Cok yoruldum ben ne yapayim

BirMasaldiBu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
47
14
3
32
Arkadaşlar beni bilen bilir daha önce de buna benzer bir konu açmıştım. Eşimin ailesinin yaptıklarından bıktım. Ben kaynanami aramiyormusum sormuyormusum evine gitmiyormusum. Bunu ogluna söylüyor oğlu bana soyluyor aramız bozuluyor. Gorumcem evlendi ve eşi düğün günü kaynanamin elini opmedi anneler günüde aramamış. Ama diyor ben bunu kızıma soylemiyorum kari kocanın arası bozulmasın diye diyor. Esim de çantayi alıyor spora gidiyor eve gelirken ekmek almak unutulur mu ve ben 8 aylık hamileyim ne yapacam bilmiyorum.

ben bunu kızıma soylemiyorum kari kocanın arası bozulmasın diye diyor
Cahil işte kendi kızı olunca öyle düşünüyoda szin huzurunuzu niye düşünmüyo eşinde anacı belli yani çok istiyosa kendi arasın her gün ne arıycaksın ki tınlama boşver çok bunaltıyolarsa git annenin evine canım

Annemin evine geldim canım esim biz artik bir arada olamayiz dedi bosanma davasi acmak icin 1 yilin dolmasini bekleyecem dedi

Annemin evine geldim canım esim biz artik bir arada olamayiz dedi bosanma davasi acmak icin 1 yilin dolmasini bekleyecem dedi

Öyle bir kural mı varmış.

Ama dert etmeyin. En azından kendi rızasıyla kurtuluyorsunuz. Ne o kv nin ne de o adamın derdi mi çekilir.. Öyle hayat mı geçer. Şükredin.

Öyle bir kural mı varmış.

Ama dert etmeyin. En azından kendi rızasıyla kurtuluyorsunuz. Ne o kv nin ne de o adamın derdi mi çekilir.. Öyle hayat mı geçer. Şükredin.

Haklısınız bir gün olsun benim doktor masraflarıma ortak olmadi kocam oraya oraya borcu vardı düğün sonrası her şeyi bıraktım kendisine kv dönüp de bizim taraftan fazla takıldı dedi oğlunu sürekli yanına çekti böyle evlilik olmadi iste

Böyle evlilik olmaz olsun zaten.. Çocuğunuzla birlikte güzel bir geleceğiniz olur inşallah.

Inşallah teşekkür ederim
Allah yardimciniz olsun. Bir evladiniz olucak simdi adam evladini dusunmeyip bosanmaktan mi bahsedio ne diyim cok yazik hic kafaniza takmayin bu donemlerde ben dogacak cocugunuzun arayi yumusatacagini dusunuyorum cunku olmasi gereken bu umarim hersey duzelir eski sorunlarinizin hicbiri kalmaz sonucta hicbirimiz bosanmak icin evlenmiyoruz evladinizida babasiz buyutmek zorunda kalmazsiniz sonuc ne olursa hakkinizda hayirli olmus olan olsun inşallah

Inanın moralim çok bozuk ve ne yapacağımi bilmiyorum doğuma bir buçuk aydan az kalmış ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ilerisini düşünüyorum çocuğum hep arada kalacak o biriyle evlenir üvey anne ben biriyle evlenirim üvey baba. Allah korusun.

Cok fazla dusunmemeye calisin suan odak noktaniz cocugunuzu saglikli bir sekilde dunyaya getirmek olsun. Ben inaniyorum ki bebeginiz dogduktn sonra esinizinde kayinvalidenizinde tutumu degisecektir bu kadar vicdansiz olamazlar sonuc dusundugumun tersi olurda sizden vazgecme konusunda israrina devam ederse sakin uzulmeyin lutfen oyle bir eş ileride sizide cocugunuda mutlu edemezmis o zaman evladiniz icin en iyisi bu olmus olacak ama umarim Rabbim kayinvalidenizin kalbine biraz iman vicdan verirde torun sevgisiyle hersey halolmus olur tabi esinizede akil fikir versin

Allah sizden bin kere razı olsun inşallah çok sağ olun Rabbim beni de çocuğumu da böyle bir durumla sinamasin çünkü benim evladimi üvey baba eline, eşimin de üvey anne eline bırakmaya hakkı yok doğmamış cocugumun ahini almak istemiyorum. Size de çok teşekkür ederim.

diyeceksiniz ki bu durumda ben ne yapabilirim ki diye ama yine de merak ettim, nasıl bu kadar durgun sakin ve olağan karşıladınız onun bu isteğini ve hemen annenizin evine geldiniZ?
o şuan evinizde mi kalıyor?

diyeceksiniz ki bu durumda ben ne yapabilirim ki diye ama yine de merak ettim, nasıl bu kadar durgun sakin ve olağan karşıladınız onun bu isteğini ve hemen annenizin evine geldiniZ?
o şuan evinizde mi kalıyor?

Hayır o da ailesinin evinde kalıyor ve benimle dışarıda başka ailesinin yanında başka konuşan bir insan bu insan. Boşanmak kararına gelince benim ailem doğum sonu dönemi bekle diyor oysa ben beklemek istemiyorum. Çünkü eşim bana Allah yolunu açık etsin ben seninle bir arada olmak istemiyorum dedi. Olay bundan ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…