ÇOK YORULDUM COK:(((

peki bu sırrı aileme nasıl anlatacagım beynım durdu:KK43: ya benıkabul etmezlerse
Zaten diğer aile öğrenmiş, çok sürmez seninkilere sıçraması. Bence başkalarından seviyesizce öğreneceklerine senden öğrensinler. Ölüm yok ya ucunda. Ama kocan olacak terbiyesizin yanında bir evliliğe adım atarsan hiçbir şeyin garantisi yok ben sana söyleyim. Rezil olmayı bir ömür eziyet göreceğim bir hayata tercih ederim şahsen.( Bence rezil olacak bir durum yok ortada, o ayrı)

Kocan tam bir serefsizmis.
Ne olursa olsun. Onlar buyuk. Baban evet cok kotu bir davranista bulunmus.
Bak kendisi ailesine kufur edilmesine bile dayanamazken kendisi senin annene tokat atiyor. Ben o eli kirarim.

Kendi babasi kufir etse kendi annesinede tokat atarmiydi?
Hakliyken haksiz duruma dusmek diye buna denir.

Senin hayatini baban ve esin karartmis.
Babanada sinir oldum. Bazi aileler hic düşünmüyor kocasiyla yasayacak bizim yuzumden kotu gecim olmasin diye. Olan annene olmus.ne sirriymis? Zaten esin serefsizligi annene tokat atip ilk firsatta sirrini anlatmakla baslamis. Sen gitsende mutlu olamayacaksin ki... bu olay hep arada olacak. Bir kere hersey olur, olur biter...
Ama boyun eyersen yillarin yipranir.
Birlikte olduğunuzu falan demistir diye dusunuyorum haddim olmadan. Boşver. Birak ogrenen ogrensin. Bir kere üzülürsun kotu seyler olur ama herseyin unutuldugu gibi oda unutulur her ne ise... ama gidersen yillarca ceremesini cekersin.

anladığım birlikte olmuşsun nikahlanmışsın üstüne kim sana ne diyecek
ha ailem öğrenir beni evden atarlar falan diye korkuyorsan düğünü yap bir iki ay sonra dön baba evine
anneme yaptıklarını katlanamıyorum diye gel sonra boşan

bana kalırsa boşuna çaba
dedikodunun fitili ateşlenmiş bir kere iki kişinin bile bildiği sır değildir
sizde durumu bilen kaç kişi var bu eşin olacak ne gevşek ne yay ağızlığı bir şeymiş böyle

anladığım birlikte olmuşsun nikahlanmışsın üstüne kim sana ne diyecek
ha ailem öğrenir beni evden atarlar falan diye korkuyorsan düğünü yap bir iki ay sonra dön baba evine
anneme yaptıklarını katlanamıyorum diye gel sonra boşan

bana kalırsa boşuna çaba
dedikodunun fitili ateşlenmiş bir kere iki kişinin bile bildiği sır değildir
sizde durumu bilen kaç kişi var bu eşin olacak ne gevşek ne yay ağızlığı bir şeymiş böyle
Bence bir kere giderse geri dönmesi daha zor olur. Benim bir arkadaşım 3 ay evli kaldı ama hayatından 30 sene götürdü o 3 ay. Görmediği eziyet kalmadı. Ailesine ulaşamasın diye de eve kapatıp telefon açmasını engelliyordu şerefsiz. Konu sahibinin gözünü korkutmamak için detayları yazmıyorum ama onun kocasında da o potansiyel var bence

Birde herseyde vardir bir hayir. Bu olayin hayirida belki kotu bir sekilde olsada ayrilman. Belkide yillarin cok kotu gececekti. Baksana annene tokat atan sana neler yapmazdi sinirlendigi an...
Belkide bu olaydaki hayir ayrilacak olmaniz.
Nikah gunu birlikte olduk der cikarsin.

Bence bir kere giderse geri dönmesi daha zor olur. Benim bir arkadaşım 3 ay evli kaldı ama hayatından 30 sene götürdü o 3 ay. Görmediği eziyet kalmadı. Ailesine ulaşamasın diye de eve kapatıp telefon açmasını engelliyordu şerefsiz. Konu sahibinin gözünü korkutmamak için detayları yazmıyorum ama onun kocasında da o potansiyel var bence
olabilir
daha aynı eve girmeden böyle zıbıtan aynı evde neler yapar
ben olası dedikodulardan kurtulması için bir yol diye düşündüm ama gerçekten sakat gibi
üff nefret ediyorum elalemin cinselliğine takmış bakire olmayı namuslu olmak zannetmiş insanlardan mahallede ki dedikoducu amcalar fitneci teyzeler yüzünden kızın yaşayacaklarına bak

olabilir
daha aynı eve girmeden böyle zıbıtan aynı evde neler yapar
ben olası dedikodulardan kurtulması için bir yol diye düşündüm ama gerçekten sakat gibi
üff nefret ediyorum elalemin cinselliğine takmış bakire olmayı namuslu olmak zannetmiş insanlardan mahallede ki dedikoducu amcalar fitneci teyzeler yüzünden kızın yaşayacaklarına bak
Dedikodu hep yapılır, bugün konu sahibini konuşurlar, yarın gündem değişir başkasını konuşurlar. İki gün millet laga luga yapacak diye ailenle görüştürmem diyen, annesine vuran, babasına küfreden, iki kişi arasında kalması gereken mevzuları elalemin ağzına sakız eden adamın koynuna girilir mi? Ben olsam bir kez daha yüzyüze bile gelmem. Anneme babama herşeyi anlatırım. Kızarlarsa 2 gün kızarlar 3 gün kızarlar. Elin oğlu gibi bir ömür eziyet etmezler

