Çok yoruldum bu evlilkten.

bence zamana bırakın bazı şeyleri, kafanıza takmayın.hallolmayacak şeyler değil ama bazı şeyleride halletmeden bebek yapmayın,
evet şuan kaynananız acayip bi yarış içinde ama bu süreçte eşinize hep daha fazla sokulun, daha iyi olun.kayınvaliden 1 yanaştıysa sen eşine büyük bi sabırla (içinden gelmiyorsa bile ) 10 yanaş..
ve kayınvaliden yanında eşine daha cok hizmet hürmet et, şimdi daha yeni evli sayılırsınız, bazı şeyler ancak zamanla aşılır
biraz arsızlığa vur kendini, ye iç gez dolaş...hiç bişey kaybetmezsin emin ol kazanacakların daha fazla olcak
(

Annesi dışında en ufak bir sorunumuz bile yok.. Bazen kaynanam diğer oğluna kalmaya gidiyor 3 gün nasıl huzurluyuz eşimde öyle ama ne zaman annesi geliyor... Hep kafasında annesi ay acaba yemek yedımı ay bakıyım ablamdan geldımı falan filan bebek gibi üstüne düşüyor eşim düşmesede hemen bıraktınız benı dıyor kaynanam bır annen var bakmıyosun dıyor ne yaparız bilmiyorum bazen diyorm boşansam seni annene versem sevınır dıye... Bunu kaynananmada soylemstım tartsmıstık dger konumda yazıyor zaten.

Canım eşindede hata var ama annesini niye öyle alıştırmışki bebek gibi. Yatalak desen yatalak değil kör desen kör değil bu üstüne titreme neden yani hepimizin annesi var düşkün olsa sakat olsa anlıycam o zaman seninde zoruna gitmezdi bu kadar. Ama eşin çok abartmış yani anneside oğlunun bu zaafını kullanıyor resmen. Bence iş eşinde bitiyor annesiyle konuşsun yani yine sevgisini saygısını göstersin ama böylede çocuk gibi alıştırmasın. Hem niye kahvaltıya annesine gidiyorki evlenmiş barklanmış madem annesinin dibinde duracakdı ayrılamıyodu evlenmeseydi o zaman. Sen böyle kahvaltı durumu oldugunda anne bize gel burda beraber kahvaltı yapalım ben yanlız kalıyorum diye söyle hem kocanıda yanlız bulup dolduramaz o zaman. Niye öyle ayrı gayrı iş oluyoki madem oğluyla kahvaltı yapmak istiyosa o size gelsin eşin niye gidiyor yani oraya. Sen eşinle konuş eşinin annesine olan bu aşırı ilgisi onu bu hale getirmiş bence. Sıkıntılarını eşinle konuş güzellikle canım madem anlayışlı bi insan eşin seni anlar.

Evet şuanda yine kavgalyız kaynanam geldi az once eşimde yuz kere anne acmısın dedı bende soledım yok dedım yemısım oglum yok valla acsın sen dedı.. Eşim gitti mutfaga yemeklerı ısıtıyo kaynanamda sen ye dedı.. Sonra ben kalktım esıme sımdıye kadar senmı ısıtyodun ne oldu dedım.. Cık mutfaktan hazırlyım sana dedım ısıttım koydum masaya.. Eşim anne kalk yıyceksın dedı kaynanamda yok tokum sen ye esim normalde yiycekti. Oda yemedi bende nıye ısıttın dedım sen ne karısıtın ben hazırlıyodum dedı eşim afra tafra gittim meyve kestım kaynanamın onune koydum yemedı oglu yemedı dıye anne ye dedm bogazından gecmıyomus ogluda yemedi Allah bildiği gibi yapsın bunları umrumda değiller eşimlede konusmayı dusunmuyorum.

Canım eşindede hata var ama annesini niye öyle alıştırmışki bebek gibi. Yatalak desen yatalak değil kör desen kör değil bu üstüne titreme neden yani hepimizin annesi var düşkün olsa sakat olsa anlıycam o zaman seninde zoruna gitmezdi bu kadar. Ama eşin çok abartmış yani anneside oğlunun bu zaafını kullanıyor resmen. Bence iş eşinde bitiyor annesiyle konuşsun yani yine sevgisini saygısını göstersin ama böylede çocuk gibi alıştırmasın. Hem niye kahvaltıya annesine gidiyorki evlenmiş barklanmış madem annesinin dibinde duracakdı ayrılamıyodu evlenmeseydi o zaman. Sen böyle kahvaltı durumu oldugunda anne bize gel burda beraber kahvaltı yapalım ben yanlız kalıyorum diye söyle hem kocanıda yanlız bulup dolduramaz o zaman. Niye öyle ayrı gayrı iş oluyoki madem oğluyla kahvaltı yapmak istiyosa o size gelsin eşin niye gidiyor yani oraya. Sen eşinle konuş eşinin annesine olan bu aşırı ilgisi onu bu hale getirmiş bence. Sıkıntılarını eşinle konuş güzellikle canım madem anlayışlı bi insan eşin seni anlar.

