Çok yoruldum ben

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
5.004
9.663
198
Gerçekten çok yoruldum, sadece iç dökme bu okuyan herkese teşekkür ederim.son bir kaç aydır hiç rahat uyuyamıyorum hep diken üstünde,odaya biri girecek korkusu ile yaşıyorum . O kadar uykusuz geziyorum ki hiç rahat uyumadım heralde şimdiye kadar zaten küçük bebeğim var. Kimse ile konuşamıyorm bunu karabasan denilen mahluk eşimin suretinde geliyo bana hemde üç yıldır ona bakmak istemiyorum bazen korkudan . sadece sizinle dertleşmek istedim. o kadar çaresiz kimsesizimki . başka sorunlar da var tabi onun için bu kadar çaresizim heralde kusura bakmayın okurken belki de yazim hatası olmuştur illaki olmuştur teşekkür ederim okuyan kk ablalarima

Çözmek için ne yapıyorsunuz.

Doktor,psikolog ,hacı hoca neyse artık.

Çözüme dair bir şeyler yapmanızı öneririm.

Canım dua et bana da çoğu kez evlenmeden önce gelirdi uyku halinde peygamber efendimizin ismini çok sayardım birden geçerdi böyle böyle yendim dua et bunu tek başına cozebilirsi

Canım dua et bana da çoğu kez evlenmeden önce gelirdi uyku halinde peygamber efendimizin ismini çok sayardım birden geçerdi böyle böyle yendim dua et bunu tek başına cozebilirsi
Arkadaşa katılıyorum bende kendi kendine geçer diye düşünüyorum. Dua eksik olmasın dilinizden. Duaların anlamlarınıda bilin sizi cesaretlendirir okuduklarınız. Hep türkçe açıklamasında bakın okuyun derim. Her gün bakara süresini evinizde açın derim

Ara ara her insana gelir böyle korkular. Cevşen tak ve abdestli uyu kürsi duasını sabah uyanınca 3 gece yatarken 3 kere oku bu dua insanın evinin üstüne kalkan olurmuş ve kötü hiç bişey yaklaşamazmış inan bana geçer vesveselerin

Ama ben uyuyacaktım şimdi ya

Kesinlikle psikolojik bir boşluk içerisindesiniz ki zaten farkındasınız..Kendinizi biran önce silkeleyecek bir harekette bulunun..Destek almanız sizin Lehinize olacaktır

Aynen öyle canım herkesin sinanmasi farkki

Öncelikle psikolojik destek alarak başlayın. 3 yıldır olan belli bir sorununuz var. Bunun yanında dua etmek, manevi yönünüzü geliştirmek de sizi rahatlatır. Sorununuzu eşinizle ve ailenizle paylaşın. Mutlaka çözümü vardır.

yatış şeklinizi değiştirin kan göllenmesinden olur derler.

yatmadan esneme germr hareketleri yapın ayaklarınızı yukarı kaldırın

muhtemelen yorgunluktan uyku fazlarınız bozulmuş

eğer evden çıkmıyorsanız dr a danışıp d vit takviyesi başlayın uyku bızukluklarına iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…