kendimizde bitiyor. Kendimize deger verirsek, kendimize daha cok guven ve saygi duyarsak hickimseye ihtiyacimiz kalmaz. Biz oldugumuz icin onlar varlar. Ayrica nereden bulacaklar bizom gibi anlayislisini, bu kadar cektirdiklerine ragmen onlarla kalmisiz kim ceker onlari bizden baska.. ama onlar tek degil bu dunyada bunu bilmeleri ona gore hareket etmeleri lazim. Bu zamana kadar hep biz korktuk kaybetmekten. Hep alttan aldik. Onlar da istemez bence karsilarinda ezik birisini. Kendine guveneni begenmiyorlar mi? Bakimli insanlari, kendi ayaklari uzerinde duranlar cekici gelmiyor mu onlara? Butun bu ozelliklere sahibiz aslinda sadece inanalim kendimize. Bunu onlar icin degil kendimiz icin yapalim zaten gerisi mutlulukla bize gelir ,)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?