Kaynanamın hergun kahvaltıya gelmesını ıstemıyorum gelse gıtmıycek cunku kalcak aksama kadar huyunu blıyorum

valla arkadaş Allah sana kolaylıklar, sabırlar ihsan eylesin ne diyeyim..

ama en büyük hata eşinde onu da söylemek isterim. eşin annesinin davranışlarını görüp bildiği halde hala yüz veriyor ve böylece tepenize çıkarıyor. yani senin eşin bu durumdan memnun galiba onun için sorun yok gibi. herkes annesini evlenince atmaz, satmaz, unutmaz. ama dengeleri korumak zorundadır. gerektiğinde annesini gerektiğinde karısını susturmayı bilmeli insan. bunu bilemediği zaman sonuç bu şekilde olur. sen asla kaynanandan ayrı oturamazsın zaten anladığım kadarıyla. ee karşılıklı oturuyoruz diyosun, kadının eli ayağı da tutuyomuş. aynı evde oturmaya ne gerek var. zaten düşkün olduğu zaman mecbur bakılacaklar. aynı binada olmakta yetmiyor bu kadınlara illa hayatların içinde olacaklar. ne güzel oğlun gelinin karşında. bırak insanlar hayatlarını yaşasın sen de zaten yanlarındasın.. valla arkadaş işin zor eşinin daha anlayışlı ve adaletli olması lazım.. Allah sabır versin..

canım haline cok üzüldüm , bellki cok yıpranmıssın . bazı şeyleri değiştiremezsin ama bazılarını değiştrimek senin elinde. ama bunun için çok güçlü olman gerek yoksa mahfolursun hasta olursun.
..öncelikle çok güzel bi kızdım resmen yaşlandım demişssin. bi kendine gel. kuaföre git. bakımını eskisi gibi yap unutma tekrar toparlanıp eski güzelliğine kavuşabilirsin ve aynada kendini yine eskisi gibi gördükçe eminim daha iyi olcaksın..
..kendi ailenle ilişkilerini daha bi sıklaştır.ne bileyim ailenle olmak, onlarla konuşmak psikolojik olarak seni daha iyi hissettirir.
..eşinle konuşacaksın bazı sorunlarını.ama bu konularda eşinide rencide etmeden büyük bi sabırla ve emin adımlarla eşine dediklerini yaptırmalısın.vardır elbet bi zayıf noktası.hassas konular oldugundan fazla dırdırcı olmakta yada nebileyim herşeyi koyun gibi kabul etmekte kendine en büyük kötülüktür.

ve bence çocuk yapma.... iplari tam vermiş olursnn

valla arkadaş Allah sana kolaylıklar, sabırlar ihsan eylesin ne diyeyim..

ama en büyük hata eşinde onu da söylemek isterim. eşin annesinin davranışlarını görüp bildiği halde hala yüz veriyor ve böylece tepenize çıkarıyor. yani senin eşin bu durumdan memnun galiba onun için sorun yok gibi. herkes annesini evlenince atmaz, satmaz, unutmaz. ama dengeleri korumak zorundadır. gerektiğinde annesini gerektiğinde karısını susturmayı bilmeli insan. bunu bilemediği zaman sonuç bu şekilde olur. sen asla kaynanandan ayrı oturamazsın zaten anladığım kadarıyla. ee karşılıklı oturuyoruz diyosun, kadının eli ayağı da tutuyomuş. aynı evde oturmaya ne gerek var. zaten düşkün olduğu zaman mecbur bakılacaklar. aynı binada olmakta yetmiyor bu kadınlara illa hayatların içinde olacaklar. ne güzel oğlun gelinin karşında. bırak insanlar hayatlarını yaşasın sen de zaten yanlarındasın.. valla arkadaş işin zor eşinin daha anlayışlı ve adaletli olması lazım.. Allah sabır versin..

Evet bütün suc esimde utanmasa gelcek ortamızda yatırcak annesini... Kaynanamın gozuyle bizim evle onun ev bır gozukuyomus onun niyeti herseyi bir yemek icmek hep beraber olalım istiyor... Buraya geldımı konustugu her sey mılletın gelınlerı onu kotuler bunu kotuler gider butun komuslarının arkasından konusur meraklı yandakı komsudan ses gelse duvarla dost olur bıktım bu kadının hallerınden.. Eşimde annesini ağzına bakıyor resmen sankı annesı degıl cocugu

Walla Allah kolaylık versin... bu kaynanayla işin zor... Yaa birahat bıraksa da sizi sizde evliliğin tadını çıkartsanız...

merhaba canım ben kaynanamla aynı evde yasıyorum malesef ve benım evımde var aldım ama cıkamadım ve benım 1 kızım var ve hamıleyım hıç anlasamıyoruz bızde suruklı atışmalar var aramızda esımde anacı valla öyle zorkı bazen bende bırakıp gıtsem dıyorum olmuyor ailem arkamda korkum yok ama sevıyorum esımı bazen onada acıyorum arada kalıyor senın gıbı bende o sorunları ysıyorum yememı ben yaparım cocuma ben bakarım evımı ben toplarım temızlık hastası dedıler bana evıme temızlıyorum dıye neler yaptı ama esım bunları anlamıyor ısrarala bızı aynı evde tutumaya calısıyor ama zor bıraz daha dayan deyıp duruyor daynırken ben kendımden oluyorum ıyıce harap oldum valla 6 yıllık evlıyım ama ınsanlıktan cıktım

Back
X