Dedikodu hep yapılır, bugün konu sahibini konuşurlar, yarın gündem değişir başkasını konuşurlar. İki gün millet laga luga yapacak diye ailenle görüştürmem diyen, annesine vuran, babasına küfreden, iki kişi arasında kalması gereken mevzuları elalemin ağzına sakız eden adamın koynuna girilir mi? Ben olsam bir kez daha yüzyüze bile gelmem. Anneme babama herşeyi anlatırım. Kızarlarsa 2 gün kızarlar 3 gün kızarlar. Elin oğlu gibi bir ömür eziyet etmezler
maalesef konu sahibi elini taşın altına koymak zorunda
ben çıldırırdım annesine tokat atmış adamla nasıl düğünde çıkıp karşııklı oynayacak aynı yatağa girecek
konu sahibinin ailesi ne diyor acaba
benim ailem olsaydı sanırım o düğün asla gerçekleşmezdi

Olacaklari soyleyim düğün bittikten sonra el öpmeye getirirse opte tepene koy o adamı bi daha tobe getirmeyecektir çünkü ve seni her firsatta ezecek babanin söylediklerini yüzüne vuracak zaman zaman ailen arkanda olamayacagi için çünkü esin olacak karaktersiz musade etmeyecek çünkü tapusu bende edalarıyla kasilacak kayınvaliden tepene binecek esin seni savunmayacak bile ve belkide daha fazlası sen bin pişman olacaksin ama simdi yapamadigin şeyi evlenince hic yapamayacaksin üzüldüm suanki haline korkuyo olabilirsin haklı olarak seni bununla tehdit edicek olabilir ama ona fırsat vermeden annenle otur konuş anlat baban belki ileri gider dover ama annene vuran sana neler yapmaz öyle düşün

Ya sen kafayı mı yedin adam gelip benim ANNEME tokat atacak ben gidip onunla evleneceğim? Gider onu vurur hapse girer müebbet yerim daha iyi. Kim ne duyarsa duysun. Onunla evlenirsen hayatın zindan olur. Annene tokat atan adam ilerde çin işkencesi yapar sana. İnan şu anda herkese aranızda geçenleri söylese maksimum bir iki yıl sıkıntı yaşarsın sonra her şey unutulur hayat normal seyrine döner. Ama evlenirsen bir ömür zehir olur

Büyük konuşmayayım benim eşim anneme tokat atacak ve bende hala ona eşim diyeceğim. .o saatten sonra papacumun eşi olur ancak..kırarim o tokat atan eli.!hala daha düşünecek bir şey yok.
Nikahın iptalini iste..ve yoluna bak..

Beni tehdit etti desen benle gelmezsen herkese benle yattı derim diye.. Aklima bisede gelmiyo.. Seni doktora götürseler bile hasta mahremiyeti denen bise var.. Cogu doktor bunu ailenizde olsa ifşa etmez

Adam(!) ailesine anlatarak zaten 5 paralik etmis seni, merak etme.. Hayir ne amacla anlatilir boyle bisey..
Ustune gelip annene vurmus :KK57: şaka gibi..
Sen hala kimle evlenip gitmenin pesindesin ki?

sailimoon
kendine gel bunlar bi isaret evlenme sakin
nikah once olmus dugun olmamis birak olmasin
sen millet ne der dusunur diye kafa yoruyorsun
bilsinler annene tokat attigini bilsinler asil o yuzden dugun olmayacak de avukat bul konus dugun yapma sakin
simdiden bu yasadiklarindan belli degil mi ilerisi...
ailen ne yapacak sanki butun koy kasaba senin iliski yasadigini duyacak diye kahroluyorsun sanki bana oyle geldi
annene atilan tokadi dusun sen
nikah donusu kendi birakmadi baskasiyla geldi diye baban kizip sovmus saymis dogru degil belki ama iyi de yapmis daha ilk gunden birakiyo sahip cikmiyor diye dusundu belki de babaniz
sen ona mecbur falan degilsin asla boyle birsey yok
ewlenir gidersen anneme bunlari yapan adama ben ve ailem bisey demedim bak ustelik yanina geldim senleyim demek degil mi
saili kendine gel millet ne der diye dusunme elalemi bosver anneni ozellikle kendini dusun
gecer insallah allaha sigin senin icin kolay degildir eminim sabretmek

Seni zaten herkese ifsa etmis. Madem utaniyorsun esinin ailesinin yuzune nasil bakacaksin. Babanin kufuru yanlis ama dedigi dogru seni akrabasi degil o birakmaliydi. Asla ama asla ona gitme hayatinin hatasini yaparsin. Mecbur oldugunu dusundugun ve dusundukleri icin korkunc bir hayat yasarsin. Inkar edersin soylediklerini iftira dersin. Sonuna kadar inkar

onlarin suratina

Sır sır olmakdan çoktan çıkmış ,sırrınızı utanmadan ailesine ifşa etmiş keşke o sır hiç yaşanılmasaymış, balık baştan kokar herşey olacağına varır Allahım sana yardım etsin amin

Back
X