üstüne gitme bence zamanla düzelir bende birkaç yerde okumustum cocujtan sonra erkeklerin böyle trıpleri oluyormus vs vs birde bu tarz seylerı msjla konusmayın derim.
Bi tane adam var koca karı gibi doktor falan değil ona gitti adama giden herkes iyileşiyormuş bilmem hangi hastanenin beyin cerrahı gitmiş belini yaptırmış.
Bel fıtığının yöntemi malesef uzun süre yatmak fıtıktılar yada cerrahları önermem ben çok çektim hala çekiyorum eşimin eniştesinde fıtık vardı fıtıkçı ya gitti felç kaldı çişini bile tutamadı ben ameliyat oldum Doğum yapınca tekrarladı bu hastalık sadece yatarak iyileşir disk patlak değil ise patlaksa ameliyat çözüm onunda olursa çok dikkat etmeli ki bir daha olmasın
Ay canım benim çok zor dönem geçiriyorsun. Belki iş sıkıntısı stresi vardır. Erkekler sıkıntılı dönemlerinde cinsellikte başarısız olacaklarını düşündükleri için birlikte olmak istemezlermiş. Ama sen de çok haklısın. Bir an önce bir şeyleri bahane edip evine dönmeye bak. Kendinle barış bakımlı ol. Eşim çocuk emzirdiğim zaman bana göğüslerin gözümde artık çok kutsal varlıklar oldular demişti
bana pek özlemesine fırsat bırakmıyormuşsunuz gibi geldi. bu tarz şeylerde ne kadar üstüne gidersen ters teper. belki farklı bir sorunu var. siz fikir istemiyorsunuz eşinizin hatalı olduğunu söylememizi bekliyorsunuz gibi. sizi gazlayıp gazlayıp üstüne mi salmalıyız o zaman içiniz rahatlar mı. benim fikrim eşinize biraz zaman tanımanız yönünde. 2 aylık bebeğiniz var onunla ilgilenin kendinize bakmayı da ihmal etmeyin. bu konuları da bir süre açmayın bakalım eşiniz nasıl davranacak. ben 2 ay süresince kayınvalideme baktım ve eşim beni öpmeye kalktığında bile kızardım o evde böyle bişey garip gelirdi. belki onun içinde öyledir bilemeyiz.
Ay canım benim çok zor dönem geçiriyorsun. Belki iş sıkıntısı stresi vardır. Erkekler sıkıntılı dönemlerinde cinsellikte başarısız olacaklarını düşündükleri için birlikte olmak istemezlermiş. Ama sen de çok haklısın. Bir an önce bir şeyleri bahane edip evine dönmeye bak. Kendinle barış bakımlı ol. Eşim çocuk emzirdiğim zaman bana göğüslerin gözümde artık çok kutsal varlıklar oldular demişti
bana pek özlemesine fırsat bırakmıyormuşsunuz gibi geldi. bu tarz şeylerde ne kadar üstüne gidersen ters teper. belki farklı bir sorunu var. siz fikir istemiyorsunuz eşinizin hatalı olduğunu söylememizi bekliyorsunuz gibi. sizi gazlayıp gazlayıp üstüne mi salmalıyız o zaman içiniz rahatlar mı. benim fikrim eşinize biraz zaman tanımanız yönünde. 2 aylık bebeğiniz var onunla ilgilenin kendinize bakmayı da ihmal etmeyin. bu konuları da bir süre açmayın bakalım eşiniz nasıl davranacak. ben 2 ay süresince kayınvalideme baktım ve eşim beni öpmeye kalktığında bile kızardım o evde böyle bişey garip gelirdi. belki onun içinde öyledir bilemeyiz.
E tamam üzerine gitme o zaman. Demez ki ereksiyon olamıyorum diye erkeklik gururuna dokunur. Belki de Mutlu sonla bitmeyeceğinden korkuyordur. Sana açıklamayıp üste çıkmanın yolu olarak seni kötü hissettiriyordur.
Öpüşmek sadece sevişme sırasında oluyor demekki,adam şuanda sevişmek istemediği için öpüşmüyor.
Benim için arkadaşımla yanaktan öpüşmek gibi bişey. Herkesi yanaktan öpüyorum,kocamıda dudaktan. İşe giderken,işten gelince,sebepsiz sarılınca gibi zamanlarda..
lohusa sendromuna eşin girmiş bnce.gıcık oluyorum böyle adamlara. Yüz verme,koşsun peşinden.